تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 503 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان متخصص
    من 20 م سرمایه دارم و میخوام ماشین بگیرم و موندم که چه ماشینی انتخاب کنم

1. بین گزینه های 206 تیپ 5 - 206 تیپ 2 - 405 - تیبا با این قیمت کدوم یکیشون برای خرید بهتره

2. من خودم از 206 خوشم میاد ولی با این قیمت تیپ 5 فکر نکنم مناسب باشه در مورد تیپ 2 از لحاظ موتور و خرج ماشین تیپ 2 بیشتر یا 405

3. گزینه بعدیم 405 هستش . بابام 405 داره که 5 6 ساله پشت فرمون 405 میشینم خیلی باهاش راحتم ولی طی این 5 6 سال ماشین بابام 4 یا 5 بار فقط واشر سرسیلندر سوزونده (آخریشم همین هفته پیش بود که 500 هزینش شد) میخواستم ببینم همه 405 ها این طورن یا فقط 405 ما این طور از آب در اومده

4. 405 موتور TU5 چه مدلی گیرم میاد با این قیمت

5. تیبا کم کارکرد بهتره یا 405 و 206 کار کرد بالاتر

6. با این قیمت اگه راهنمایی دیگه ای هم میتونید بدید

ببخشید زیاد شد ممنون میشم راهنمایی کنید

بهتر بود ملاک هاتون رو برای خرید خودرو مشخص میکردید .
    در مجموع خودروی صفر و سپس کارکرده مدل بالا ارجعیت دارند .
    تیپ 2 موتور پراصطهلاک تری به نسبت 405 داره .
    405 با موتور معمولی عموما بدون مشکل بوده و بسیار موتور سخت کاری هست ، احتمالا ماشین شما مشکلاتی دیگر دارد که به این صورت سرسیلندر میسوزاند .
    405 با موتور TU5 فکر نکم گیرتون بیاد شاید بگردید 405 معمولی مدل 89 که با موتور TU5 عرضه شد گیرتون بیاد اما این مدل خیلی کم است .
    به ترتیب :
    پراید صفرکیلومتر
    تیبا مدل 90
    405 مدل 89
    206 تیپ 2 مدل 88
    206 تیپ 5 مدل 85

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام

دوستان من میخوام یه 206 اتومات بگیرم حالا موندم صندوق دار با شه یا بی صندوق این وسط چند تا نکته هست :

1- من خیلی سفر میرم و ایا مشکلی واسه گیربکس پیش نمیاد

2- جمعیت ما 3 نفره

3- اصلان ارزش خرید داره این ماشین یا نه اگه نه تا همین رنج قیمت چه ماشینی بگیرم خوبه

با تشکر از همه.
    برای سفر ماشین اتومات توی این رنج پیشنهاد نمیشه ، اتومات بیشتر به درد توی شهر و ترافیک میخوره .
    توی این رنج دنده دستی
    سمند EF7 و بعد از اون 405 SLX گزینه های بهتری هستند .
    L90 و رانا هم گزینه های بدی نیستند .
    اگر قصد خرید خودروی اتومات دارید بهترین گزینه L90 اتومات هست که حدود 45 ملیون تومان قیمت دارد .

4. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام با پانزده تومان چه مدل پراید میشه خرید؟ با توجه به قیمت بازار الان

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !

ببخشید ۲ باره سوال می کنم ولی انگار قیمت ماشین پایین اومده ... الان یه ۲۰۶ تیپ ۵ می خوام بفروشم چند خوبه ؟ ۲۶ مشتری هست . ماشین صفر هست هفته ی پیش تحویل دادن . توی پارکینگ بوده این یه هفته رو هم ...
    کارت طلایی نداره . ۲ ایربگ هم هست ،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستانخسته نباشیدمیخواستم فرق 405 مدل slx و glx رو بدونم و بدونم کدوم بهترهمن تقریبا همیشه تو سفر هستم، ایمنی برام خیلی مهمه، هندلینگ خوب مخصوصا سر پیچ هم مهمه، به نظر شما 405 بهتره یا سمند؟ اگه 405 رو پیشنهاد میدین چه نوعی با چه موتوری؟ اگه سمند هم پیشنهاد میدین بازم چه نوع و چه موتوری؟ در ضمن میخواستم بدونم ماشینای پایه گاز سوز اصطحلاکشون چجوره؟ بنزینی بخرم یا دوگانه؟ راستی تو ملاکا نرم بودم ماشین هم بی زحمت مد نظر بگیرین، دلیل رو هم بگین ممنون که وقت میذارین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

آقا یه 206 تیپ 6 اتومات نوک مدادی مدل 86 داداشم گیر آورده خیلی تمیزه.رنگ شدگی هم نداره و تقریبا کم کاره. به نظرتون چقدر می ارزه؟

23 بخره خوبه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام !

ببخشید ۲ باره سوال می کنم ولی انگار قیمت ماشین پایین اومده ... الان یه ۲۰۶ تیپ ۵ می خوام بفروشم چند خوبه ؟ ۲۶ مشتری هست . ماشین صفر هست هفته ی پیش تحویل دادن . توی پارکینگ بوده این یه هفته رو هم ...
    کارت طلایی نداره . ۲ ایربگ هم هست ،
    206 تیپ 5 مدل 92 صفر ---->36.500.000

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستانخسته نباشیدمیخواستم فرق 405 مدل slx و glx رو بدونم و بدونم کدوم بهترهمن تقریبا همیشه تو سفر هستم، ایمنی برام خیلی مهمه، هندلینگ خوب مخصوصا سر پیچ هم مهمه، به نظر شما 405 بهتره یا سمند؟ اگه 405 رو پیشنهاد میدین چه نوعی با چه موتوری؟ اگه سمند هم پیشنهاد میدین بازم چه نوع و چه موتوری؟ در ضمن میخواستم بدونم ماشینای پایه گاز سوز اصطحلاکشون چجوره؟ بنزینی بخرم یا دوگانه؟ راستی تو ملاکا نرم بودم ماشین هم بی زحمت مد نظر بگیرین، دلیل رو هم بگین ممنون که وقت میذارین
    از نظر هندلینگ ، ایمنی و امکانات و همینطور نرمی سمند امتیاز بیشتری میگیره ، 405 SLX مدل فیس لیفت 405 است که زیاد جالب نشده اما از موتور 206 بهره میبره که هم کم مصرفتره و هم بی صدا و نرم است .
    اگر پیمایش زیاد دارید سمند EF7 پایه گازسور خودروی مناسبی است .
    در کل سمند عملکرد بهتری به نسبت 405 دارد و راحت تر است .
    405 SLX هم در آخر میتونه انتخاب شما باشه .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.

آقا یه 206 تیپ 6 اتومات نوک مدادی مدل 86 داداشم گیر آورده خیلی تمیزه.رنگ شدگی هم نداره و تقریبا کم کاره. به نظرتون چقدر می ارزه؟

23 بخره خوبه؟
    23 خیلی عالیه اما توجه کنید این ماشین یکی از حساسترین ماشین های ایرانه ، گیرباکس و سیستم برق و کنترل هوشمند ارکاندیشنش بینهایت حساس هست ، همه ی اینها باید کاملا سالم باشن در غیر این صورت بسیار مشکل ساز خواهد شد . صفرکیلومتر این خودرو مشکل ساز هست ، باید در مورد کارکرده بسیار ذره بینی دقت کنید .
    206 تیپ 6 مدل 86 سالم و تمیز ----->25.000.000 تا 26.000.000 تومان

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

23 خیلی عالیه اما توجه کنید این ماشین یکی از حساسترین ماشین های ایرانه ، گیرباکس و سیستم برق و کنترل هوشمند ارکاندیشنش بینهایت حساس هست ، همه ی اینها باید کاملا سالم باشن در غیر این صورت بسیار مشکل ساز خواهد شد . صفرکیلومتر این خودرو مشکل ساز هست ، باید در مورد کارکرده بسیار ذره بینی دقت کنید .
    206 تیپ 6 مدل 86 سالم و تمیز ----->25.000.000 تا 26.000.000 تومان
    الان یه سمند ef7 دوگانه مدل 91 داره زیاد راضی نیست. به نظرتون خوبه بفروشه اینو بخره؟ مثل اینکه طرف به 22.5 هم راضیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •