سلام
بله ریلیز شده.ولی لایسنس موجود نیست و باید از تریال ریست استفاده شه.
سلام
بله ریلیز شده.ولی لایسنس موجود نیست و باید از تریال ریست استفاده شه.
بله
من مدت هاست با این روش از 2014 و 2015 استفاده میکنم.بدون هیچ مشکلی
شما ابتدا در همان قسمت manage applications در کسپر،روی نام یکی از این سه ماژول که نام بردی کلیک راست کرده و گزینه open application folder رو بزن تا پوشه و مسیر برنامه موردنظر رو نشن بده و متوجه بشی که در اصل متعلق به چه برنامه ای هست.
من یک سرچ کوچک انجام دادم و این ماژول ها مربوط به اینتل میشه.
جواب سوال اول:انتقال اتوماتیک برنامه ها به گروه های مختلف بر اساس امضای دیجیتالی اونها و آنالیز توسط دیتابیس انام میشه.
run sequence یعنی برنامه هایی که توسط یک برنامه اصلی دیگر انجام میشوند.
این تریال ریست چیه؟
برای نسخه ی PURE هم موجوده؟
روال کار تریال ریست ها چطوریه؟میشه گفت مثل لایسنس ها مطمئنه؟
تریال ریست برای صفر کردن مدت دوره ازمایشی هست .یعنی 30 روز دیگه به طور تریال ( ازمایشی ) استفاده کنید
لینک دانلود (مدیا فایر کار میکنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای pURE رو دقیق نمیدونم ولی به احتمال زیاد همین کار کنه.یا جداگانه هست
صددرصد نمیشه به این برنامه ها اعتماد کرد ولی کار آدم رو راه میاندازه
موفق باشید
این ابزار ها کاری رو براتون انجام میدند که مثل یه کاربر جدید که تازه میخواد این محصول رو به طور آزمایشی امتحان کنه به نظر بیاین. یعنی تمام تاریخچه و رد استفاده قبلی شما رو که به صورت آزمایشی این محصول رو تست کردید از سیستم پاک میکنه و دوباره میتونید یه لایسنس به مدت 30 روز از سرور Kaspersky دریافت کنید
خودم یه نسخه دارم که روی Pure هم کار میکنه. اگه چیزی پیدا نکردید یا کار نداد بگید تا تقدیم کنم![]()
سلام دوستان
من به یه مشکلی بر خوردم با قسمت فایروال
من یه رول برای یه Group مثلا adobe تعریف میکنم و بلاک میکنم بعد برنامه های دیگه بلاک میشن!!!
ویندوز هم عوض کردم از اول هم نصبش کردم بازم نتیجه یکسان بود !!
اوایل اینطور نبود جدیدا اینطور شده :|
Kaspersky Antivirus 2015 - 3 Months TRIAL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو پست دوم این تاپیک که لینک های مهم قرار داده شده توی یکی از پستها برای امنیت بیشتر نوشته بود :برای امنیت بیشتر در فضای اینترنت بهتر هست ICMP ECHO را به لیست فایروال اضافه و بلاک کنید
کلا این ICMP ECHO چی هست و بلاک کردنش چه فایده ای داره؟
والا اینو دیزیبلش هم کردم و افاقه نکرد
باز هم اصرار داره که آپلود کنه![]()
سلام دوستان . كاسپر میتونه اطلاعاتی که داره با نت رد و بدل میشه تجزیه و فیلـتر کنه و بگه اطلاعاتی داره داره میره یا داره وارد کامپیوتر میشه چی هست دقیقاً ؟ علتش موضوعی هست که در این تاپیک مطرح کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)