تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 626 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکلی با این لپ تاپ و لپ تاپای مشابه دارم و اونم اینه که فکر کنم باطریاشونو نمیشه دراری و بزاری ... خب فکر میکنم این یه ضعفه چون بالاخره بعده دو سه سال باطری خراب میشه و باید عوضش کنی که کلی هزینه تعویضش فکر کنم بیشتر میشه تو این حالت ... تازه اگه بشه باطریو دراورد خب وقتایی که تو خونه هستی میشه باطریشو دراری و مستقیم دستگاهتو به برق وصل کنی تا عمر باطریت هم زیاد شه ... در کل شما با این جور لپ تاپا و مشکلشون چطوری کنار میاین؟ چون من بین خرید اینو مدلایی که باطریشون در میاد دو دلم با وود اینکه میدونم لپ تاپه خیلی خوبیه.. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    دوست عزیز این مدل یه قابلیتی داره به اسم Battery protection که وقتی انتخابش کنی تا 60 درصد شارژ میشه بعد باتری از مدار خارج میشه میفته رو برق شارژر که تا قیامت هم بخای استفاده کنی از برق شارژر استفاده میکنه تا اینکه خودت از اون حالت خارجش کنی(با دو-سه تا کلیک ساده). اگر هم در این حین برق بره بدون کوچکترین شوکی به حالت باتری میره بدون هیج خاموشی. اما اگه لپتاپایی که باتریشون درمیاد رو باتریشو در بیاری و با شارژر کار کنی برق که بره معلوم نیست دیگه دستگاه همون دستگاه باقی بمونه. در مورد عوض کردنشم اگه برقی باشی که خودت میتونی دست به آچار بشی و با یه پیچ گوشتی و هویه و یکم قلع عوضش کنی(چون بعد از دو سه سال دیگه گارانتی ای وجود نداره) اگه هم نباشی میسپاری به بچه های شرکت گارانتی سابق که واست عوضش کنن.

2. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام .بالاخره دانلود ونصب درایورای لپ تاپ تموم شد.کیفیت تصویرش به جرات میگم بهتر از لپتاپ ام اس ایمه.ریت ویندوز هم گرفتم نمیدونم چرا امتیاز5.1را داد؟
    به علت مشکل همیشگی درایور Nvidia با windows experience index .

زیاد توجه بهش نکنین استفاده ای نداره . مایکروسافت خودش خسته شد تو windows 8.1 خودش Windows Experience Index رو حذف کرد ( من که کلی دعاش کردم خدا خیرش بده )

4. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنماییتون فقط من اون قسمت 60 درصدو که گفتین درست متوجه نشدم ... یعنی میشه باطریو فول شارژ کنی بعد اون حالتو انتخاب کنی و دیگه بعد اون بره رو برقه شهری ؟ اخه بیشتر لپ تاپا وقتی شارژشون فول میشه میرن رو برق ولی به 95 درصد که میرسن دوباره لپ تاپ شروع میکنه به شارژ شدن که این یعنی هی باطری درحاله شارژو دشارژه که بدتر عمرو کم میکنه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنماییتون فقط من اون قسمت 60 درصدو که گفتین درست متوجه نشدم ... یعنی میشه باطریو فول شارژ کنی بعد اون حالتو انتخاب کنی و دیگه بعد اون بره رو برقه شهری ؟ اخه بیشتر لپ تاپا وقتی شارژشون فول میشه میرن رو برق ولی به 95 درصد که میرسن دوباره لپ تاپ شروع میکنه به شارژ شدن که این یعنی هی باطری درحاله شارژو دشارژه که بدتر عمرو کم میکنه ...
    اگه شارژر رو وصل کنی فول شارژ بشه بعدش حالت 60% رو انتخاب کنی حتی اگه شارژر هم وصل باشه ، باتری شروع میکنه به دشارژ شدن تا به مقدار 60% برسه. بعد از اون یک درصد هم جا به جا نمیشه. فیکس 60. یا بعضی مواقع 59 ، 58 ولی ثابت رو همون عدد میمونه.

7. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مرسی دوسته من ممنون که وقتتو میزاری ... به نظرت من i5 بگیرم یا i7 ؟ چون فقط فرقشون همینه و تو دیجی کالا 400 تومن اختلاف دارن ... و اخرین سوالم راجع به بحث قبلی اینکه ممکنه واسه اینکه شارژ باطریو فیکس 60 نگه داره هی به صورت خودکار باطری شارژ بشه؟ یعنی تا میره زیره 60 شارژ بشه و خودشو برسونه به 60 و دوباره هی اینکارو بکنه

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

خیر روی 60 % ثابت وا میسته و ویندوز می نوبسه : Plugged in - not charging

تو پست های قبلی هم کامل راجع به I7 یا I5 بحث شد

محاسبات سنگین و مهندسی ------------> i7

هر کاری غیر از اون --------------> i5

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ببخشید چون من تازه واردم نتونستم اون چهرصد صفحه رو بخونم شرمنده که سوالام تکراریه ... یعنی واسه بازی i5 جواب میده؟ چون من رشتم صنایعه فوقش کارم با مطلب و لینگو و پریم اوراس ولی خب گیم بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی دوسته من ممنون که وقتتو میزاری ... به نظرت من i5 بگیرم یا i7 ؟ چون فقط فرقشون همینه و تو دیجی کالا 400 تومن اختلاف دارن ... و اخرین سوالم راجع به بحث قبلی اینکه ممکنه واسه اینکه شارژ باطریو فیکس 60 نگه داره هی به صورت خودکار باطری شارژ بشه؟ یعنی تا میره زیره 60 شارژ بشه و خودشو برسونه به 60 و دوباره هی اینکارو بکنه
    والا واسه من که اینطوری نیست از دوستان دیگه هم دعوت میکنم به این سوال جواب بدن اگه خلاف این چیزی رو دیدن. دستگاه من به 60 درصد که برسه ماوس رو که ببری بالای آیکون باتری نوشته Not Charging. یعنی دیگه باتری از مدار خارج میشه. یعنی اینکه شما یه باتری رو 60 درصد شارژ کنی و از برق بکشی دیگه شارژش خالی نمیشه که بخواد دوباره شارژ بشه و به 60 برسه.
    در مورد i7 یا i5 هم بگم بستگی به کارکرد خودتون داره ،اگه قصدتون بازیه دوستان در مورش زیاد صحبت کردن.در ضمن شما همین الانو نگاه نکنید یه آینده نگری داشته باشین بد نیس. من خودم i7 گرفتم. اهل بازی نیستم. رشتمم مهندسی هست. این کانفیگ واسه من حالا حالا ها جواب میده. شمام ببین اگه کارای گرافیکیو بازی و این حرفا انجام میدی یه چی بگیر که تا چند سال آینده مجبور نباشی عوضش کنی.

13. 2 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

باتریش نسبت به باتری ام اس آی خیلی بهتره!!با اینکه اون 6سله!الان 56درصد ه زمان باقی مونده را 3ساعت و4دقیقه زده!!!الان متوجه شدم کیبوردش عربیه!!!!!!!!

در آغاز فعالیت MNF7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من اومدم از طریق بوت یو اس بی ویندوزه 8 رو نصب کنم! و تو بایوس تو boot made گزینه UEFI mode رو زدم اما دیگه اصن بایوس لپ تاپ دیگه با کلید های fn+f2 دیگه بالا نمیاد کسی هست بتونه کمک کنه ممنون میشم ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •