تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3904 از 4105 اولاول ... 29043404380438543894390039013902390339043905390639073908391439544004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,031 به 39,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

هنوز روز اعزام نرسیده مشکلات ما با نظم و انظباط بی حد و اندازه نظام وظیفه این کشور شروع شد.....
    من سال 92 سابقه خدمت داشتم تو پدافند ارتش درسته جای داغونی بود ولی خب باز سابقه خدمته و دوستان میدونن یه روزشم یه روزه....
    خلاصه ما ماه آذر 95 بود که دوباره آماده به خدمت شدیم و تاریخ اعزام اومد 1/2/96 حالا رفتم برگه اعزام گرفتم پادگان اعزامی زده خاتمی یزد که مال سپاهه و سابقه خدمت منم زده سپاه.....
    به مسئولش گفتم خب مگه تو سیستم نزده من کجا خدمت کردم میگفت چرا گفتم خب برگه اعزام مجدد بده میگفت نمیشه گفتم خب مگه سابقه منو نزده سپاه خب میرم سپاه با سابقه گفت نه دیگه سابقت حذف میشه
    خلاصه بلانسبت شما یه خر تو خری بود هیچ کسم زیر بار نمیرفت.بعد از دوساعت الافی دستم به جایی نرد و گفتن برو فردا بیا......

اینجور که معلومه برای یه سابقه باید نصف ایران بچرخم و صد تا نامه ببرم تا حالا آیا حل بشه یا نشه.....

خود خدمت یه طرف این دردسراش یه طرف دیگه....

حالا دوستان تهرانی اگه کسی میتونه برای ما کاری بکنه یا دوستان دیگه پیشنهادی دارید بگید ما باید چه کنیم با این وضعیت؟؟؟؟
    داداش چند روز خدمت كرده بودي؟؟ وقتي ترخيص شدي از پادگان تو برگه ترخيصت نوشته چند روز خدمت كردي، بعدش يه نامه از پادگان بايد ميبردي نظام وظيفه استانتون كه ثبت كنه چند روز خدمت كردي، نظام وظيفه شهرتون رفتين؟؟ اونجا ميگن ثبت شده يا نه، اگه اونا تاييد كنن مشكلي نيست،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بند 6-ب: خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگان‌هاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.

این صحت داره ؟؟؟
    امریه یگان حفاظت منابع طبیعی دارم
    من قبلا تو این زمینه خیلی تحقیق کردم تمامی یگان های حفاظت 21 ماه خدمت میکنند یکی از دلایل21 ماهه بودن اینجور که من آنالیز کردم آماده باش یعنی همون بحث 24 ساعته در اختیار سازمان هست. تمامی یگان های حفاظت بخشی از نیروی انتظامی حساب می شوند شاید به همین علت ما تو پادگان نیرو انتظامی هستیم. در قوانین همه انواع یگان حفاظت نیروی انتظامی همه افراد موظف هستند همیشه در دسترس باشند.
    Last edited by atp22; 09-04-2017 at 16:11.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

داداش چند روز خدمت كرده بودي؟؟ وقتي ترخيص شدي از پادگان تو برگه ترخيصت نوشته چند روز خدمت كردي، بعدش يه نامه از پادگان بايد ميبردي نظام وظيفه استانتون كه ثبت كنه چند روز خدمت كردي، نظام وظيفه شهرتون رفتين؟؟ اونجا ميگن ثبت شده يا نه، اگه اونا تاييد كنن مشكلي نيست،
    102 خدمت داشتم همه کارارو کردم توی سیستم نظام وظیفه همدان هم ثبت شده خودم با چشمام دیدم اما میگفت نمیتونیم کاری برات بکنیم....
    یکیشون میگفت برو دوباره نامه بیار ثابت کن گفتم اینی که تو سیستمه چیه گفت اون مورد قبول نیست....

کسی شماره ای از نظام وظیفه تهران یا بازرسی نظام وظیفه یا دریافت شکایات یا هر شماره ای که به درد بخوره دارین بدین زنگ بزنم چون واقعا تا روز اعزام نمیتونم از شهر خارج شم....

در آغاز فعالیت Samanpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

من اول برای پذیرش ستاد فرماندهی اقدام کردم و تاریخ 19 بهمن اعزام بود برای آباده فارس که تمدید شد برای 19 فرودین .... برای 19 فروردین اما کد مازاد خوردم .... و دیروز هم باز تمدید شد برای 19 اردیبهشت ... پذیرش ستاد فرماندهی هنوز هم اعتبار داره؟

الان من می تونم برای پذیرش سپاه ناحیه خودمون اقدام کنم؟ هر دو پذیرش من باطل نمیشه ؟

کلا چطوریاس؟
    Last edited by Samanpes; 09-04-2017 at 17:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستانی که کد سخاشون رو دارن

میتونن از این سایت اعزام و امریه خودشون رو پیگیری کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببينيد شما مقطع كارشناسي بوديد ، در اين مقطع حداقل ٨ ترم و حداكثر ١٠ ترم است ، حال شما بعد از ١٠ ترم اخراج شديد و گويا درخواست سنوات ارفاقى به دانشگاه هم نداشتيد، در قانون امده كه دانشجويي كه بعد از اتمام سنوات قانونى ، با در خواست سنوات ارفاقى ان ( البته شروطى دارد) موافق گردد و در صورتى در مدت مشخص شده نتواند فارغ التحصيل گردد انگاه وارد غيبت ٩٠ يا ١٨٠ روز مى شود . اما شما در چون بعد از ١٠ ترم اخراج شديد پس يكسال فرجه را داريد
    خیلی از شما ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بالاخره کارت ماهم اومد . هرکی سوال داره راجب خدمت در ارتش بپرسه تا راهنماییش کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره راضیم هر چی هم باشه اگه بهم بگن 2 سال کامل باید تو منابع طبیعی باشه شبانه روز هستم
    حداقل خوبیش اینه پادگان نیستی
    اگر تقسیماتتون به یگان های گشتی داخل جنگل و صحرا خورد سعی کنید زیاد با قاچاقچی های احتمالی و افرادی که تو کار قاچاق چوب از استان های شمالی به مرکز کشور هستن دنبال درگیری و... نباشید بذارید بیشتر شخص کادری یا کسی که درجه وتجربه بیشتری از شما داره دخالت بکنه چون اونها زبون و رفتارشون رو واردتر هستن و اکثرا اشناشون هستن بیخود خودتون درگیر این چیزها نکنید بگذارید خدمت تون تموم بشه برید پی زندگیتون

9. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

یکی از دوستام حدود 5 سال پیش آموزشی نیرو دریایی سیرجان بود و با ارائه نامه برادرش که زیر پوشش بهزیستی بود به نزدیکترین پادگان فرستادنش.

آیا صحت داره که پادگان جهرم حدود 70% نیروی مرزبانی رو تامین میکنه؟ احتمالش زیاده که مرزبانی بیوفتم؟
    نیرو انتظامی هست و هر احتمالی رو باید داد مخصوصا مرزبانی
    Last edited by atp22; 10-04-2017 at 17:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام تا اخر پارسال اواسط اسفند ماه به ازای هر ماه فعالی یک ماه کسر خدمت میدادن و یکسری شایعات پخش شده که 4 ماه میدن و دو ماه برای تکمیلی هستند عین شهرستان ها
    البته قبلا شهرستان ها اینطور بوده تهران و کرج اینطور نبوده
    تا اواسط اسفند دوست خود من گرفت بدون تکمیلی سال 96 کسری نگرفته هنوز؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •