اگه درصد هات اینجوری که می گی باشه تا دو هفته دیگه اگه هیچی هم نخونی 7100 رو می یاریدمت گرم
تراز7500
ادبیات 95
عربی 95
دینی 100
زبان 85
شیمی 100
زیست 93
فیزیک 40
ریاضی 35
اگه درصد هات اینجوری که می گی باشه تا دو هفته دیگه اگه هیچی هم نخونی 7100 رو می یاریدمت گرم
تراز7500
ادبیات 95
عربی 95
دینی 100
زبان 85
شیمی 100
زیست 93
فیزیک 40
ریاضی 35
Last edited by urchin7; 06-07-2012 at 21:29.
بچه ها دعا کنین من زیر 2000 بشم
خداییش هیشکی نمیشناسم که به اندازه من سختی کشیده باشه برای کنکور![]()
امیدوارم همه ی اونایی که برای کنکور امسال زحمت کشیدن به هدفشون برسن. برای منم دعا کنید رتبم خوب بشه .
بچه ها به نظرتون اگه سخت افزار قبول بشیم میشه تغییر رشته به برق داد
یا مثلا فیزیک یا ریاضی به برق
Last edited by rooyaa91; 07-07-2012 at 10:39.
برای ثبت نام رشته های خاص اون شماره داوطلبی که روی صندلی چسبونده بودن لازمه!حالا من اونو ندارم.چی کار کنم؟
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
ایشالا که حتما با این درصدها میری واسه پزشکـــــــی! اینا که خیلی خوبه.زیست و شیمی آزاد فرقی کرده به نظرت ؟؟ سخت شده یا همونه ؟!! من موندم دوباره واسه شیمی مبتکران بخونم یا نه!!! فعلا ازاد راهو میخونم...
به احتمال زیاد میاری ولی رو زیست یه مقدار تو این مدت باز تمرکز کن چون ماله پزشکی رو مثله غیر پزشکی نمیدن
تو شیمی فوقش چهار تا سوال بود که تو آزاد راه نبود و لی اون چهارتا بود تو بازرگانی دقیقا .
توی زیست ولی آزاد راه بدرد نمیخوره فقط آرامفر چکیده . گیاهی ژنتیک با خییلی سبز
این چکیده آرامفرو از دست ندید خیلی عالیه . تو این دو هفته ام میشه تمومش کرد .
ایشالا قبول میشی
من دوبار بعد چند سال این کارو کردم خیلی سختتت بود![]()
تغییر رشته کلی دردسر داره اصلا راحت نیست دختر خالم پرستاری روزانه میخوند ولی چون با دیدن خون اینامیشد بعد از کلی دنگ و فنگ بالاخره تونست به کاردانی علوم ازمایشگاهی تغییر رشته بده!(پرستاری کارشناسی بود)حالا شما میخوای از رشته سخت افزار به یکی از پرطرفدارترین رشته های مهندسی (یعنی برق) تغییر رشته بدی،به نظر من بدون پارتیه کلفت ممکن نیست زیاد روش حساب نکن
ولی اگه قانون جدیدی اومده باشه دیگه من نمیدونم (این جریان 5 6 سال پیش بود ولی فکر نمیکنم تغییر کرده باشه)
اون تشکرا به منزله ی دعا هستنبچه ها دعا کنین من زیر 2000 بشم
خداییش هیشکی نمیشناسم که به اندازه من سختی کشیده باشه برای کنکورهیچ زحمتی بی نتیجه نمیمونه
![]()
Last edited by moh72; 07-07-2012 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)