تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 542 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

شرمنده بخدا. اشتباه از من بود. به ضم خودم بزرگترین توهین رو ه شما کردم، چون شما رو عربی صدا کردم، یعنی زبونی که آدماش پست ترین و کثیف ترین جونوران روی زمین هستن. ببخشین. Viva parsi. فقط پارس و پارسی
    ------------------
    دوستان اگه لطف کنین لینک رو بزارین ممنون میشم.
    راستی یه برنامه دیگه که خیلی لازمش دارم، برنماه ای هستش که من بتونم شماره هایی رو که من می خوام بهش بدم و اونم بزاره توی black list خودش و اون شماره ها نه بتونن زنگ بزنن و نه مسیج بدن. میشه کمک کنی؟

راستی من می خوام با کابل گوشی (usb) فیلم، عکس، موسقی و . . . از روی گوشی بریزم روی کامپیوتر یا بالعکس.

چطور این کار رو بکنم؟! دقیقاً می خوام مثل زمانی باشه که از رم ریدر استفاده می کنیم!
    خیلی باحالی!خیلی!ببین،میگم خیلی!میفهمی یا نه؟خیلی!پ.خ. هاتو یه چک بزن.

برای بلک لیست همون موبی خوبه.
    برای مشکل رم،اول رم رو در بیار بعد گوشی رو ریست کن بعد رمو بذار توش باید شعورش برسه.

2. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

شایدم برنامه تغیییر فونت باعث این کار بشه.
    راهی هستش که این برنامه رو برای مدتی که گوشی به کامپیوتر وصله، غیر فعالش کنم؟ راستی امین (به گمونم اسمتو یادم رفته و اشتباه میگم! ) من وقتی فونت جدید ریختم، به گمونم فونت اصلی گوشی رو پاک کردم. میشه فونتشو بدی!

تو رو خدا یکی از دوستان این برنامه واسه بلک لیست، منشی و شطرنج رو بزاره.

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

شما همه فونت ها را که پاک کنی، گوشی به فونت اصلی بر می گرده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا کشتی تو ما رو!بیا اینم لینکاش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مگه انجمن های دیگه رو ندیدی آخه؟همه ی اینا اونجا هست دیگه...

6. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا کشتی تو ما رو!بیا اینم لینکاش:

مگه انجمن های دیگه رو ندیدی آخه؟همه ی اینا اونجا هست دیگه...
    آقا ارشیا مر30. اما میشه در مورد این برنامه منشی، واسه قسمت بلک لیستش توضیح بدین؟ من شماره که به قسمت بلک لیست اضاف میکنم، اما بازم اون شماره می تونه به من زنگ بزنه!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

خداحافظ n95 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بچه ها امروز گوشی رو فروختم دقیقا 1 ابان خریده بودم 30 آبان یعنی امروز فروختم
    بنا به دلایلی
    جسارتا چند تومن؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ارشیا مر30. اما میشه در مورد این برنامه منشی، واسه قسمت بلک لیستش توضیح بدین؟ من شماره که به قسمت بلک لیست اضاف میکنم، اما بازم اون شماره می تونه به من زنگ بزنه!!!!!!!
    همننممننه؟؟؟؟نمیدونم،وقتی خودم استفادش میکردم مشکلی نداشت...یعنی اول شروع میکرد زنگ زدن به فاصله ی 0.1 ثانیه قطع میشد.نمیدونم چرا مال تو قطع نمیکنه... شایدم همینو میگی؟اگه میخوای کلا گوشی زنگ نزنه امکانش تا جایی که من میدونم با برنامه حداقل نیست.حالا اون 0.1 ثانیه فرقی داره واقعا؟

میگم من تازه میفهمم چرا N95 رو یه زمانی میگفتن خدای گوشی ها!آخه امروز گوشی مو به دوستم قرض دادم جاش N73 Music خودشو گرفتم الآن عن قریبیه که سرمو از دست این 73 هه بزنم تو دیوار!لامصب سرعت که نداره،صفحه کلیدشم که خدا بده برکت!تنها خوبیش اینه که بر عکس 95 تمامی اعمال پرت شدن،افتادن،رو پایی خوردن،اصابت کردن،منفجر شدن،سقوط آزاد و... رو ساپورت میکنه!!!!!!!!!
    Last edited by Arshia001; 25-11-2008 at 14:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

همننممننه؟؟؟؟نمیدونم،وقتی خودم استفادش میکردم مشکلی نداشت...یعنی اول شروع میکرد زنگ زدن به فاصله ی 0.1 ثانیه قطع میشد.نمیدونم چرا مال تو قطع نمیکنه... شایدم همینو میگی؟اگه میخوای کلا گوشی زنگ نزنه امکانش تا جایی که من میدونم با برنامه حداقل نیست.حالا اون 0.1 ثانیه فرقی داره واقعا؟

میگم من تازه میفهمم چرا n95 رو یه زمانی میگفتن خدای گوشی ها!آخه امروز گوشی مو به دوستم قرض دادم جاش n73 music خودشو گرفتم الآن عن قریبیه که سرمو از دست این 73 هه بزنم تو دیوار!لامصب سرعت که نداره،صفحه کلیدشم که خدا بده برکت!تنها خوبیش اینه که بر عکس 95 تمامی اعمال پرت شدن،افتادن،رو پایی خوردن،اصابت کردن،منفجر شدن،سقوط آزاد و... رو ساپورت میکنه!!!!!!!!!
    نه. من با اون 0.1 ثانیه مشکل ندارم. اما حتی همونم نیست. یعنی کلاً زنگ می خوره!!!!! میشه کامل در مورد ای بلک لیست توضیح بدی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ان 95 بازار اهواز : 380.000 تومان

8 گیگ : 500.000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    مي خواستم بگم كه من هم مثل شما با mobigen مشكل دارم. بلك ليستش عمل نميكنه!
    راستي يه مشكل ديگه هم داره! اگه فعالش كني و كسي بهت زنگ بزنه ولي پيغام نذاره و قبل از صداي بوق قطع كنه نميشه فهميد كه كي زنگ زده!!! حتي تو قسمتmiss call ها يا تماس ها نميشه پيداش كرد!!!!
    يه مشكل دبگه هم من با 95 دارم. از وقتي گوشيمو آپديت كردم هر بار كه گوشيمو خاموش روشن مي كنم يا از usb در ميارم پيغام installing.... مياد ه خيلي اعصاب خورد كنه! هم سزعت گوشي رو مي ياره پايين و تقريبا تا تموم نشه هيچ كاري نميشه كرد! تازه مصرف باطري رو هم بالا برده
    رم گوشي رو فرم كردم هم از كامپيوتر هم از گوشي! گوشي را با كد 7370 ريست كردم. اولش خوبه ولي به محض اينكه دو سه تا برنامه نصب مي كنم و دو سه بار گوشيمو ريست مي كنم دوباره اين installing لعنتي ميياد. جالبه كه هر بار هم پيغام مي ده بضي برنامه ها رو نمي تونه نصب و بايد از app mannager نصب بشه! ولي وقتي مي رم توapp manager مي بينم همه برنامه نصب شده !!! ميشه كمكم كنيد و بگيد چي كار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •