تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3906 از 4428 اولاول ... 290634063806385638963902390339043905390639073908390939103916395640064406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,051 به 39,060 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش چه کار کردی؟ امروز از منم نویز افتاده روی خط
    خط ما کلا مشکل داشت بوق نداشت خط مشکل قطعی در سیم ها بود که از همون بود و گرنه من 2 ساله پارس دارم اصلا مشکل نویز ندارم خدا رو شکر وضعیف ـت خط ـم عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ما داریم با پشم آنلاین (=پارس آفلاین) فیفا15رو با هزار دردسر با سرعت 30 کیلوبایت از سایت سافت 98 که آیپی خارجی رو هم بلاک کرده دانلود میکنیم یعنی حتی نمیتونم از پرو-کسی استفاده کنم تا این دندان کوسه ای دهنمون رو سرویس نکنه
    128 نامحدود به قرن 21 خوش آمدید

3. 3 کاربر از J4ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این همه جو الکی ساختی اره ماهی , کوسه ماهی , دلقک ماهی آخرش هم رسیدی به حرف من که مشکل پهنای باند توی بعضی مراکزه
    خوب کردم جو ساختم هر چی باشه ما به اندازه ی شما ذوب در پارس آنلاین نیستیم...
    ------
    حالا خودمونی هر کی ندونه من یکی که می دونم تو همش دو-سه ماهه پارس آنلاین داری.... بذار یه سال بگذره تو هم دست به فحشت راه میافته!!!!
    راستی! وقتی مشکل پهنای باند هست تقصیر کیه؟ تقصیر منه یا ISP؟

پ.ن: اون دندون اره ای موضوش یه چیز دیگه بود..... پست بالایی رو یه نگاهی بنداز میگیری خودت
    Last edited by netstat; 25-09-2014 at 15:05.

5. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ما داریم با پشم آنلاین (=پارس آفلاین) فیفا15رو با هزار دردسر با سرعت 30 کیلوبایت از سایت سافت 98 که آیپی خارجی رو هم بلاک کرده دانلود میکنیم یعنی حتی نمیتونم از پرو-کسی استفاده کنم تا این دندان کوسه ای دهنمون رو سرویس نکنه

داداش دمت گرم سیستمت میکشه بازیو
    خو اگه فقط اینجا اینجوریه ریموت کن رو آپلوودباز

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوب کردم جو ساختم هر چی باشه ما به اندازه ی شما ذوب در پارس آنلاین نیستیم...
    ------
    حالا خودمونی هر کی ندونه من یکی که می دونم تو همش دو-سه ماهه پارس آنلاین داری.... بذار یه سال بگذره تو هم دست به فحشت راه میافته!!!!
    راستی! وقتی مشکل پهنای باند هست تقصیر کیه؟ تقصیر منه یا ISP؟

پ.ن: اون دندون اره ای موضوش یه چیز دیگه بود.....
    همه میدونن که من دو سه ماهه پارس آنلاین دارم شرلوک باهوش
    مشکل پهنای باند تقصیر تو نیست اما اینکه روی اشتباه اره ای خودت پافشاری کنی یه سری رو هم دنبال خودت راه بندازی تقصیر isp نیست
    حالا دو روز دیگه میای میگی پارس آنلاین داره طرح زهر قورباقه قرمز آفریقایی رو پیاده میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مشکل پهنای باند تقصیر تو نیست اما اینکه روی اشتباه اره ای خودت پافشاری کنی یه سری رو هم دنبال خودت راه بندازی تقصیر isp نیست
    حالا دو روز دیگه میای میگی پارس آنلاین داره طرح زهر قورباقه قرمز آفریقایی رو پیاده میکنه
    بفرمایید اینم اره خدمت شما دوست عزیز!

9. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داداش دیگه اره ای واقعا حقیقت داره من شبا از سرور گوگل(تو رو خدا تو بلک لیست نره ها)با 400 دان میکنم اما از سرور p30 دانلووود و دانلوود دات آی آر با سرعت 0تا 96

11. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببین برو تو این سایتایی که پرو.کسی لیست میدن (تو گوگل سرچ کن prox.y list) توشون پرو.کسی ایرانی هم پیدا میشه.....

13. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببین برو تو این سایتایی که پرو.کسی لیست میدن (تو گوگل سرچ کن prox.y list) توشون پرو.کسی ایرانی هم پیدا میشه.....
    من دیشب رفتم با یکی که پورتش 3128 بود ولی بد تر شد ولی با اون معرووفه که همه میرن رفتم سرعتم فیکس 46 بود

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

حجم مصرف منصفانت تموم شده یا از اول سرعتت پایین بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •