انتخاب رشته از دانشگاه پيام نور تهران - تهران كار عاقلانه ايه؟ يعني اين دانشگاه معتبر هست؟
رتبم 26000 منطقه 1 تجربي دوستي گفت اتاق عمل كه بعيد ميدونم با اين رتبه قبولي بده
شيمي كاربردي شبانه قبول ميشم؟
انتخاب رشته از دانشگاه پيام نور تهران - تهران كار عاقلانه ايه؟ يعني اين دانشگاه معتبر هست؟
رتبم 26000 منطقه 1 تجربي دوستي گفت اتاق عمل كه بعيد ميدونم با اين رتبه قبولي بده
شيمي كاربردي شبانه قبول ميشم؟
Last edited by alphacino; 13-08-2011 at 23:01.
عمران بیشتر بازار کار داره یا مهندس کامپیوتر؟؟؟
صد درصد عمران
سلام دوستان
من رتبم شده 480 منطقه 1 (رشته ریاضی )
من به رشته ی آی تی علاقه دارم
حالا سوالم این هست که با توجه به اینکه من ساکن شیراز هستم و اینکه به عنوان مثال
دانشگاه صنعتی شریف که 25 نفر ظرفیت داره فقط 3 نفر سهمیه آزاد داره و 22 نفر رو بومی
می گیره و دانشگاه تهران هم از 17 نفر که ظرفیت داره 2 نفر آزاد و 15 نفر بومی
و امیر کبیر از 25 نفر ظرفیتش مثله شریف 3 نفر آزاد و 22 نفر بومی می گیره
یعنی شریف + تهران + امیرکبیر روی هم 8 نفر به طور آزاد می گیرن
حالا با توجه به این من می تونم تویه یکی از این دانشگاه ها آی تی قبول بشم ؟
ببخشید که مزاحم شدم
خیلی برام حیاتیهه
سلام دوستان
من برای رشته هنر دارم انتخاب رشته میکنم و بیشتر رشته های هنر نیمه متمرکز هستند .
اما توی کد رشته ها مثلا تمام طراحی صنعتی ها یک کد دارن مثلا 5250.
یعنی هم برای تهران 5250 هست هم برای اصفهان و شیراز . توی سایت هم موقع انتخاب رشته کد رشته رو که میزنم میگه طراحی صنعتی || موسسات آموزش عالی || تهران - تهران
سوال من اینجاست که اگه کسی بخواد دانشگاه تهران قبول شه یا هنر یا علم و صنعت این ها چه فرقی دارن و از کجا میگه تهران - تهران وقتی کد مشترکه
تمام رشته ها رو میگه تهران به جز گرافیک غیر انتفاعی که سوره تهران رو میخوام میگه فارس - شیراز !!!!
یکی دقیقا توضیح بده اینها چطوری تفکیک میشن؟
با تشکر
صنایع تربیت معلم یا عمران شبانه رجایی؟؟
صنایع بیشتر میپسندم اما راه تربیت معلم خیلی سخته!!!!2تا مشاورم بهم گفتن تربیت نزن
كسي نبود جواب بده؟![]()
سلام دوستان!
دانشگاه علوم پزشکی یزد بهتره یا علوم پزشکی کرمان؟
سلام دوست من من هم هنر هستم جواب سوال شما در لینک زیر هست یکی هم نمونه سوال شما رو از سایت سنجش پرسیده جوابش رو هم دادن !
راستی رتبه شما در زیر گروه چهار چند شده منظورم رتبه سهمیه در زیر گروه 4 هست !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ما که انتخاب رشته کردیم میزارن ویرایش هم کنیم؟
چه چیزایی رو میتونیم ویرایش کنیم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)