تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 507 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شوخی کردن با اتفاقات و حوادث زندگی میتونه انسان رو در آرامش بیشتر کمک کنه.
    اما مراقب باشید با شوخی کردن زیادی در جمع های مختلف از خودتون شخصیتی سبک سر بروز ندین.

متاسفانه تعداد زیادی از هموطنان عزیز ما برای سرگرمی دنبال انسان میگردن و به محض اینکه حس کنن شما بیش از حد از مواضع جدی بودن پایین اومدین، فرصت رو برای تمسخر شما غنیمت میشمارن و به مرور میبیند به دست خودتون، شخصیتی فرومایه از خودتون ساختین و به دیگران دو دستی جرات تمسخر و تیکه پرانی را داده اید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه تجربه برای دخترخانم ها! ؛)
    رنگ مو# ریزش مو# اتوی مو

من توی این چند سال و بعد از اینکه به سن قانونی رسیدم(!) موهامو دائما به خاطر زیبایی و مد روز و هم چند تا تارموی سفید رنگ می کردم. البته هیچ وقت بلاهایی مثل دکلره و مش سر موهام نیاوردم و رنگهای خیلی روشن نزاشتم. در کنارش هم از سشوار و وسایل حالت دهنده مو استفاده می کردم.. نتیجه کار قطعا یه ظاهر آراسته تر بود و ارزششو داشت.
    اما الان که عکس های قدیمی مو می بینم به نظرم موهام راحت نصف شده! کم پشت نشده اما خب قبلنا خیلی پرپشت بود و باعث حسادت اطرافیان!

خانم ها حتما استفاده اجتناب ناپذیر! از اتوی مو برای حالت دادن به موهای بلند رو درک می کنند! همین طور رنگ کردن ماهیانه ریشه مو!
    اما خب تهش چی؟ حتی اگه مثل من میانه رو باشید و زیاده روی نکنید باز مواد شیمیایی رنگ مو و حرارت سشوار و اتو کار خودشو می کنه؛ و این طوری نیست که سریعا متوجه ریزش موهاتون شید بلکه به مرور و بعد از چند سال هم جنس مو عوض میشه هم حجمش کمتر میشه. موی بعضی ها وز میشه بعضی نازک مال بعضی هم موخوره می گیره..خیلی ها رو میشناسم که آخرش یا به معنای واقعی کلمه کچل شدند یا موها سوخته و سه سانتی کوتاه کردند یا نهایتا به زور کراتینه و سرم مو و چیزای دیگه کمی درستش کردن

تصمیم گرفتم دور اتو و رنگ رو خط بکشم، مگر در موارد منطقی و محدود!

توصیه دوستانه و خواهرانه من به خانم هایی که زیاد از رنگ و اتو استفاده می کنن اینه که یه مدت به موهاتون استراحت بدین و نزارین خدای نکرده روزی برسه که بعد بخاین دنبال درمان بیفتین.
    ریشه های مو با این کارا توی جوونی ضعیف میشه و بعدها توی میانسالی آسیب زیاده روی به شکل ریزش مو دیده میشه و مویی که بریزه دیگه به این راحتی ها مثل قبلش درنمیاد.
    سرب رنگ مو هم ثابت شده سرطان زاست و حتی رنگ موهای خارجی هم وقتی مدام استفاده شن تاثیر بدی روی مو دارن.
    زیبایی موی یه خانم به موهای پر و سالم و براقشه نه ضرورتا موهای رنگ شده طبق مد روز اما شاید کدر و کم پشت..

همیشه دورنمای کاری که می کنید رو در نظر داشته باشید و فقط به لحظه فکر نکنید. هیچوقت نزارید ضرر چیزی رو به چشم ببینید بعد عادت بدتون رو ترک کنید، حالا هر چیزی که باشه

3. 7 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

توی زندگی تون هیچوقت اسیر و غرق یک چیز خاص نشید
    مثلن اسیر مدگرایی . اسیر پول یا ... ( چیزای جانبی زندگی )

مثلن سعی کنید تیپتون خوب باشه . تمیز باشید . اگر اسپرت پوش هستید اسپرت بپوشید ژل بزنید شیو شده باشید اما اسیر مدگرایی نشید
    مثلن این دختر پسرا دیدید که دیگه توی زبونشون . گونه شون هم سوراخ میکنن یا بعضی پسرا که دیگه لباسای عجیب غریب که این فلان مده و ...
    میدونید چرا ؟ چون پوچ گرایی میاره . و پوچ گرایی هم باعث میشه آدمو از هدف اصلی دور کنه
    چیزی که توی جامعه ما روز بروز داره زیاد میشه و بجای اینکه جوونها مثلن دنبال درس خوندن و کار باشن همه ش فکرشون توی چیزای جانبی باشه که امروز فلان گوشی میاد من ندارم ؟ پس بدبختم . فلان کفش با پاشنه ی 15 سانتی اومده پس من نپوشم مورد توجه قرار نمیگیرم
    اگر بدنم خال کوبی نکنم بی کلاسم ؟ اگر دوربین گوشی م سلفی خوب نندازم آبروم میره
    در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه فرد پوچ گرا میشه و بدنبالش عواقب بعدی در زندگی یعنی بیکاری . ناسازگاری . در زندگی آینده طلاق
    درسته کار نیست و ... تفریح نیست و ... ولی خودمون هم باعث میشیک که به روند بعضی چیزا سرعت ببخشیم
    من نظرم اینه که تیپ بزن به موهات اندام پوستت برس اما غرق یچیز نشم چون دیدم آدمهایی که واقعن با این کارا نابود شدن و از لحاظ روحی و عاطفی و ... نابود شدن
    شاید خودم هم بعضی مواقع این فکر و نمیکردم اما وقتی میبینی حقیقت زندگی چیز دیگری هست سعی میکنی همیشه یه حد فاصله ای بگذاری

5. 11 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

اگر در آمد تون متوسطه یا خانواده و خودتون عادی هستید هیچوقت خودتون و با افراد خیلی پولدار مقایسه نکنید

به نظرم آدم مقایسه با فرد دیگر به شرط الگو پذیری از اون شخص و رساندن و تلاش جهت ارتقا خوب هست
    اما مقایسه ای که اینروزا که در زندگی ها میبینم این چشم و هم چشمی هست و به مرور باعث تخریب میشه

چون خیلی افراد خیلی پولدارن و هر کاری دلشون بخاد انجام میدن و هر کالایی میخرن و .. چون ممکنه خیلیهاشون از روی تلاش اینها به این ثروت نرسیده باشن و پول مفتی بهشون رسیده باشه
    اگر فرد بخاد با این افراد خودشو مقایسه کنه هم از لحاظ فکری و هم روحی تخریب میشه

به نظرم مقایسه ی زیاد کار خوبی نیست . من اگر درآمدم 1.5 میلیونه همه ش فکر کنم که مثلن فلان رفیقم چرا با وجود اینکه کارش کمتره 10 میلیون میگیره فقط به خودم ضربه میزنم . مقایسه ام زمانی میتونه خوب باشه که ببینم اگر اون از راه خاصی رفته که به این درآمد رسیده اون و یاد بگیرم در غیر اینصورت جز لطمات فکری و روحی و حسادت چیزی به خودم وارد نکردم . گاهی تفاوتها بخاطر تفاوت شرایط زندگی . محیط و ... هست و مقایسه نمیتونه درست باشه

7. 8 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

تو غذا پختن اساس غذا رو دستکاری نکنید اگر تجربه ندارید.
    من بعضی وقتها که آشپزی میکنم مثلا میگم یه چیزو کمتر بزنم یه چیزیشو بیشتر تا خوشمزه تر بشه...بد میبنم اصلا مزه اون غذا رو نمیده آخرش.اهل خانواده هم با این قیافه میخورن .

این همه وقت میزارم با یه مقدار کم یا زیاد کردن مواد اولیه مزه غذا عوض میشه اون مزه خوب و خوشمزه رو نمیده.

مثلا میخوای سالاد ماکارونی درست کنی من میگم سس سفیدشو بیشتر بریز خوشمزه تر بشه مثلا جای 1 قوطی 2 قوطی بریز.بعد آخرش مزه سس میگیره .
    Last edited by javad34; 27-02-2015 at 11:21.

9. 8 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

یک نصیحت درباره جادو هایی که ادم هایی میکنن برا نابودیه کسی یا نابودیه یه خانواده یا میگن ستاره بختتو میسوزونیم وجونمو گذاشتم برایاد گیریه این کارو با دوتا اسم زندگیتو ازاین روبه اون رومیکنمو ووووووو
    اول اینکه جادویی وجود نداره خودتونو برا حرف هایه یه مشت کف بین وعقب افتاده تلف نکنید
    دوم این که کسی دنبال این کارا باشه واگر هم جادوش جواب بده اونی که با این جادو اسیب دیده مطمعن باشید درد انچنانی نمی کشه
    اون جادو کنندس که عواقب این دنیا ودنیایه دیگرو بشدت میبینه حتی جادو در راه درست ...ساخته شده باشه ازدیدگاه امامان وپروردگار ..پست ترین کار در دنیا جادو کردن هست وعواقب بدی رو همراه داره برا کسی که جادو میکنه
    اگر مشکلی براتون پیش اومد یا بدبختی درزندگی براتون پیش اومد به حساب جادو شدن ننویسید به حساب این بنویسید که چه کاری کردید که این اتفاق براتون پیش اومده
    .................................................. ..............
    یکی از فامیلامون که دیده بود 5 تااز خانواده فامیل باهم رابطه زیادی دارن به همشون گفت جادوتون میکنم فجیح چون چشم نداشت وحسودی میکرد ..خلاصه ازاین سخن مدتی گذشت که این 5تا خانواده باهم بدشدن دعوا کردن ورفت وامد قطع شد وبه شدت از هم تنفرپیداکردن بعدهمون فامیلی که جادو کرده بود کلی خوش حال بود
    عاقبت این فامیل جادگر که 4نفر بودن این بود: 1.این که پسرش تصادف کرد قطع نخاء شد 2.زنش به علت عجیب دوتاچشش کورشد ..خودش هم به علت قند دوتا پاشو قطع کردن ..یکی دیگه از پسراش هم معتادشد

نتیجه : جادو کردن دیگران عواقب بدی دار..................خودتونو برا حرف کف بین ویه مشت خرافات درگیر نکنید .........و چیزی در دنیایه واقعی به عنوان ستاره بختو ..جادو ووووووووووهزارتا دیگه وجود نداره وبه یه مشت ادم بدبخت توجه نکنید
    کسی که کارش تخریبه دیگرانه خودش بدبخته عالمه که ازاین کارا میکنه

اینم بدونید همین حرفایه ادم هایه بدبخت وگداهست که کشورمون جهانه سومه باتمام ثروت
    Last edited by امید رض; 01-03-2015 at 23:47.

11. 6 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی اوقات عصبانیت لازمه ولی اکثر اوقات بهتره خودتان را عصبانی نکنید چون حال‌تان را تا ساعتها یا تا چند روزی خراب میکند و انرژی و تمکزتان را کم میکند!

بهتره از خودتان بپرسید ارزش‌اش را داره که این هزینه را بدهید یا نه؟
    گاهی اوقات بله و اکثر اوقات نه

13. 11 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

گاهی وقتها قدر لحظات و دوران هر چند عادی‌ای که داریم نمیدانیم
    بعدها حاضریم برای داشتن حتی نیمی از اون لحظات هزینه‌های بسیاری بدهیم

قدردان و شکرگزار لحظات خوبمان باشیم
    قدر پدر و مادرمان را بدانیم بخصوص وقتی پیرتر میشند و حتی اگر حرفی نصیحتی کردند که به مزاجمان خوش نیامد مشاجره و کل کل نکنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اگر خواب شبتون خرابه.

هر شب موقع خواب 3 دقیقه به خودتون بگید سنگین و عمیق و یکسره تا فردا صبح می خوابم و فردا با شادی و خوشحالی و لذت و پر نیرو از خواب بیدا رمیشم و آماده ام برای کار روزانه.اگر به مدت 2 ماه اینو به خودتون بگید مغز این دستور رو قبول میکنه.

16. 7 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    با این تله موش 4000 تومنی و این تکه شکلات کِشی معمولی که به اندازه ی یک گیلاس هست 17 موش شکار شده در مدتِ 1 ماه !

=====================================
    مزیتهای شکلات کشی:
    1- خیلی ارزانه . از خشکباریها میتونین یه دونه بگیرین چون فله ای میفروشند . برای یک سال کفایت میکنه . چون یک سومش کافیه برای هر دفعه و اگر تله حساس باشه موش اصلاً فرصت نمیکنه ازش چیزی بخوره
    2- خوردنش خیلی سخته . مثل پنیر راحت گاز زده نمیشه و موش مجبوره با فشار دادنِ سرش گاز بزنه که باعث در رفتنِ ضامن و آزاد شدنِ فنر میشه .
    3- مثل چسب به تله میچسبه و موش نمیتونه طعمه رو برداره ببره جای دیگه بخوره .
    4- موش بو و مزه اش رو خیلی دوست داره و بالاخره میاد سراغش (جان فدای شکم)
    به ضامن نگاه کنین که تا چه حد حساس نصب شده تا با کوچکترین فشار آزاد بشه
    بهتره موقع برداشتن جنازه ی موش از تله , یک کیسه نایلون به درد نخور دست کنین
    بعد از نصب تله هم دستتون رو با آب صابون خوب بشورید اما وسواس نداشته باشین .
    برای نصب تله , یک دستتون باید روی فنر باشه و با دست دیگه ضامن رو نصب کنین . بعد از نصبِ ضامن , اول دستی که سمتِ ضامن هست بردارین بعدش دست دیگرتون رو از روی فنر بردارید
    اگر بچه ی کوچیک دارین باید جائی تله بذارین که در دسترس بچه ها نباشه وگرنه ممکنه دست یا پاشون آسیب ببینه . بهترین جا زیر کابینت آشپزخونه , پشت یخچال و اجاق گاز هست یا توی انباری , پشتِ درب (اگر در انباری لانه ی موش هست )

حتی بعد از گرفتن همه ی موشها باز هم تله بذارین چون موشها زیر همه ی خونه ها تونل میزنند و اینور و اونور میرند و بالاخره یه روز دوباره موشهای دیگه ای راه پیدا میکنند به خانه یا مغازه یا انبار شما .
    نباید از کشتن یک جاندار احساس خوشحالی کنید بلکه باید متاسف باشید که از سر ناچاری مجبورید جانش رو بگیرید .
    موشِ مرده رو در عمق 20 سانتی زیر خاک مدفون کنید . توی کوچه و خیابون و توی سطل آشغال نندازین .
    خیلیها نمیدونند که توی خونه یا محل کارشون موش هست . وقتی تله میذارند تازه متوجه میشند موش هست
    موش بویائی بسیار قوی داره و شکمش هم بیشتر وقتها خالیه پس هر جا که دور از دید باشه اگر تله بذارید بالاخره میاد سراغش .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-03-2015 at 00:17. دليل: تصحیح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •