تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 1667 اولاول ... 2913413813873883893903913923933943954014414918911391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام...
    دوستان یه سوال؟؟؟
    من که هنوز نتونستم بازی Virtua Tennis 3 رو اجرا کنم...
    خواستم بدونم این بازی رو که روش کلیک می کنم صفحه سیاه میشه و don't send میده خواستم بدونم که این ارور رو جه جوری به ماکروسافت معرفی کنم تا بگه مشکل از چیه...
    دوست من مدل کارت گرافیک شما چیه ؟!
    با سلام

من وقتی DriverParallelLines رو بازی می کنم شخصیت بازی تفنگ دستش هست و شلیک هم می کنه ولی اسلحه اش معلوم نیست!!! کارت گرا فیکمم 8500gt است.

راستی یه چیز دیگه !!! توی بازی صدای ماشین های دیگه میآد ولی صدای ماشینی که من سوار میشم نمیاد؟؟؟؟
    راستی توی بازی dirtهم توی بازی سیو میکنم ولی وقتی دوباره توی بازی می آم لود نمی کنه و میگه فایل سیو خراب است.؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید؟
    دوست من اشکال از کرکی هست که شما نصب کردی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض کمممممممممممک

سلام به همه
    آقا یکی به داد من برسه
    من یک کامپیوتر داشتم مدل PIII 800 با کارت 64 و رم 512 ا بازی Prince of persia the two thronesروش بالا میومد اما الان با 3ghz cpu و 1 گیگ رم و .... خلاصه دردسرتون ندم با NFS هم همین مشکل و دارم و اما مشکل:

وقتی تو بازی هستم می خوام اولین مرحله وارد شم اون دمو اول رو فریم فریم میاره طوری که تا صبح باید صبر کنم در نتیجه بی خیال بازی می شم همینو دقیقا با NFS هم دارم که مربوط به این تاپیک نیست استدعا و خواهش دارم یکی کمکم کنه چون دارم دیونه میشم
    مرسی از همتون

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    آقا یکی به داد من برسه
    من یک کامپیوتر داشتم مدل PIII 800 با کارت 64 و رم 512 ا بازی Prince of persia the two thronesروش بالا میومد اما الان با 3ghz cpu و 1 گیگ رم و .... خلاصه دردسرتون ندم با NFS هم همین مشکل و دارم و اما مشکل:

وقتی تو بازی هستم می خوام اولین مرحله وارد شم اون دمو اول رو فریم فریم میاره طوری که تا صبح باید صبر کنم در نتیجه بی خیال بازی می شم همینو دقیقا با NFS هم دارم که مربوط به این تاپیک نیست استدعا و خواهش دارم یکی کمکم کنه چون دارم دیونه میشم
    مرسی از همتون
    خوب اولا گرافیک شما برای اجرای بازی اصلا و ابدا چیز مناسبی نیست (( حالا هر مدلی میخواد باشه هیچ فرقی نداره !!!))
    ثانیا اگه منظورتون از نید فور اسپید همون بازی کربن هست باید خدمتتون عرض کنم که این بازی همینجوریش هم با گرافیک بنده (( geforce 6200 agp 256 mb )) کمی فریم به فریم میشه دیگه چه برسه برای گرافیک 64 !!!
    در ضمن مطمئن باشید مهمترین قطعه سخت افزاری برای اجرای راحت بازیهای کامپیوتری کارت گرافیک هست!!! و رم وسی پی یو در در اولویت های بعدی قرار دارن !!!

برای همین اگه علاقه مند اجرای بازیهای رایانه ای هستید به نظر من الان که با ظهور ویندوز ویستا قیمت بعضی سخت افزار ها پایین اومده بهترین موقع برای خرید یک گرافیک خوب برای سیستمتون هست !!! (( البته نه کارتهای سری هشت جیفورس چون همینها باعث شدند قیمت بقیه کارتها یه خورده بیاد پایین و اکثر کارتهای این رده قیمت بالای صدوپنجاه تومن دارند ))

در ضمن موقعی که سخت ازار ها رو ارتقا میدین بازی بصورت auto ditect سیستم رو قوی فرض میکنه و طبعا پیش فرضش هم این هست که گرافیک سیستم شما هم چیز خوبیه و جزئیات و رزولوشن بازی رو بالا میبره برای همین فکر کنم بشه با کاهش رزولوشن و جزئیات بازی این بازی هارو نسبتا راحت اجرا کرد (( البته کیفیت صحنه ها و اشیا و تصاویر شدیدا افت میکنه !!!))

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب اولا گرافیک شما برای اجرای بازی اصلا و ابدا چیز مناسبی نیست (( حالا هر مدلی میخواد باشه هیچ فرقی نداره !!!))
    ثانیا اگه منظورتون از نید فور اسپید همون بازی کربن هست باید خدمتتون عرض کنم که این بازی همینجوریش هم با گرافیک بنده (( geforce 6200 agp 256 mb )) کمی فریم به فریم میشه دیگه چه برسه برای گرافیک 64 !!!
    در ضمن مطمئن باشید مهمترین قطعه سخت افزاری برای اجرای راحت بازیهای کامپیوتری کارت گرافیک هست!!! و رم وسی پی یو در در اولویت های بعدی قرار دارن !!!

برای همین اگه علاقه مند اجرای بازیهای رایانه ای هستید به نظر من الان که با ظهور ویندوز ویستا قیمت بعضی سخت افزار ها پایین اومده بهترین موقع برای خرید یک گرافیک خوب برای سیستمتون هست !!! (( البته نه کارتهای سری هشت جیفورس چون همینها باعث شدند قیمت بقیه کارتها یه خورده بیاد پایین و اکثر کارتهای این رده قیمت بالای صدوپنجاه تومن دارند ))

در ضمن موقعی که سخت ازار ها رو ارتقا میدین بازی بصورت auto ditect سیستم رو قوی فرض میکنه و طبعا پیش فرضش هم این هست که گرافیک سیستم شما هم چیز خوبیه و جزئیات و رزولوشن بازی رو بالا میبره برای همین فکر کنم بشه با کاهش رزولوشن و جزئیات بازی این بازی هارو نسبتا راحت اجرا کرد (( البته کیفیت صحنه ها و اشیا و تصاویر شدیدا افت میکنه !!!))

اولا سلام
    بعدشم من کارت گرافیکم 128 هست منظورم خود بازی نبود بلکه فقط دمو بازی بود هم در مورد PRINCE هم در مورد Most wanted پستی که زدمو بهتر بخون منظورم دمو بازیه دموای که اول شروع مرحله و بعد بین مرحله های دیگه پخش میشه
    اگه کسه دیگه ای هست جواب بده مرسی
    Last edited by bardia7710; 27-08-2007 at 10:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا سلام
    بعدشم من کارت گرافیکم 128 هست منظورم خود بازی نبود بلکه فقط دمو بازی بود هم در مورد PRINCE هم در مورد Most wanted پستی که زدمو بهتر بخون منظورم دمو بازیه دموای که اول شروع مرحله و بعد بین مرحله های دیگه پخش میشه
    اگه کسه دیگه ای هست جواب بده مرسی
    خوب بجای اینکه بنویسی گرافیک 64 داری مینوشتی که گرافیکت 128 هست !! اونجوری دیگه عصبانی هم نمیشدی !!! (( شوخی ))
    در ثانی مگر دموی بازی جزو بازی نیست ؟؟؟؟؟
    پردازش تصاویر بازی از هر نوعش به عهده vga هست !!! حالا میخواد دمو باشه یا خود بازی یا صحنه های درگیری و برخورد و تیراندازی و اینجور چیزها که مستلزم استفاده از حداکثر توان گرافیکی سیستم هست !!!
    در ضمن بازی most wanted همچین به سیستم خیلی قوی هم احتیاج نداره و احتمالا شما تنظیمات بازی رو روی آخرین حد گذاشتین که دموی بازی اینجوری فریم به فریم میشه !!!
    بهت که تو پست قبلی گفته بودم چه کار کنی تا درست بشه !!!
    اونقت شما میای داد میزنی میگی که چرا به کارت گرافیکم توهین کردی !!!!!
    این رسمش نیست !!!
    Last edited by robert; 27-08-2007 at 11:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmads's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان

می خوام یه موضوعی رو مطرح کنم که قبلن در این تاپیک کطرح شده البته من اون رو خوندم ولی هیچی گیرم نیومد

این موضوع خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید .

من بازی biohazard 4 رو نصب میکنم بعد از اجرای بازی و اتمام دموی بازی پایین صفحه مینویسه Loading ... و بعد دیگه کامپیوتر هنگ میکنه !

مشخصات سیستمم اینه :

Pentium 4 CPU 2.00GHz intel
    کارت گرافیک 256 ATI
    Radeon 9250
    RAM 512

این بازی رو خیلی دوست دارم لطفا کمک کنید در ضمن اگه لازم به تعویض قطعه ای هم هست لطفا بگید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmads's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان مشکلم حل شد .

من از کرک 6.33 مگابایت استفاده می کردم اما حالا کرک 6.88 مگابایت رو دانلود کردم بازی اجرا شد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARASH BAHAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جنوب کرمانشاه

پيش فرض

دوست من مدل کارت گرافیک شما چیه ؟!

دوست من اشکال از کرکی هست که شما نصب کردی .
    ممنون از راهنماییت.
    اسلحه ها هم معلوم شد ولی هنوز صدای ماشینی که سوار می شم نمیاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییت.
    اسلحه ها هم معلوم شد ولی هنوز صدای ماشینی که سوار می شم نمیاد؟؟؟
    این یکی دیگه ربطی به کارت گرافیک نداره رفیق !!
    شما اگر رو سیستمتون نرم افزاری هست که باهاش میتونین " صدا " یا همون voice رو تنظیم کنین فکر کنم از طریق دست کاری اون و گذاشتن تنظیماتش روی حداقل بتونین صدا ها رو بشنوین !!!
    مثلا من زمانی که سان آندریاس بازی میکردم باید تو تنظیمات درایور کارت صدا حالت صدای خروجی رو از شش باند به دو باند تغییر میدادم تا بتونم صدای ماشین رو بشنوم (( نرم افزاری که من داشتم vinyl audio deck نام داشت ))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض راهنمایی در مورد stronghold legends

با سلام خدمت دوستان
    وقتی بازی stronghold legends رو نصب کردم بع از اجرا این ارور را داد
    this application has faild to start beacuse d3dx9_27.dll was not found. re-installing the application may fix this problem
    به نظر شما مشکل از چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •