کد مازاد چیه؟
ینی دیرتر میرم؟
کد مازاد چیه؟
ینی دیرتر میرم؟
سلام من یکم تاریخ اعزامم هستش
برگه اعزام و محلش رو از کجا بگیریم ؟
میفرستن دم خونه یا نه ؟
8 سال پیش می فرستادند در خونه اما الآن باید برید پلیس +10 تا براتون پرینت بگیره
کد مازاد یعنی تا خود روز اعزام مشخص نمیشه که شما کدام پادگان باید بروید، اگر آشنا داشته باشید میتونید کد رو خودتون انتخاب کنید.
واسه اردیبهشت اعلام کردند که کسی نمتونه تعجیل بزنه نهایتا تیر ماه رو تعجیل بزنید فایده نداره چون بدترین ماه از نظر هوا هست اما شهریور اکثرا امریه می گیرند.
[QUOTE=atp22;8952046]
نه کسیو نمیشناسم
شما شنبه برو از منابع طبیعی استان خودت هم که میخوای بپرسی خیلی هم خوبه
بچه ها سایتی هست که بشه رفت مشخصات اعزام رو گرفت
آخه یه جا شنیدم کسایی که زود برگه اعزام گرفتن امکان داره مشخصات محل آموزشی تغییر کنه
صحت داره؟؟
[QUOTE=soheil4995774;8952250]باشه ممنون، اما مشکلی برام پیش آمده و شاید مجبور بشم تمدید کنم اما میترسم یک وقت امریه بپره
Last edited by atp22; 12-04-2017 at 20:18.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by atp22; 12-04-2017 at 20:12.
سلام دوستان. همونطور که گفته بودم تو برگه سفیدم فقط مرکز اموزشمو 01 زده بود و خبری از امریه دار نبود. دیروز به سازمان مربوطه امریه ام زنگ زدم و اونا گفتن با امریه ام موافقت شده و حتی به استان ابلاغ کردن. دیروز دوباره پلیس +10 رفتم و پرسیدم بازم گفتن چیزی به عنوان امریه دار ثبت نشده. تا اینکه امروز عصر از نظام وظیفه پیامک اومد برام که "یگان خدمتی شما در اعزام 96/2/1 مرکز... نزاجا 01 (امریه دار) تعیین گردید. برای دریافت برگه معرفی نامه به پلیس +10 مراجعه کنید." فردا میرم دوباره برگه سفیدمو بگیرم ببینم چی نوشته. یعنی بازم ننوشته باشه امریه دار با کله میرم تو کامپیوتر طرفگفتم اینجا بگم دوستانی که مثل من بودن از نگرانی در بیان که احتمال زیاد امریه تون جور شده. چه امریه چه خدمت امیدوارم همه با کمترین سختی و مشکل این دو سال رو تموم کنیم با سلامتی و بریم پی زندگیمون
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)