اکثر اونایی که شرایط ندارن در پادگان جهرم میوفتن لب مرز
اکثر اونایی که شرایط ندارن در پادگان جهرم میوفتن لب مرز
شما سرباز ارتش بوديد و تا اخر عمر هم هستيد يعنى مثلا افرادى هم كه از خدمت فارغ شدند فردا روز كه جنگ بشه و كد اعلام كنن هر فردى به همون سازمان و يگانى كه بوده مى رود سرباز سباه نمى رود ارتش يا ناجا. اين موضوع رو نه به خطر ١٠٠ روز خدمت بلكه براى مسئله مهمتر پيگيرى كنيد . در سوابق ارتش ثبت شده شما از خدمت براى ادامه تحصيل خارج شديد و با توجه به نامه دانشگاه و طول مدت تحصيل در صورت برنگشتن شما به ان يگان ارتش مى تواند از شما در دادسرا نظامى شكايت و به عنوان سرباز فرارى پرونده باز كند، به نظرم شما يك تماس با پدافند ارتش همان نيرويي كه در ان خدمت كرديد يا اگر شماره تماس يگان خود را داريد با انها صحبت كنيد و بزاريد دو طرف مشكل را حل كنند
سلام بچه ها من 2/2 اعزامم
یه سوالی خیلی درگیرم کرده
تو برگه سفید بعد از مشخصات و کد ملی یه جا نوشته ضمن بکارگیری نامبرده حضور ایشان ظرف مدت 3روز در سامانه وظیفه عمومی ثبت و اطلاعات تکمیلی در یافت گردد
از دوستانی که برگه سفیدشون رو گرفتن
خواهش میکنم بگین برا شما هم همینو نوشته؟؟؟؟؟
میدونم دوست عزیز که من سرباز ارتشم و خواهم بود و مشکلی ام با این قضیه ندارم....اتفاقا من دربه در دنبال اینم که ثابت کنم من تو ارتش خدمت کردم
در مورد جنگ هم که شما کلا خیلی جدی گرفتی قضیه خدمت سربازیو.....جنگ هم بشه من یه سری افراد میشناسم از ارگان به ارگان که هیچ به راحتی کل جنگو میپیچونن.......
در مورد پرونده نظامی هم همینطور افرادی میشناسم ازین کارا بدترشو کردن و دادسرایی هم در کار نبوده و حتی الان پز زرنگیشون رو هم به من و شما میدن.....
کلا قضیه سربازی اینقدر که شما فکر میکنید جدی نیست و خیلی ازین سوتی بدتراش توش اتفاق میوفته که هیچ کس خبردار نمیشه....
اگه شماره داشتن که پست نمیدادم ....شماره ندارم از هیچ جا... اون 096480 نظام وظیفه ام کارساز نبوده و نیست
نمیدونستم اینقدر طرفدار دارم که سپاه و ارتش برای ادامه خدمت من دعواشون میشه![]()
Last edited by h-blade; 11-04-2017 at 00:30.
قضيه جنگ رو كلى گفتم تا بدانيد كه در سامانه و بايگانى نظام وظيفه هميشه سرباز ارتش هستيد.اگر دادسرا با انها كارى ندارد دو دليل دارد يكى تعداد زياد پرونده داخل دادسرا و. يگرى تعداد زياد سرباز.اما به طور كلى به نظرم با ستاد همان نيروريي كه بوديد در ارتباط باشيد تا انها مشمل را حل كنند به نظر من اين اشتباه فردى تا سيستمي
نه برادر من سامانه نظام وظیفه ام به راحتی آب خوردن میشه سابقه هر سربازیو تغییر داد....دادسرا هیچ وقت خودشو درگیر چنین پرونده هایی نمیکنه چون 80 درصد چنین پرونده هایی به فردی میرسه که نباید برسه پس دادسرا به راحتی از خیالش میگذره چون میدونه اگه اشتباهی تو سیستم باشه صد در صد یه برنامه ای هست و یه سفارشی این وسط وجود داشته و اگرم اشتباه نباشه خب همه چی سر جاشه......
تا حالا فکر کردین چرا خیلی از این پروسه سربازی هنوز که هنوزه بعضی قسمتاش به صورت دستی مونده؟؟
یه راهی میذارن برای سفارشات که به راحتی بتونن از هر جا خواستن توش دست ببرن ولی اگه مکانیزه باشه دیگه هر کسی نمیتونه دستکاریش کنه برای اینه که کلی از پروسه های خدمت سربازی هنوز دستی مونده
سلام
من با مدرک لیسانس حقوق دفترچه رو پست کردم و تاریخ اعزامم رو 1 تیر ٩٦ زدن
من تهران هستم , آیا احتمال داره دوره خدمت رو تو یه شهر دیگه بگذرونم یا تهران میافتم؟
و اینکه اگر ارتش بیافتم با لیسانس حقوق معمولا باید چه کارهایی انجام بدیم؟
ممنون
Last edited by portal; 11-04-2017 at 18:47.
برگه سپید رو گرفتم، روش نوشته: خواهشمند است ضمن بکارگیری نامبرده حضور ایشان حداکثر ظرف 3 روز در سامانه وظیفه عمومی ثبت و اطلاعات تکمیلی را از سامانه مذکور دریافت نمایند.
ار دوستانی که برگه سفید گرفتن براشون اینو هم نوشته؟؟؟
برگه سپید رو گرفتم، روش نوشته: خواهشمند است ضمن بکارگیری نامبرده حضور ایشان حداکثر ظرف 3 روز در سامانه وظیفه عمومی ثبت و اطلاعات تکمیلی را از سامانه مذکور دریافت نمایند.
از دوستانی که برگه سفید گزفتن براشون این متن هم نوشته شده؟؟؟
واسه غیبت می نویسند، من یکبار تمدید کرده بودم حدودا 6 روز از روز اعزام گذشت دیدم غیبت 180 روز نوشته بعدش آخرین تغییر را دقیقا 3 روز بعد از اعزام زده بود.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)