خیلی باحالی!خیلی!ببین،میگم خیلی!میفهمی یا نه؟خیلی!پ.خ. هاتو یه چک بزن.
برای بلک لیست همون موبی خوبه.
برای مشکل رم،اول رم رو در بیار بعد گوشی رو ریست کن بعد رمو بذار توش باید شعورش برسه.
خیلی باحالی!خیلی!ببین،میگم خیلی!میفهمی یا نه؟خیلی!پ.خ. هاتو یه چک بزن.
برای بلک لیست همون موبی خوبه.
برای مشکل رم،اول رم رو در بیار بعد گوشی رو ریست کن بعد رمو بذار توش باید شعورش برسه.
راهی هستش که این برنامه رو برای مدتی که گوشی به کامپیوتر وصله، غیر فعالش کنم؟ راستی امین (به گمونم اسمتو یادم رفته و اشتباه میگم!) من وقتی فونت جدید ریختم، به گمونم فونت اصلی گوشی رو پاک کردم. میشه فونتشو بدی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمگه انجمن های دیگه رو ندیدی آخه؟همه ی اینا اونجا هست دیگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ارشیامر30. اما میشه در مورد این برنامه منشی، واسه قسمت بلک لیستش توضیح بدین؟ من شماره که به قسمت بلک لیست اضاف میکنم، اما بازم اون شماره می تونه به من زنگ بزنه!!!!!!!
جسارتا چند تومن؟؟؟
همننممننه؟؟؟؟نمیدونم،وقتی خودم استفادش میکردم مشکلی نداشت...یعنی اول شروع میکرد زنگ زدن به فاصله ی 0.1 ثانیه قطع میشد.نمیدونم چرا مال تو قطع نمیکنه...شایدم همینو میگی؟اگه میخوای کلا گوشی زنگ نزنه امکانش تا جایی که من میدونم با برنامه حداقل نیست.حالا اون 0.1 ثانیه فرقی داره واقعا؟
میگم من تازه میفهمم چرا N95 رو یه زمانی میگفتن خدای گوشی ها!آخه امروز گوشی مو به دوستم قرض دادم جاش N73 Music خودشو گرفتم الآن عن قریبیه که سرمو از دست این 73 هه بزنم تو دیوار!لامصب سرعت که نداره،صفحه کلیدشم که خدا بده برکت!تنها خوبیش اینه که بر عکس 95 تمامی اعمال پرت شدن،افتادن،رو پایی خوردن،اصابت کردن،منفجر شدن،سقوط آزاد و... رو ساپورت میکنه!!!!!!!!!![]()
Last edited by Arshia001; 25-11-2008 at 14:49.
نه. من با اون 0.1 ثانیه مشکل ندارم. اما حتی همونم نیست. یعنی کلاً زنگ می خوره!!!!! میشه کامل در مورد ای بلک لیست توضیح بدی؟
ان 95 بازار اهواز : 380.000 تومان
8 گیگ : 500.000 تومان
سلام
مي خواستم بگم كه من هم مثل شما با mobigen مشكل دارم. بلك ليستش عمل نميكنه!
راستي يه مشكل ديگه هم داره! اگه فعالش كني و كسي بهت زنگ بزنه ولي پيغام نذاره و قبل از صداي بوق قطع كنه نميشه فهميد كه كي زنگ زده!!! حتي تو قسمتmiss call ها يا تماس ها نميشه پيداش كرد!!!!
يه مشكل دبگه هم من با 95 دارم. از وقتي گوشيمو آپديت كردم هر بار كه گوشيمو خاموش روشن مي كنم يا از usb در ميارم پيغام installing.... مياد ه خيلي اعصاب خورد كنه! هم سزعت گوشي رو مي ياره پايين و تقريبا تا تموم نشه هيچ كاري نميشه كرد! تازه مصرف باطري رو هم بالا برده
رم گوشي رو فرم كردم هم از كامپيوتر هم از گوشي! گوشي را با كد 7370 ريست كردم. اولش خوبه ولي به محض اينكه دو سه تا برنامه نصب مي كنم و دو سه بار گوشيمو ريست مي كنم دوباره اين installing لعنتي ميياد. جالبه كه هر بار هم پيغام مي ده بضي برنامه ها رو نمي تونه نصب و بايد از app mannager نصب بشه! ولي وقتي مي رم توapp manager مي بينم همه برنامه نصب شده !!! ميشه كمكم كنيد و بگيد چي كار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)