سلام. من ميخواستم سرويس Art1 شاتلو بگيرم. ميخواستم بدونم دوستاني كه دارن سرعت دانلودشون چنده؟
براي وبگردي خوبه يا مثل دايل آپ ، جون ميكنه تا يه سايت بالا بياره؟
ممنون.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام. من ميخواستم سرويس Art1 شاتلو بگيرم. ميخواستم بدونم دوستاني كه دارن سرعت دانلودشون چنده؟
براي وبگردي خوبه يا مثل دايل آپ ، جون ميكنه تا يه سايت بالا بياره؟
ممنون.
سلام به دوستان
سرعت سرویس های آرت به شرط محدود نبودن بالاست و از 150-260 ست و خیلی به درد وبگردی می خوره و فرقی بین آرت 1 و آرت 7 نیست و همه ی سرویس های آرت یه سرعت دارن
البته به این نکته ی خیلی مهم باید دقت داشته باشید که سرعت بالا برای زمانی ست که محدود نشده باشین و اگه محدود بشین سرعتتون 8-1 میشه
راستش بیشتر منظورم سرعت باز شدن صفحات هست... همون تک کانکشن و اینا ...
بعد پینگ شاتل چطوری؟ من الا 250-260 هستم تقزیباً همیشه (با سرورای فرانکفروت لندن میلان) و 50 (با سرور تهران)
دوست عزیز اون پینگ هارو بنداز دور. از دی ان اس پینگ بگیر.
4.2.2.1 تا 4.2.2.6
و 8.8.8.8 که من شخصا 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو میگیرم و از رو اون ها جمع بندی. پینگ بنده 150 هست. تا حالا پایین ترین حدش 85 بوده.
پینگ 4.2.2.4 میشه میانگین 258
پینگ 8.8.8.8 میشه میانگین 249
به هر طریقی حساب کنید من تا حالا زیر 200 از نوین نت ندیدم! حالا شاید من بدشانسم...
دوستان با سلام
من الان سرویس 256 نامحدود داتک رو دارم که ماهیانه حدود 50 تومن بران آب میخوره.
دیدم که سرویس art8 که طبق گفته سایت 512 نا محدود هست میشه حدودای 43 تومن.
حالا می خواستم از دوستانی که از شاتل استفاده کردن بپرسم که
1. میزان قطعی اینترنت چطوره؟ (کل قطعی این 3 ساله داتک رو روی هم بزارم 48 ساعت هم نمیشه)
2.درسته که سرعت سرویس های شاتل بعد از یه مدت دانلود کم میشه؟
اگر اره ایا برای سرویس art هم همینطوره و اینکه سرعت دانلود کم میشه یا سرعت وب گردی؟
3.در موقع تمدید قرارداد اگر تغییر قیمتی در سرویس ها باشه، قرارداد ما با همون قیمت قبل برقراره یا با قیمت جدید؟
و در کل اگر دوستانی تجربه استفاده از هر دو isp رو دارن لطفا بگن کدوم رو ترجیه میدن
ممنون
یکی از اشناها توی یکی ازین شرکتای اینترنتی میگفت همه شرکتا یه لیستی دارن کسایی که خیلی دانلود میکنن میرن تو اون لیست وسرعتشونو میارن پایین
نخیر این شاتل هست که اینکارها را میکنه اگه جاهای دیگه هم باشن از شاتل یاد گرفتن که محدود کنن من که خودم شرکتی که هستم محدود نمیکنه
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماهیانه 400 هزار تومانه نه 50 هزار!
ولی آرت 7 و 8 هیچ محدودیتی نداره و هرچی بخوای میتونی بگیری
ولی بقیش همش محدودیت داره
سلام بر دوستان عزیز
ما هم بارمون رو از این شرکت بستیم به دلایل زیر :
1. تمامی شرکت ها قیمت های خودشون رو دارن پایین میدن ولی شاتل ...
2. پشتیبانی شاتل به حد چشم گیری ضعیف شده
3.محدود کردن شب ها
4. دادن سرویس محدود به نام نا محدود
5. قعطی بالای که پیدا کرده
در کل احساس میکنم کیفیت اول رو دیگه نداره
رفتم الان مخابرات گرفتم اصلا دوست ندارم دیگه راجب این صحبت کنم که گریم میگیره یعنی تنها تو ایران میتونی اشغال ترین اینترنت رو با گرون ترین پول خرید کنی
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)