دوستان سلام
مدتهاست قصد خرید FTTH رو دارم (دقیقا از روزی که اومده به شهر ما). ولی هر بار با 2020 که تماس گرفتم و بعد از 116 بار ثبت درخواست و تحویل گرفتنه پیامکه پیگیری در سامانه ثبت نامه تانوما، به در بسته اصابت کردم و خبری نشده که نشده (حضرت عباسی یه فایله TXT. دارم به حجم دو مگابایت فقط کد رهگیریه تانوما درونش Save شده) هر سری ام که تماس گرفتم منطقه ما بیشتر از قبل توی محدوده و تحت پوشش نرفت، سپردمش به خُدُیِ بزرگ
الانم چند روزی میشه که خطه تلفن ADSL پارس آنلاین رو با 1600 گیگ بسته که 24 ساعت از زمانه تمدیدش نگذشته بود رو جمع آوری زدم و هزار تا فحش نثار تمام دنیا کردم. خسته ام از کیفیت اینترنت.
پیر شدیم ولی هنوزم این مشکلو داریم... به امام حسین اون دنیا نمیگذرم از اونایی که الان زیر 20 سال هستن و از نوجوانی 4G و LTE و VDSL و FTTH داشتن و به قبر زنده و مرده نسل ما میخندن.
بگذریم دل بی صاحاب پر شده.
الله وکیلی آخرش تماس گرفتم با 2020 گفتم: هر چی تجهیزات از بالا تا پایین، زیر و بم دارید هزینشو خودم میدم فقط خبر مرگتون رو بیارید برامم مهم نیست میخواید چند کیلومتر فیبر بکشید. فرضا بیشتر از 100 میلیون که نمیشه مومن.
خونه من ویلایی هستش و آپارتمان و مجتمعی ام در کار نیست. فقط خودمم و حیاط ناقصی دارم که مشترک فیبر هستیم در محل.
حقیقتا حوصله هم ندارم برم زیر مجموعه جمع کنم، اگه میخواستم Follow جمع کنم میرفتم گلد کوعست پرزنت میکردم!
طی آخرین تماسهایی در غالب شاکیه خسته عرض کردم به مخابراتِ دلها: اینکه خودم ماهیانه به جای 10 تا خانوار از شما بسته میخرم، اصلا ماه به ماه میام شامم میدم به همتون خوبه راضی میشید؟ اگرَم بهونه و مشکلتون تعداد مشترک باشه خودم مشترک الاشتراکه محل میشم و برای شما امضا میزنم که مجموعا 5 تا مودم بخرم از شما.
بعد از گرفتنه دقیقه آدرس و شماره تلفنه ثابت و موبایل و اینکه خیابون هستید یا کوچه.. خلاصه در آخر گفت دو هفته بهمون زمان بده حتما کار شمارو راه میندازیم بزودی و هزینه هم 3 میلیون و شاید کمی بالاتر بشه و اینکه باهاتون ظرف 72 ساعت تماس میگیریم که بیاید هزینه اولیه رو بپردازید، بماند، اون لحظه میخواستم همه چیزو فراموش کنم و بمیرم، اصلا باورم نمیشد برای 3 میلیون اینقدر معطل شده باشم. با شنیدنه رقمه 3 میلیون حتی حاضر بودم برام تو باغچه خونم کافو اختصاصی هم بزارن حضرت عباسی.
بعد گفتم خانوم به پیمان کارتون بگید، FAT الله جان رو مستقیم میاره تو حیاط خونم زیر سایه نصبش میکنه مرتب و تمیز، آقا، با عزت و احترام، امضا و مهر میزنه که هیچ حدی از جمله مخابراتِ دلها بدون اجازه صاحبه FAT هیچگونه دخل و تصرفی نداره و کلید باکس رو توی سینی، شیک، فاکتور شده، تحویل میده به خودم.
از فرداشم با شکم سیری اعلامیه میزنم با آدرسه دقیق از دمه در تا سر خیابون: ملک مورد اشاره تا خِرخِره مجهز به فیبر نوری و FAT اسو همسایه های گرامی و دارای شخصیتهایی کذایی در حد دیال آپ لطفا تشریف بیارن شصت ببرن تا دیر نشده.
فاصله محل تا مخابراته منطقه هم زیر 600 متر هستش.
در آخر خالی از لطف نیست که بگم در 200 متریه ما در خیابانه مجاور، عملیات FAT ح المبین جریان داره ولی اصلا علاقه ای به فته بقیه ندارم در ضمن 3 سالم هست که اونجا نصب شده با پارتی بازی، که برای همین مورد هستش که علاقه ای بهش ندارم. اختصاصی بیشتر صفا میده و بدون هیچگونه دستکاریه افراد پیمان کار.
همسایه ها اگر موقعی واقعا به فیبر نوری احتیاج داشتن بیان حق اشتراک، آبونمان، مالیات و بخشی از هزینه فت رو طبق فاکتور اولیه پرداخت کنن به روی چشم اونم با حضور و نظارت مستقیم حضرت، درب FAT باز و تا انتهای پروسه انجام میشه.
واقعا پروسه سخت و طولانی ای داره. یکی که وقت آزاد داره باید هر روز پیگیر بشه و بره مخابرات، عادت دارم سخت یه چیزیو به دست بیارم. ولی بهترین باشه. پروسه هلو برو تو گلو پیشکش.
انشالله امیدوارم هم کار من و تمام عزیزانه پشت خط درست بشه و همینجا جشن صعود رو 100 درصدی برپا کنیم..
خسته ام نباشید عزیزانِ دل.
معذرت اگر بی ادبی ای شد.