آره ماله منم امروز قطع نشده
قضیه چیه
من همین الانم دارم دانلود میکنم
یعنی 13 ساعته با شبانه دارم میرم نت O__o
قضیه چیه ؟
برای منم همینطوره و هنوز وصلم ولی کاشکی نمیگفتین چون ممکنه صبانت از همینجا خبردار شه و قطع کنه.
بچه ها میخواین زود تر پست هارو ویرایش کنیم؟![]()
وب سایت پشتیبانی مودم های شرکت صبانت
به اطلاع کلیه مشترکین شرکت صبانت می رساند، وب سایت پشتیبانی مودم های شرکت صبانت راه اندازی شده و از آدرس زیر در دسترس می باشد :
مشترکین محترم صبانت می توانند با مراجعه به این سایت اطلاعات کلیه مودم های شرکت صبانت را به دست آورند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر - صبانت
به مرور زمان این وبسایت تکمیل تر و اطلاعات جدید به آن اضافه خواهد شد.
دوستان من یک مشکل جالب با سایت خود صبانت دارم در حالت ادی سایت شرکت باز نمیشه ولی وقتی از چیز شکن استفاده میکنم سایت باز میشه کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟
متأسفانه همینطوره. دو تا مشکل توی سایت صبانته خواهشاً آقای پشتیبانی صبانت! گزارش کنه:وقتی با چیزشکن میری که شارژ الکترونیکی رو انجام بدی ارور سرور میده. شد دو تا اشکال! ظاهراً قرار هم نیست برطرف شه! چون خیلی وقته به این صورته!
راستی وضع دانلود هم بد ک نیست
یه سوال دارم از دیشب تا حالا هر چند تا که بزارم برای دانلود هر کدومشون 70 تا دانلود میکنن چرا؟ من الان 4تا 70 تا دارم دان میکنم باحاله
جریان این شبانه تو روزانه چیه اصفهان ایسن جوری نیست سر 7:44 قطع میشه
برای یکی از آشنها هامون میخواستم از صبا سرویس بگیرم
به نظرتون اگه مدارک رو ببرم دفتر مرکزی ADSL اشون زود تر راه نمیوفته تا اینکه بخواهم مدارک رو بدم به نمایندگی های صبانت ؟؟
دوستان خواهشا سریع جواب بدید ::
ساعت چند سرویسم رو قطع کنم که تا 7:45 دانلود کنم ؟
چون شنیده بودم تازگی ها 6.45 جواب نمیده !؟
من تهران هستم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)