تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 616 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام من بهمن 89 کنکور نا پیوسنه کارشناسی قبول شدم و همان موقع کاردانیم هم تمام شد ومی توانستم در دوره کارشناسی ادامه بدم . اما این کارو نکردم در عوض اومدم رفتم دوره های فی وحرفه ای شرکت کردم اما دانشگاهی که قبول شده بودم بدون اینکه ثبت نام کنم تا یک ترم فرصت داشتم که پاییز برم ثبت نام کنم ومن 6 ماه از معافیت تحصیلی استفاده کردم وتا آخر مرداد فرصت داشتم که باز اشتباه کردم وپست دفترچه را به بعد از 30 مرداد موکول کردم وحالا 3 -4 روز غیبت خوردم واینجوری که شنیدم دانشگاهم هم پریده آیا کسی هست که منو راهنمایی کند ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با سلام من بهمن 89 کنکور نا پیوسنه کارشناسی قبول شدم و همان موقع کاردانیم هم تمام شد ومی توانستم در دوره کارشناسی ادامه بدم . اما این کارو نکردم در عوض اومدم رفتم دوره های فی وحرفه ای شرکت کردم اما دانشگاهی که قبول شده بودم بدون اینکه ثبت نام کنم تا یک ترم فرصت داشتم که پاییز برم ثبت نام کنم ومن 6 ماه از معافیت تحصیلی استفاده کردم وتا آخر مرداد فرصت داشتم که باز اشتباه کردم وپست دفترچه را به بعد از 30 مرداد موکول کردم وحالا 3 -4 روز غیبت خوردم واینجوری که شنیدم دانشگاهم هم پریده آیا کسی هست که منو راهنمایی کند ؟
    سلام

اگه سه یا چهار روز دیر فرستاده باشی ، سه یا چهار ماه غیبت میزنن، دانشگاه هم با غیبت نمیتونی بری ،
    کاری نمیشه کرد فقط باید بری خدمت رو تموم کنی.

.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا یه سوال
    اگه برادر بزرگ من بره خدمت و بعد ازدواج بکنه و بیرون از شهر خودمون کار بکنه و پدرم هم بالای 60 سال باشند.من میتونم کفالت پدرم را بگیرم و معاف بشم؟؟؟؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اقا یه سوال
    اگه برادر بزرگ من بره خدمت و بعد ازدواج بکنه و بیرون از شهر خودمون کار بکنه و پدرم هم بالای 60 سال باشند.من میتونم کفالت پدرم را بگیرم و معاف بشم؟؟؟؟
    پست اول همین تاپیک قسمت معافیت کفالت رو بخونید

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه elyas_bamaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون

پيش فرض

داداش نمیدونم الانبدردت بخوره یا نه ولی اگه زنگ بزنی نظام وظیفه جوابت میدن.ممکنه مشغول باشه ولی زنگ بزن تا بگیره.خود کارشناسای نظام وظیفه بهترین کسایdk که میتونن جوابت رو بدن.
    021-73941735
    021-73941739
    تلفن گویا09680

مرسي بابت راهنمايي، اتفاقا بدردم خورد و مشكلم حل شد،زنگ زدم گفتن كه دفترچه ي قبليت باطله و بايد با برگ معاينه ت بري مركز رايانه ناجاي شهر خودتون بگي كه با ما تماس بگيرن كه ما حلش كنيم،(قبلا هم همين جا رفته بودم ولي گوششون بدهكار نبود ولي ازونجايي كه اينبار گفتم با تهران تماس گرفتم و اونا گفتن بايد شما حلش كنين دوهزاريشون افتاد)معاف از رزمم حل شد و مدارك و دادم سپاه،انشاا.. كه پذيرش شم.

7. این کاربر از elyas_bamaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام من میخوام بدونم که اگه یه نفر درحال تحصیل در دومین سال دانشگاهش باشه میتونه برای سومین بار کنکور بده ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام من میخوام بدونم که اگه یه نفر درحال تحصیل در دومین سال دانشگاهش باشه میتونه برای سومین بار کنکور بده ؟

اگر در رشته ای در دانشگاه روزانه درس مسخواند تا 2 سال محروم از شرکت هست....

در غیر این صورت میتواند مجدد در کنکور شرکت کند.

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام داداش من متولد 1370 هستش ...
    امسال برای بار دوم کنکور داد ( کنکور 90 ) برای سربازی هم یک درسش رو انداخت ( بزرگسالان حضوری) از مهر 89 تا شهریور 90 دانش آموز حضوری این درس بوده( دیفرانسیل 2 ) ... الان تا آخر این شهریور این درس رو هم پاس میکنه ...

مهر میره دانشگاه ( به احتمال آزاد - اید هم سراسری) شرایط به چه صورته؟ باید دفترچه بفرسته ؟ یا لازم نیست؟
    ممنون میشم توضیح بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من متولد مرداد ٧٢ هستم.يك سال جهشى خوندم و پارسال كنكور رياضى دادم و پيام نور قبول شدم و رفتم سر كلاس
    ترم دوم رو مرخصى گرفتم و كنكور دادم حالا اگه بخوام دانشگاه ثبت نام كنم بايد چى كار كنم ؟اگه از پيام نور انصراف بدم مشمول نميشم؟

در آغاز فعالیت m_h_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام داداش من متولد 1370 هستش ...
    امسال برای بار دوم کنکور داد ( کنکور 90 ) برای سربازی هم یک درسش رو انداخت ( بزرگسالان حضوری) از مهر 89 تا شهریور 90 دانش آموز حضوری این درس بوده( دیفرانسیل 2 ) ... الان تا آخر این شهریور این درس رو هم پاس میکنه ...

مهر میره دانشگاه ( به احتمال آزاد - اید هم سراسری) شرایط به چه صورته؟ باید دفترچه بفرسته ؟ یا لازم نیست؟
    ممنون میشم توضیح بدین
    اینطور که شما میگین فک کنم داداشتون باید متولد نیمه دوم هفتاد باشن،اگه اینطور باشه که نمیخواد دفترچه بفرستن.چون هر کنکوری میتونه 2بار کنکور بده .

13. این کاربر از m_h_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •