آقا اين هارد ADATA مدل HD710 هم به نظر چيز خفنيه . دوتا مدل 500 و 750 گيگ داره .
ميشه بگيد قيمتش چنده ؟؟؟؟
كسي اين هارد رو داره ؟؟؟؟ راضي هستيد ازش ؟؟؟؟؟؟
آقا اين هارد ADATA مدل HD710 هم به نظر چيز خفنيه . دوتا مدل 500 و 750 گيگ داره .
ميشه بگيد قيمتش چنده ؟؟؟؟
كسي اين هارد رو داره ؟؟؟؟ راضي هستيد ازش ؟؟؟؟؟؟
یعنی همه هاردهای Go Glex که الان در بازار هستند، اینطوری هستند و تهشون (کارتریجش) در میاد؟
و میشه هاردهای دیگه را روی کارتریجش سوار کرد؟
500 اش حدود 160 تا 180 هزار تومان
و 750 اش حدود 210 تا 240 هزار تومان
و سوال دیگر. در شرایط یکسان قیمت، برای آرشیو کردن فیلم و ... کدام مدل را توصیه میکنید؟ این مدل را یا وسترن Western Digital My Book؟
من الان 2 ترابایت وسترن My Book دارم و راضی هم هستم. ولی از نظر اینکه این پایه اش جدا میشود، جاهای دیگر هم میشه ازش استفاده کرد. ( مثلا اتصال هارد اینترنال و ...) بهمین خاطر گفتم این مدل را بگیرم.
نظر شما چیه؟
بله همه هاردهای سری goflex دارای کارتریج جدا شدنی هستند و میتوان هارد اینترنال رو نصب کرد .
البته نکته بسیار مهم این هست که کارتریج هارد اکسترنال آداپتور دار فقط مناسب هاردهای اینترنال 3.5 اینچی هست و همینطور کارتریج هاردهای پرتابل مناسب برای هاردهای 2.5 اینچی هست .
بستگی به اهمیت آرشیو داره . اگر آرشیوتان خیلی مهمه پس برای امنیت بالا تا حد امکان از دستکاری کردن و باز و بسته کردن باید اجتناب بشه . کانکتورهای sata روی کارتریج و هارد عمر معینی دارد و اگر دائماً باز و بسته بشه بعلت فرسودگی و خوردگی کانکتورها ممکنه نتوانند اتصال مطمئنی برقرار کنند (تا اونجایی که شنیدم عمر کانکتورهای sata حدود 50 بار باز و بسته کردن هست) . مگر اینکه قصد نداشته باشید دائماً باز و ببندید .
ممنون ata.royalfalcon جان.
----
در ضمن قیمت هاردهای 2 ترابایت باز هم ارزان شد!
الان Western Digital My Book Essential با گارانتی سازگار به 295 رسیده و Seagate FreeAgent به 285 هزار تومان.
اگه خدا بخواد و اتفاق عجیبی نیوفته تا آخر ما قیمتها خیلی ارزونتر میشه ، یعنی دلار خیلی ارزونتر میشه و البته اگه ...!
سلام من سیستمم کمی قدیمی هست و مادربوردش usb3 ندارد الان میخوام یک هارد اکسترنال بگیرم با ساپورت usb3 چون چند وقت دیگه سیستمم رو کلن عوض میکنم و خرید دوباره هارد رو نمیخوام انجام بدم میخواستم بدونم الان سیستم فعلی من با هارد usb3 کار میکنه و میشه هارد رو بهش وصل کرد و استفاده کرد.
بله ... کار می کنه ولی ولی با سرعت USB2 . اگه می خواید از سرعت بالای USB استفاده کنید باید یک کارت USB3 بخرید که فکر می کنم دور ور بر 40-50 هزار تومان باشه
سلام . یک سیگیت goflex freeagent گرفتم. وقتی safely remove ش میکنم خاموش نمیشه . usb رو هم قطع میکنم چراغش خاموش میشه ولی هنوز میلرزه . تا اینکه آداپتور رو قطع میکنم . اینا همینطوری اند ؟
آخه قبلا وسترن داشتم وقتی قطعش میکردی بعد چند ثانیه خاموش میشد و بعد آداپیتور رو قطع میکردی...
Last edited by Nocturne; 30-04-2012 at 22:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)