بچه ها چرا بازی من با اینکه اون پچ 192 مگی رو ریختم ورژنش 1.2.5.1 نشده؟ آخه تو این ورژن میگن اتوبوس داره و ی سری چیزای دیگه ولی الان من 1 هفتس دارم با این ورژن بازی میکنم ولی چیزی ندیدم.شده 1.2.5 .هی بازیم کرش میکنه. اعصابمو خورد کرده. چه کنم ؟
بچه ها چرا بازی من با اینکه اون پچ 192 مگی رو ریختم ورژنش 1.2.5.1 نشده؟ آخه تو این ورژن میگن اتوبوس داره و ی سری چیزای دیگه ولی الان من 1 هفتس دارم با این ورژن بازی میکنم ولی چیزی ندیدم.شده 1.2.5 .هی بازیم کرش میکنه. اعصابمو خورد کرده. چه کنم ؟
اگه این مودی که میگی کار بکنه که دیگه رانندگی با این چیزایی که من گذاشتم دیگه لذتی نداره. با سرعت نجومی رانندگی کنی اونوقت ماشین یا بارتم خراب نشه که دیگه بنظرم لذتی نداره. اونوقت دیگه موقع رانندگی هیچ احتیاطی نمیکنی از تپه ها میری بالا.![]()
منظورت اگر نورش هست با f4
شما Scaling رو بزارید رو 125% و antistiling رو هم روشن کنید.اگه باز هم تاره antistaling رو خاموش کنید.
مد نقشه آمریکا با حجم 100 مگ : ( چون طبق معمول خونه نیستم تستش نکردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لطفا یه مد بزارید که ولوو و بنز لایسنس بشه(تو تمام نمایشگاهها
) ..ممنون میشم
منم اول اینطوری فکر میکردم و مد رو برداشتم ولی وقتی که یه ماشین شاخ به شاخ اومدو منو زد تازه 25% بار هم خراب
شدم , فهمیدم که حتی اگه خودمم احتیاط کنم بازهم اونا میان مارو بدبخت میکنن.
حالا اگه میتونی یه راهی پیدا کن تا این مد از کار نیفته.
مرسی
10تا صفحه پس و پیش کنی پیدا میشن:
کسی سیو نداره ؟ لول 24 25 ؟ مخصوص 1.2.5.1 ؟؟ من بازیمو آپدیت کردم سیوم پوکید ! لولم 25 بود
اینم همون فایلی هست که شما گذاشتید فقط دیگه صدمه نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)