تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 4105 اولاول ... 2903403803863873883893903913923933944004404908901390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستانی که 1/6 اعزام هستن مگه برگه سفیدشون اومده ؟ یا خودتون از پلیس +10 گرفتین ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان كسي ميتونه در مورد امريه كمكم كنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چون سپاه افتادی قطعا پذیرشت قبول شده .بدون پذیرش سپاه نمیوفتی.آقاشما تکمیلی هم داری؟؟
    نه من تکمیلی نداشتم(تمکیلی ضروری نیست اما اگه باشه احتمال پذیرش بالا میره). واسه همین مشکوکم به قضیه. احساس میکنم شانسی افتادم سپاه. برای من تو قسمت نیرو زده ستاد فرماندهی کل سپاه؛ این دقیقا یعنی چی ؟ من برای پذیرش از سپاه شهرمون اقدام کردم. بالاخره راهی نیست بفهمم پذیرش قبول شده یا نه ؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
    به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟
    در 99% موارد امریه بهتر از خدمت یگانه. لباس شخصی، محیط اداری و ... از مزایای امریه است.

دوستانی که 1/6 اعزام هستن مگه برگه سفیدشون اومده ؟ یا خودتون از پلیس +10 گرفتین ؟
    از پلیس +10 میتونید برید بگیرید، اگر نه هم که تا چند روز دیگه میاد در خونه تون.

دوستان كسي ميتونه در مورد امريه كمكم كنه؟
    امریه یعنی به جای خدمت توی یگان بعد از دوره آموزشیتون، برید یه سازمان دولتی کار کنید که به عنوان خدمت وظیفه ازتون قبول میشه.
    سازمانهای مختلفی هر دوره تعداد محدودی امریه میگیرند که اگه یه سرچ تو نت بکنید پیداشون میکنید. با این حال گرفتن امریه روز به روز داره سخت تر میشه و پارتی کلفت میخواد. بدون پارتی عضویت بسیج (برای امریه قرارگاه خاتم)، یا تاهل، یا معاف از رزم بودن و همینطور معدل بالا لازمه. البته پارتی اگر داشته باشی هیچ کدوم اینا لازم نیست.
    در هر صورت اگر اعزام 6/1 هستی الان برای امریه گرفتن دیر شده. شما باید دو ماه مونده به اعزامت کارهای امریه رو پیگیری کنی.

5. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

سلام به همه سربازا

من 6/1 اعزامم لیسانس و ساکن تهران ,برگه سفیدمو گرفتم : نیروی انتظامی , مرکز آموزشی مالک اشتر اراک . کسی اونجا نیوفتاده؟
    اطلاع ندارید چه جوریاس؟دو ماه آموزشی میگذره , یگان کجا ممکنه بندازن؟
    یه مطلبه دیگه
    دوستان نظر بدن : من تاریخه اعزامم 4/1 بود برای گرفتنه امریه واسه قرارگاه خاتم سپاه دو ماه انداختم عقب که به علت کلفت بنودن پارتی درست نشد , الانم چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش برج 12.به نظر شما می ارزه 6 ماهو الاف بشم که نیروی انتظامی نیوفتم؟(البته اگه بندازم برج 12 برای اینکه بتونم از خدمتم استفاده کنم باید برای قرارگاه خاتم اقدام کنم که اونم احتمالا بفرستن عسلویه و اون ورا که خوده اونم کم سختی نداره , یا شایدم مثله این دفعه که فکر میکردم اونجا چون پارتی دارم ردیف میشه و نشد , نشه)

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه سربازا

من 6/1 اعزامم لیسانس و ساکن تهران ,برگه سفیدمو گرفتم : نیروی انتظامی , مرکز آموزشی مالک اشتر اراک . کسی اونجا نیوفتاده؟
    اطلاع ندارید چه جوریاس؟دو ماه آموزشی میگذره , یگان کجا ممکنه بندازن؟
    یه مطلبه دیگه
    دوستان نظر بدن : من تاریخه اعزامم 4/1 بود برای گرفتنه امریه واسه قرارگاه خاتم سپاه دو ماه انداختم عقب که به علت کلفت بنودن پارتی درست نشد , الانم چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش برج 12.به نظر شما می ارزه 6 ماهو الاف بشم که نیروی انتظامی نیوفتم؟(البته اگه بندازم برج 12 برای اینکه بتونم از خدمتم استفاده کنم باید برای قرارگاه خاتم اقدام کنم که اونم احتمالا بفرستن عسلویه و اون ورا که خوده اونم کم سختی نداره , یا شایدم مثله این دفعه که فکر میکردم اونجا چون پارتی دارم ردیف میشه و نشد , نشه)
    اگر یک دوره بود میارزید، ولی 6 ماه الکی عمرت رو هدر میکنی، بعدش هم تازه معلوم نیست اون موقع هم امریه ات ردیف بشه یا نه. تازه خاتم الانبیا هم همونطور که خودت گفتی میفرسته شهرستان و جاهای پرت و پلا و کارهای (بلانسبت شما) خرکی.
    خود دانی، ولی به نظر من توکل به خدا کن و برو، انشاءالله که یه جای خوب تو یگان هم بیفتی. همه جاهای نیرو انتظامی هم بد نیست. پلیس سایبری و ... جاهای خوبین.

8. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اگر یک دوره بود میارزید، ولی 6 ماه الکی عمرت رو هدر میکنی، بعدش هم تازه معلوم نیست اون موقع هم امریه ات ردیف بشه یا نه. تازه خاتم الانبیا هم همونطور که خودت گفتی میفرسته شهرستان و جاهای پرت و پلا و کارهای (بلانسبت شما) خرکی.
    خود دانی، ولی به نظر من توکل به خدا کن و برو، انشاءالله که یه جای خوب تو یگان هم بیفتی. همه جاهای نیرو انتظامی هم بد نیست. پلیس سایبری و ... جاهای خوبین.
    ممنون از راهنماییت.از همین یگان میترسم دیگه , از شانس میزنه میوفتیم راهورو این جور جاها باید دفترچه پر کنیم فش و لعنته مردمو بشنویم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. امروز رفتم پلیس + 10
    متن برگه اینه :
    نیرو : ستاد فرماندهی کل سپاه
    مرکز آموزش : مرکز آموزش شهدای کرمانشاه
    من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم حالا الان چطوری میتونم بفهمم پذیرش قبول شده ؟
    ستاد فرماندهی کل سپاه دقیقا یعنی چی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بله ما از پلیس +10 گرفتیم

12. این کاربر از navidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من کدم 01 یعنی ارتش تهران خورده، امروز دنبال امریه بودم که امریه وزارت دفاع رو ردیف کنم که گویا حل شده
    به نظر شما خدمت تو ارتش بهتره یا امریه وزارت دفاع؟
    داداش امریه بهتره اونهم وزارت دفاع من رفیقم مزارت دفاع (مزرعه نمونه خدمت میکرد عشق و حال میکرد)
    ممنون از راهنماییت.از همین یگان میترسم دیگه , از شانس میزنه میوفتیم راهورو این جور جاها باید دفترچه پر کنیم فش و لعنته مردمو بشنویم.
    داداش چون لیسانس داری شانس افتادن تو راهور بیشتر از بقیه ی جاهاست ولی این خوب بدون راهور خیلی بهتر از یگان امداد و کلانتری هست ولی این دوستمون هم اشاره کرد نیرو انتظامی همه جاش هم بد نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •