خوب اولا گرافیک شما برای اجرای بازی اصلا و ابدا چیز مناسبی نیست (( حالا هر مدلی میخواد باشه هیچ فرقی نداره !!!
.gif)
))
ثانیا اگه منظورتون از نید فور اسپید همون بازی کربن هست باید خدمتتون عرض کنم که این بازی همینجوریش هم با گرافیک بنده (( geforce 6200 agp 256 mb )) کمی فریم به فریم میشه دیگه چه برسه برای گرافیک 64 !!!
.gif)
.gif)
در ضمن مطمئن باشید مهمترین قطعه سخت افزاری برای اجرای راحت بازیهای کامپیوتری کارت گرافیک هست!!!
.gif)
و رم وسی پی یو در در اولویت های بعدی قرار دارن !!!
برای همین اگه علاقه مند اجرای بازیهای رایانه ای هستید به نظر من الان که با ظهور ویندوز ویستا قیمت بعضی سخت افزار ها پایین اومده بهترین موقع برای خرید یک گرافیک خوب برای سیستمتون هست !!! (( البته نه کارتهای سری هشت جیفورس چون همینها باعث شدند قیمت بقیه کارتها یه خورده بیاد پایین و اکثر کارتهای این رده قیمت بالای صدوپنجاه تومن دارند ))
در ضمن موقعی که سخت ازار ها رو ارتقا میدین بازی بصورت auto ditect سیستم رو قوی فرض میکنه و طبعا پیش فرضش هم این هست که گرافیک سیستم شما هم چیز خوبیه و جزئیات و رزولوشن بازی رو بالا میبره برای همین فکر کنم بشه با کاهش رزولوشن و جزئیات بازی این بازی هارو نسبتا راحت اجرا کرد (( البته کیفیت صحنه ها و اشیا و تصاویر شدیدا افت میکنه !!!))