تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 624 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من زیاد اطلاع ندارم ولی :

رفتم جهت آنتن رو عوض کردم ، 8 تا شبکه رو به صورت دیجیتال گرفت شبکه های Ifilm , Presstv , شبکه نمایش ، جام جم و...
    شبکه های رادیو هم 14 تا گرفت ولی خب شبکه های داخل ایران رو نگرفت
    کسی اطلاعی داره جهت آنتن رو تو تهران به کدوم سمت باید تنظیم کنیم که شبکه های داخل ایران رو به صورت دیجیتال بگیریم؟
    تو یه سایت خوندم نوشته بود ارتباطی به جهت آنتن نداره ولی خب من تست کردم گویا ارتباط داشت!
    توی تهران به سمت کوه جماران که شبها یه رنگ سبز داره فرکانس شبکه های داخلی هم 602000 احتمالا باید بتونی سیگنال رو فیکس کنی و آنتنت رو تنظیم کنی در ضمن حتما از کابل یک تیکه استفاده کن
    در ضمن منزل شما کجاست. توی تهران فقط 10 تا رادیو می گیره شما چطور 14 تا رادیو گرفتی.
    Last edited by ak313; 25-10-2011 at 22:58.

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

توی تهران به سمت کوه جماران که شبها یه رنگ سبز داره فرکانس شبکه های داخلی هم 602000 احتمالا باید بتونی سیگنال رو فیکس کنی و آنتنت رو تنظیم کنی در ضمن حتما از کابل یک تیکه استفاده کن
    در ضمن منزل شما کجاست. توی تهران فقط 10 تا رادیو می گیره شما چطور 14 تا رادیو گرفتی.
    رفتم تو قسمت جستجوی دستی کانالها ، کانال رو گذاشتم روی 37 C ، بعد رفتم پشت بوم و جهت آنتن رو تغییر دادم و تو حالتی که کیفیت سیگنال و قدرت سیگنال بالا بود آنتن رو فیس کردم ، شبکه های داخل ایران رو هم گرفت تو همین جهت روی کانل C43 کانالهای جام جم و ... هم گرفت

الان ظاهرا همه چی نرماله تنها مشکلی که وجود داره اینه که شبکه های داخل ایران وقتی میارم بعضی وقتا یه حالتی تو تصویر میاد دقیقا مثل وقتی سی دی خش دار میذارید ، مثلا چند دقیقه شفاف نشون میده بعد یه تیکه از تصویر 2 ثانیه این حالت رو داره

ما تقریبا شمال غرب تهران هستیم ، الان آنتن دقیقا به سمت غرب هستش

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

فکر کنم تو تهران یکی گفته بودن یه جا به طرف برج میلاد بگیر.

5. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم تو تهران یکی گفته بودن یه جا به طرف برج میلاد بگیر.
    آره خوندم ولی احتمالا ایشون شرق تهران بودن و وقتی آنتن رو به سمت غرب تنظیم کردن روبروی برج میلاد بوده ، الان من آنتن رو به سمت برج میلاد میذارم هیچ سیگنالی وجود نداره ، ولی وقتی آنتن رو به سمت غرب و شمال غرب تهران تنظیم می کنم درست میشه

فقط تنها مشکلی که هست همین کانالهای داخلی هست که مثل حالتی که سی دی خش دار باشه تو تصاویر اتفاق میفته
    ولی کانالهای جام جم ، شما ، Ifilm ، مستند و ... این مشکل رو ندارن
    به نظرتون از خود TV نیست؟ چون تازه خریدم و گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض آپدیت 1.18 برای گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن مدل های 333 و 131 و 101

سلام خدمت همه دوستان
    شما می تونید نسخه آپدیت گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن مدل 333 و 131 و 101 را از وبلاگ یا سایت مادیارن دریافت کنید:
    www,maadiran.mihanlblog.com

8. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره خوندم ولی احتمالا ایشون شرق تهران بودن و وقتی آنتن رو به سمت غرب تنظیم کردن روبروی برج میلاد بوده ، الان من آنتن رو به سمت برج میلاد میذارم هیچ سیگنالی وجود نداره ، ولی وقتی آنتن رو به سمت غرب و شمال غرب تهران تنظیم می کنم درست میشه

فقط تنها مشکلی که هست همین کانالهای داخلی هست که مثل حالتی که سی دی خش دار باشه تو تصاویر اتفاق میفته
    ولی کانالهای جام جم ، شما ، Ifilm ، مستند و ... این مشکل رو ندارن
    به نظرتون از خود TV نیست؟ چون تازه خریدم و گارانتی هم داره

ممنون میشم راهنمایی کنید
    به نکات زیر توجه داشته باش حتما سیم یه تیکه باشه و از بستن محکم سیمها مطمئن باش از آنتهای شاخکی یو اچ اف استفاده کن و از یک آنتن برای چندتا تلویزیون استفاده نکن. ضمنا همانطور که قبلا گفتم فرستنده توی جمارانه و شبها چراغ سبزش معلومه در ضمن برای من که توی محدوده میدون خراسانم هر طرف آنتن رو بزارم باز هم سیگنال دارم البته طبقه 5 آنتن بسته شده البته شاید چند درصد علمی سیگنال کم و زیاد بشه اما کیفیت تغییری نمی کنه. شما دقیقا بزار به سمت اون چراغ سبز . ان شاء الله مشکل کاملا برطرف میشه. فصبرٌ جمیلٌ

10. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نکات زیر توجه داشته باش حتما سیم یه تیکه باشه و از بستن محکم سیمها مطمئن باش از آنتهای شاخکی یو اچ اف استفاده کن و از یک آنتن برای چندتا تلویزیون استفاده نکن. ضمنا همانطور که قبلا گفتم فرستنده توی جمارانه و شبها چراغ سبزش معلومه در ضمن برای من که توی محدوده میدون خراسانم هر طرف آنتن رو بزارم باز هم سیگنال دارم البته طبقه 5 آنتن بسته شده البته شاید چند درصد علمی سیگنال کم و زیاد بشه اما کیفیت تغییری نمی کنه. شما دقیقا بزار به سمت اون چراغ سبز . ان شاء الله مشکل کاملا برطرف میشه. فصبرٌ جمیلٌ
    ممنون آنتن من این مدلی هست هم VHF داره و هم UHF
    آنتن شاخکی منظورتون چه مدلی هستش؟

جماران کدوم سمته تهران میشه ؟ از اینجا چراغی دیده نمیشه
    Last edited by mehran_pqqp; 26-10-2011 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون آنتن من این مدلی هست هم VHF داره و هم UHF
    آنتن شاخکی منظورتون چه مدلی هستش؟

جماران کدوم سمته تهران میشه ؟ از اینجا چراغی دیده نمیشه
    همین مدل منظورم آنتنت خوبه. جماران وسط رشته کوههای شمال تهران ( تقریبا) بین تجریش و نیاوران

13. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همین مدل منظورم آنتنت خوبه. جماران وسط رشته کوههای شمال تهران ( تقریبا) بین تجریش و نیاوران
    مرسی
    اینجا برعکسه ، پشت آنتن که به سمت جماران هست خوب می گیره ، مرسی از شما که به کاربرا کمک می کنید

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

این آننتا واسه دیجیتال خوبه؟ واسه آنالوگ که خوبه. اینجا 2 تومنه!
    اینم هست یکی شبیه به اینم هست ما اونی که شبیه به این هست رو داریم.

16. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •