تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 860 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان من برای این دو تا موضوع یه فکری دارم که فعلا برای خودم عملی کردنش ممکن نیست چون وقت بازی کردن ندارم شما ها اگه تونستید انجام بدید و نتیجرو به ما هم بگید .
    گاو سواری : مثلا قلب همه ی گاوارو ده تا کنید و با بارلی دوست بشید شاید جواب بده و بذر گل رو براتون بیاره و بعدم زینو .
    مزرعه : اگه دقت کنیم میبینیم که اون زمین کنار خونه ی نجار خیلی شبیه یه زمین کشاورزیه و شاید ( بنا به گفته ی لوحه خانه ) بشه خریدش شما درصدو به حداکثر مثلا 86% برسونید و با شهردار و نجار دوست بشیدو طبق گفته لوحه خانه عمل کنید یعنی : با شهردار حرف بزنید (فقط وقتی تو خونس نه اینکه مثلا تو فستیوال و ... ) اگه بار دوم خندان بود عید سال بعدش پیش نجار برید و ببینید چی میشه شاید ، بازم میگم شاید موفق بشیم .
    اولین فرضیه که من امتحان کردم جواب نمی ده
    دومین فرضیه من 88 درصد کردم بازیم رو با شهردار دوبار حرف زدم ولی حالت معمولی داشت(درجه دومم)
    ثانیا تا حالا فکر کردی که چه جوری می خوای اون درختا بزرگ رو قطع کنی
    -----------------------
    حالا که بچه های خوبی بودین بیاین این عکس رو بگرین
    توضیح:اون کتابی که مشخص کردم با رمز به دست اوردم و از ایتم های مخفی بازی که دوتاس که لوح خونه فقط رمز یکی شو گزاشته که اسمش البوم عکس اهالی دهکده اس(رایک چه کت و شلواری پوشیده)

نقل قول:
    نوشته شده توسط farhood_092 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمز قرمز شدن قلب گارن را میخاستم در ضمن نسوه ندید

هرکی به تاپیک سر زد لطفا بنویسه چندم بازی هست تا برنامه ریزی کنیم درست بازی کنیم الان تابستون نزدیکه ما با فکر هم هم بازی را اخر برسونیم هم چیزای کشف نشده را کشف کنیمokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Red
    800767A0 FFFF

من الان 23 بهارم ولی برای دیدن دمو دکتر در کلیسا باید برگردم 4بهارم البته سال دومم وفکر نکنم تا 21 خرداد بتونم بازی کنم ولی بعد از ظهر21 خرداد میشینم 10روزی روزی 12ساعت بازی می کنم
    وبه نظر خودمم بتونم کمکتون کنم ویکی از کامل ترین سیوها رو تا الان دارم البته عروسک هم خیلی خوب رفته واستاد ماس
    Last edited by iman reza; 19-04-2009 at 17:17.

2. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با بدست اوردن گل cow reinsو کاشتن ان پس از 30 روز رشد میکند و با انداختن ان در محل غذا خوردن گاو بارلی برای شما زین میاورد
    نکته:من شنیدم ان را از شهر باید خرید اقای ایمان رضا من نمیگم هست ولی شاید باشه
    این بذر که وجود داره ولی هنوز ما بلد نیستیم چه جوری بدست بیاریم من یه حدسایی می زنم من منظورم شهر بود
    Last edited by iman reza; 19-04-2009 at 17:25. دليل: حذف

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام به همه.
    این اضافه کاری لهمون کرده.چند وقته که بازی نکردیم.ولی درستش میکنم.
    من خیلی از دموها رو به خاطر زود ازدواج کردن ندیدم که زیاد مهم نی.حله.فقط کسی از شما کارتیج رو گرفته؟بدون گیم شارک.اون ماهی قرمزه (sea bream) رو چی چجوری باید گرفت؟
    راستی من دهم تابستونم بریم ببینیم چی میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[quote=iman reza;3704497]اولین فرضیه که من امتحان کردم جواب نمی ده
    دومین فرضیه من 88 درصد کردم بازیم رو با شهردار دوبار حرف زدم ولی حالت معمولی داشت(درجه دومم)
    ثانیا تا حالا فکر کردی که چه جوری می خوای اون درختا بزرگ رو قطع کنی
    -----------------------
    حالا که بچه های خوبی بودین بیاین این عکس رو بگرین
    توضیح:اون کتابی که مشخص کردم با رمز به دست اوردم و از ایتم های مخفی بازی که دوتاس که لوح خونه فقط رمز یکی شو گزاشته که اسمش البوم عکس اهالی دهکده اس(رایک چه کت و شلواری پوشیده)

نقل قول:
    نوشته شده توسط farhood_092 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمز قرمز شدن قلب گارن را میخاستم در ضمن نسوه ندید

هرکی به تاپیک سر زد لطفا بنویسه چندم بازی هست تا برنامه ریزی کنیم درست بازی کنیم الان تابستون نزدیکه ما با فکر هم هم بازی را اخر برسونیم هم چیزای کشف نشده را کشف کنیمokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Red
    800767A0 FFFF

من الان 23 بهارم ولی برای دیدن دمو دکتر در کلیسا باید برگردم 4بهارم البته سال دومم وفکر نکنم تا 21 خرداد بتونم بازی کنم ولی بعد از ظهر21 خرداد میشینم 10روزی روزی 12ساعت بازی می کنم
    وبه نظر خودمم بتونم کمکتون کنم ویکی از کامل ترین سیوها رو تا الان دارم البته عروسک هم خیلی خوب رفته واستاد ماس[/quot

رمز را برای ما بنویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وای وای وای بد بخت شدم سیوم خراب شد الان 5 بهار هستم میخاهم تا تبستون اذدواج کنم راهی هست که خانم را بزرگ کنم اقای استاد ایمان شما کی اذدواج کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تازه واردم چه جوری عکس میزارید و به هم پاسخ میدهید منظورم نقل قول هست

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه.
    این اضافه کاری لهمون کرده.چند وقته که بازی نکردیم.ولی درستش میکنم.
    من خیلی از دموها رو به خاطر زود ازدواج کردن ندیدم که زیاد مهم نی.حله.فقط کسی از شما کارتیج رو گرفته؟بدون گیم شارک.اون ماهی قرمزه (sea bream) رو چی چجوری باید گرفت؟
    راستی من دهم تابستونم بریم ببینیم چی میشه.

نه کسی نه گرفته من حدس می زنم بعد از گرفتن 6تا ماهی باید تو زمستان از در یاچه زمستانی به احتمال زیاد یا از بقیه جاهای که میشه گرفت ماهی گیری کنین تا بدست بیارینش البته اینا حمش یه احتماله
    اهان یادم اومد برین صفحه 316 یکی یه کسی گزاشته خیلی جالبه نمیدونم چرا نگفته بود خودش بدست اورده یا از این سایت ها دیگه گرفته و بدون رمز بود

من که تا حالا بدون رمز نگرفتم ولی عروسک می گفت که باید 200تا ماهی بفروشی وبرای ماهی ششم که حتما باید 5ماهی قبلی رو گرفته باشین از در یاچه(اونجای که خیار پرت می کنین)ماهی گیری کنین
    ولی نمی دونم چرا لوحه خونه که من دارم(یکم با بقیه فرق میکنه البته خیلی کم) راه گرفتن 7تا ماهی افسانه ای روتوضیح داده

ببینم چی می کنی خبرای جالب برامون داری یا نه؟حیف که من 2ماهی نمی تونم بازی کنم چه حدس و گمانای تو سرم داشتم خدانکنه از یادم نرن

عروسک سیوت رو برام بذار اونی که صفحه های قبل گزاشتی دانلود نمی کنه خرابه

9. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

وای وای وای بد بخت شدم سیوم خراب شد الان 5 بهار هستم میخاهم تا تبستون اذدواج کنم راهی هست که خانم را بزرگ کنم اقای استاد ایمان شما کی اذدواج کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رمز را برای ما بنویس
    من تازه واردم چه جوری عکس میزارید و به هم پاسخ میدهید منظورم نقل قول هست
    ها چی مگه!استاد!
    من که هنوز ازدواج نکردم ولی خیلی دوس دارم ازدواج کنم ولی پول ندارم
    تو بازی هم هنوز ازدواج نکردم وقصد دارم 30 تابستون روز ازدواجم باشه البته سال دومم وبه شما ها هم تو صیه می کنم این روز ازدواج کنین دلایلی داره تو پست های بعدی می گم

اینم رمز 80071012 0105

برای نقل قول که گزینه نقل قول تو پست همه بچه ها اس البته نمی دونم که شما تازه عضو شدین این گزینه رو دارین یا نه

وبرای گزاشتن عکس یه روزی مشکل خودم بود برای یکی هم تو پست های خصوصی توضیح دادم برای تو هم همون اونا رو تو پست خصوصی می فرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mer5ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Twilight Flame

پيش فرض

سلام . . .

اینم 3 تا نسخه مختلف از مزرعه دار برای موبایل با فرمت جاوا . . .

http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3705282

12. 3 کاربر از mer5ad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

گلی که کارن میاره به چه درد میخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •