كي ميگه نداره. خوبم داره . شماره *130# رو بزن. بعد از گزينه سوم رو انتخاب كن و بعد گزينه 5 يا 6. بعد از چند ثانيه يه sms حاوي تنظيمات ميفرسته برات كه كافيه Save كنيش. همين![]()
كي ميگه نداره. خوبم داره . شماره *130# رو بزن. بعد از گزينه سوم رو انتخاب كن و بعد گزينه 5 يا 6. بعد از چند ثانيه يه sms حاوي تنظيمات ميفرسته برات كه كافيه Save كنيش. همين![]()
سلام يه پست من قبلا جاي ديگه داده بودم. كلش رو اينجا ميزارم.البته همين جا هم داده بودم ولي يادم نيست كدوم پست بود:
در ضمن يبايد رو گوشيتون فنت فراس ريخته باشين. كه فكر كنم از 3900 تا پست اينجا 3000 تاش مربوط به ريختن فونت تو گوشي باشه . به همين خاطر من توضيح نميدم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم از جديدترين صفحه كليد فارسي براي گوشي هاي P990,M600,W950,P1,W960,P900,P910
اين فال رو ميتونيد از اينجا دانلود كنيد:توضيحات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-فايل رو از حالت فشرده در بيارين.
2- فايل Farsi Keboard.htm رو توي گوشي تون كپي كنيد.
3-فايل رو توسط گوشي اجرا و سپس Open و انتخاب كنيد.
4- در پنجره باز شده متن مورد نظر رو تايپ كنيد.
5-متن را كپي كنيد و در جاي مورد نظر(مثلا براي sms كپي كنيد)
6-براي ديدن كيبورد به صورت تمام صفحه و استاندارد از منوي Setting گزينه fit to screen رو غير فعال كنيد.
نكته حياتي براي گوشي:چون هنوز برنامه خاصي براي تايپ فارسي نيومده بايد از اين فايل HTML كه با مرورگر گوشي باز ميشه استفاده كنيد.
دوستان تا نيومدن برنامه كامل تايپ فارسي از نصب برنامه كريستال عربيك جداً خودداري كنند.
Last edited by H M R 0 0 7; 07-01-2008 at 09:16.
کسی نمی خواد به سوالم جواب بده؟!
اين امكان توي W950 هستش ولي توي P900 نيست. زياد خودتو خسته نكن عزيزم. الته شايد بشه با هك كردن اين كار رو كرد ولي به دردسرش نمي ارزه![]()
از همه ی شما ممنونم
من یه برنامه به نام mobipocket که ebook برای گوشی ایجاد میکنه رو نصب کردم و یه ebook ساختم و به گوشیم فرستادم ولی نوشته ها بر عکس میشه یعنی مثلا به جای "سلام" میشه "مالس" و باید از چپ بخونیش
حالا باید چکار کنم تا درست بشه
در ضمن چهار تا فایل فارسی کردن گوشی رو هم روی گوشی کپی کرده ام و مسج های فارسی رو به درستی میخونم ولی این برنامه نمیشه
البته اگه یه فایل ورد هم توی گوشی کپی کنم درست میخوندش
کسی نبود جواب بده ؟
سلام
باعرض پوزش
من فونت ها رو توی پوشه resource ،font ریختم ولی بازم نتونستم فایلای pdf بخونم
اگه میشه راهنمایی کنید
سالم دوباره
مشکلم با فایل pdf اینکه وقتی preferences->font preferences باز میکنم نمیتونم فونت فارسی را انتخاب کنم حالا راهنمایی می خوام
با تشکر
من نشستم با مكافات عكسي اموزشي براي فارسي كردن p990 درست كردم ايناها
اين عكساين فونتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين كي بوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشيد اگه خيلي تازه كارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)