شاید درایور و نصب دارین تو کامپیوتر.برین قسمت manage کامپیوتر device manager ببینین درایور سونی اریکسون و دارین یا نه
شاید درایور و نصب دارین تو کامپیوتر.برین قسمت manage کامپیوتر device manager ببینین درایور سونی اریکسون و دارین یا نه
سلام
دوستان الان بهترین رام همین رام برای هسته اصلی به نظر من fde +2 هست که قرار دادم. شما یه تست بکنید . پشیمون نمیشید
شادباشید![]()
بيس باند 15 چيه؟ يعني چي؟
تو sttings قسمت about phone يه گزينه هست به اسم base band كه يه عدده. براي نصب رام ها بايد دو عدد اخر 15 باشه.
اونجا درايوري يا ديوايسي چيزي به اسم سوني اريكسون نبود.
سلام
از این پس برای معرفی و دریافت رام ها و تم های مربوط به گوشی x8 به این قسمت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون شما
علی************** سربلند و پیروز باشید
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دقیقا مراحلی که انجام میدین و بگید
سلام بازم با یه سوال برگشتمچطور میشه x8 رو به MyPhoneExplorer در کامپیوتر معرفی کرد؟من هر کاری کردم نشد
سلام. من دو روز پیش این گوشی رو خریدم. تا اینجای ماجرا خیلی ازش راضی ام. در حد انتظارات من خوب جواب میده. فقط من یه سری مشکل ساده باهاش دارم که امیدوارم اینجا بتونم حلش کنم. اولین باره که سونی اریکسون میخرم و چندان اطلاعاتی ازش ندارم.
سوال اول اینکه چطور میتونم اس ام اسی که برام رسیده رو برای یه نفر دیگه فوروارد کنم؟!!!
سوال دوم هم اینکه آیا تو قسمت موزیک که دارم موزیک گوش میدم، این امکان رو دارم که همونجا یه گزینه ای باشه و بتونم به عنوان آهنگ زنگ تعیینش کنم؟ چطوری؟
سوال سوم: این گوشی یادآور داره؟ کجاشه؟
سوال چهارم اینکه: باید pc suit رو براش از نت دانلود کنم دیگه. نه؟
سوال پنجم: چرا من والپیپرهای با اندازه ی مثلا 320*240 رو که میندازم رو دسک تاپش، کلی روش زوم میکنه و بی کیفیت نشونش میده؟ و همچنین اگه یه سایز بزرگ انتخاب کنم یه تیکه اش رو نشون نمیده اصلا. کلا از چه سایز والپیپری باید براش استفاده کنم که کامل در صفحه قرار بگیره و کم و زیاد نباشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)