تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 421 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

چند وقتی هست واحد بقلی خانواده ای اومدن که اصلا نرمال نیستن
    پدر خانواده فکر کنم تصادف کرده چند سال پیش و نمیتونه راه بره و و به خوبی هم نمیتونه صحبت کنه، اکثر اوقات این مرد از خونه بیرون میره و میشینه سر کوچه تا شب، شب که میاد خونه با خانومش جنگ دعوای آتشین راه میفته این خانوم فوحش های خیلی رکیک میده و حرف های خیلی بدی میزنه! بلند بلند از رابطه ش با مردای دیگه میگه و میگه که این بچه ها برای تو نیست چون تو ... (البته به صورت خیلی زشت)
    در کل وضعیت خیلی بدیه من وقتی این خانوم دعوا میکنه میرم تو یه اتاق تا پیش خانواده نباشم! خجالت میکشم! تقریبا هر چند روز هم با همسایه ها دعوا میکنه و فوحش های خیلی بد میده!
    از صدا هایی که میاد مشخصه شوهرش رو هم کتک میزنه اون هم میگه میرم شکایت میکنم ولی نمیتونه تا سر کوچه هم بره!

حلا سوالی که تو زهنم اومده اینه که من چه کاری از دستم بر میاد؟ از طرفی هم یه شخص در فشار روانی و جسمی هست و خودمونم با وجود این زن در عذابیم از طرفی هم رفتار مستقیمشون با ما خوب بوده و من از گذشته اینها و زندگی شخصی شون خبر ندارم که بخوام تصمیم بگیرم

ینظزتون چه کاری از دستم بر میاد؟ اگه بخوام گزارش بدم باید با کجا تماس بگیرم؟

2. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام

پدر خانواده فکر کنم تصادف کرده چند سال پیش و نمیتونه راه بره و و به خوبی هم نمیتونه صحبت کنه، اکثر اوقات این مرد از خونه بیرون میره و میشینه سر کوچه تا شب، شب که میاد خونه با خانومش جنگ دعوای آتشین راه میفته این خانوم فوحش های خیلی رکیک میده و حرف های خیلی بدی میزنه! بلند بلند از رابطه ش با مردای دیگه میگه و میگه که این بچه ها برای تو نیست چون تو ... (البته به صورت خیلی زشت)
    در کل وضعیت خیلی بدیه من وقتی این خانوم دعوا میکنه میرم تو یه اتاق تا پیش خانواده نباشم! خجالت میکشم! تقریبا هر چند روز هم با همسایه ها دعوا میکنه و فوحش های خیلی بد میده!
    از صدا هایی که میاد مشخصه شوهرش رو هم کتک میزنه اون هم میگه میرم شکایت میکنم ولی نمیتونه تا سر کوچه هم بره!

حلا سوالی که تو زهنم اومده اینه که من چه کاری از دستم بر میاد؟ از طرفی هم یه شخص در فشار روانی و جسمی هست و خودمونم با وجود این زن در عذابیم از طرفی هم رفتار مستقیمشون با ما خوب بوده و من از گذشته اینها و زندگی شخصی شون خبر ندارم که بخوام تصمیم بگیرم

سلام اول به مدیر ساختمون بگید نشد به 110 زنگ بزنید بگید

4. 2 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

زنگ بزنید اورژانس اجتماعی 123 اونها بهتر روال پیگیری چنین مواردی رو بلد هستند اگر هم نیاز به پیگیری قضائی باشه خودشون هم انجام میدن ،رو بلد هستند 110 برای وقتی هست که جرمی اتفاق بیوفته یا قریب الوقوع باشه.

6. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

زنگ بزنید اورژانس اجتماعی 123 اونها بهتر روال پیگیری چنین مواردی رو بلد هستند اگر هم نیاز به پیگیری قضائی باشه خودشون هم انجام میدن ،رو بلد هستند 110 برای وقتی هست که جرمی اتفاق بیوفته یا قریب الوقوع باشه.
    اگه زنگ بزنم فقط گذارش دادن کافی هست برای رسیدگی یا اینکه اسم و مشخصات من رو هم ثبت میکنن؟
    در کل اون خانواده متوجه میشه من گفتم؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    در کل وضعیت خیلی بدیه من وقتی این خانوم دعوا میکنه میرم تو یه اتاق تا پیش خانواده نباشم! خجالت میکشم! تقریبا هر چند روز هم با همسایه ها دعوا میکنه و فحش های خیلی بد میده!
    حلا سوالی که تو ذهنم اومده اینه که من چه کاری از دستم بر میاد؟
    از طرفی هم یه شخص در فشار روانی و جسمی هست و خودمونم با وجود این زن در عذابیم از طرفی هم رفتار مستقیمشون با ما خوب بوده و من از گذشته اینها و زندگی شخصی شون خبر ندارم که بخوام تصمیم بگیرم
    سلام
    در گوگل بنویسید
    مجازات فحاشی در قانون
    اگر با تذکر دادن دست از فحاشی برنداشت میتونین با مراجعه به کلانتری با حداقل 2 شاهد بفرستینش زندان

9. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سلام

با توهین غیر مستقیم باید چه جوری برخورد کرد ؟ اگه یکی با حرفاش و اداهاش به صورت تلویحی و تحت الفظی به شما توهین کنه باید چکار کنید آیا جوابش غیر از یه فحش آبداره اگه هست چیه ؟

یه سوال دیگه هم داشتم , اگه همه ی محله ی شما علیه شما جمع بشن پشت سرتون حرف بسازن تبانی کنن مثل همین پیرزن های مادر شوهر که برای اینکه حواس عروسشونو پرت کنن هر زری میزنن , باید چکار کرد ؟ آیا غیر از اینه که باید به اعتقاداتشون توهین کنید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام

با توهین غیر مستقیم باید چه جوری برخورد کرد ؟ اگه یکی با حرفاش و اداهاش به صورت تلویحی و تحت الفظی به شما توهین کنه باید چکار کنید آیا جوابش غیر از یه فحش آبداره اگه هست چیه ؟

یه سوال دیگه هم داشتم , اگه همه ی محله ی شما علیه شما جمع بشن پشت سرتون حرف بسازن تبانی کنن مثل همین پیرزن های مادر شوهر که برای اینکه حواس عروسشونو پرت کنن هر زری میزنن , باید چکار کرد ؟ آیا غیر از اینه که باید به اعتقاداتشون توهین کنید ؟
    سلام.
    راهش اینه که زمینه ساز این توهین ها نباشید یعنی شخصیت فرد باید طوری باشه که کسی مورد توهین و تمسخر قرارش نده. و البته این مورد آسان هم نیست و اگر از کودکی به شکل نرمال نبوده باشه در بزرگسالی تغییر اگر نگیم بعیده بسیار سخته.
    راه دیگه اش هم برای افرادی که این مساله یک مورد برجسته و پررنگ در زندگی اجتماعیشون شده اینه که ابتدا همانطور که گفتم مرحله 1 رو انجام بده یعنی شخصیتش بطور کامل و با کمک یک روانکاو حرفه ای تغییر کنه و سپس کلا شهر و دیار و محل سکونت و آدمای دور و برش رو عوض کنه و به خودش سر و سامون بده.

فحش و برخورد فیزیکی و بروز هر گونه عصبانیت هم اصلا کارساز و مفید نیست.

12. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سلام.
    راهش اینه که زمینه ساز این توهین ها نباشید یعنی شخصیت فرد باید طوری باشه که کسی مورد توهین و تمسخر قرارش نده. و البته این مورد آسان هم نیست و اگر از کودکی به شکل نرمال نبوده باشه در بزرگسالی تغییر اگر نگیم بعیده بسیار سخته.
    راه دیگه اش هم برای افرادی که این مساله یک مورد برجسته و پررنگ در زندگی اجتماعیشون شده اینه که ابتدا همانطور که گفتم مرحله 1 رو انجام بده یعنی شخصیتش بطور کامل و با کمک یک روانکاو حرفه ای تغییر کنه و سپس کلا شهر و دیار و محل سکونت و آدمای دور و برش رو عوض کنه و به خودش سر و سامون بده.

فحش و برخورد فیزیکی و بروز هر گونه عصبانیت هم اصلا کارساز و مفید نیست.
    دوست عزیز

من زمینه ساز هیچی نیستم این میشه سرزنش قربانی , این به شجاعت یه نفر برمیگرده که ببینه اگه یه عده جمع شدن علیه یه نفر ! طرف اون یه نفر رو بگیره یا طرف سیاهی لشکر ..
    ممکنه مثلا من به شخصه عادت های عجیبی داشته باشم ولی هیچ وقت بی دلیل سعی نمیکنم به حقوق دیگران تعدی کنم برای خودشیرینی جلوی دختر جماعت برای همین وقتی میبینم دارم راه خودم رو میرم تو پیاده رو یارو کلشو از ماشین میکنه بیرون فحش میده عصبانی میشم , چون من به شخصه همش سرم تو کاره خودم هست و از بقیه هم همین انتظار رو دارم کمابیش , شما ممکنه اسمشو بزارین عیب شخصیتی ولی تو ایران عیب نیست همچین چیزی ..

تغییر محیط رو هم امتحان کردم من دانشگاه رو اینجا ول کردم رفتم کانادا اونجاهم یه مشت ایرانی اکثرا مال تهران دهات اطرافش که برای پاچه خواری سفید پوستا هر کاری میکنن من جمله اینکه یکی از خودشونو اس کنن ... من تغییر محیط بدم که چارتا بی بته ی کشوری میخوان به من چیز بپرونن نه آقا ..

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    در گوگل بنویسید
    مجازات فحاشی در قانون
    اگر با تذکر دادن دست از فحاشی برنداشت میتونین با مراجعه به کلانتری با حداقل 2 شاهد بفرستینش زندان
    متوجه ام
    ولی گفتم که این افرادی که ازشون حرف میزنم شرایط نرمالی ندارن، اون خانوم خرج خانواده رو در میاره و بچه ی در حال تحصیل هم دارن، زنگ زدن به پلیس تنبیه و مجازاتشون کاری نداره مشکل اینجاست با اینکارها بیشتر خود خانواده به مشکل میخورن
    منظورم این بود که به مدد کار اجتماعی و این دسته اقراد گذارش بدم که بیان موضوع رو حل کنن

15. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

متوجه امولی گفتم که این افرادی که ازشون حرف میزنم شرایط نرمالی ندارن، اون خانوم خرج خانواده رو در میاره و بچه ی در حال تحصیل هم دارن، زنگ زدن به پلیس تنبیه و مجازاتشون کاری نداره مشکل اینجاست با اینکارها بیشتر خود خانواده به مشکل میخورنمنظورم این بود که به مدد کار اجتماعی و این دسته اقراد گذارش بدم که بیان موضوع رو حل کنن
    سلام
    شما یا باید بسازین و صداتون هم درنیاد
    یا با زبان خوش تذکر بدین بهشون
    یا به پلیس خبر بدین و بگین فقط میخوایم بیاین بهشون تذکر بدین تا شاید بترسند و دست از فحاشی بردارند
    یا استشهاد جمع کنین و شکایت کنین تا قانون تکلبفشون رو معلوم کنه
    یا اگر روانی هست باز استشهاد از ساکنین بگیرین و به ارگان ذی ربط خبر بدین
    یا از اونجا نقل مکان کنین

17. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •