خیلی خوبه![]()
خیلی خوبه![]()
سلام دوستان:
رنگ لپ تاپ در قسمت زیر کیبورد داره میره!!!(خیلی ضایع هست،دل هم کیفیتش خیلی پایینه!)
ایا شامل گارانتی میشه یا نه؟
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
ببخشید من تازه ویندوز عوض کردم و حالا کلید FN را هرچی میزنم کار نمیکنه. ولی وقتی دکمه CTRL را میزنم به همراه کلید F9 صدا کم زیاد میشه کسی میدونه باید چکار کنم که مثل سابق بشه.
کمکککککککککککک
شارژر من یعنی نه دوشاخش که میره توی برق،این قطعه مستطیلی بعد از دوشاخ وقتی گوشتو میزاری روش یه صدایی مثل صدای تق تق تلگراف میده.یه جورایی تیک تیک مث صدا عقربه ساعت اما تند تر.دوشاخش هم همچین صدایی داره اما وقتی فیششو از لپتاپ میکشم بیرون صداش یک نواخت میشه مث سوت ممتد.نمیدونم از اول این صدا رو میداده یا نه چون بعد از یکسال همین الان صداشو شنیدم
بنظرتون طبیعیه؟
مال شما هم همچین صدایی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دقیقا متوجه نشدم مشکل چیه ! مثلا اگر اف 3 رو میزنی به صفحه ی battery meter نمیره ؟
محض اطلاع :
control panel . windows mobility center .
fn key behavior رو روی مولتی مدیا بذار
نه مال من همچین صدایی نمیده ....!
Last edited by "R E Z A"; 05-11-2011 at 15:18.
جدیدآ اینجوری شده چیکارش کنم)) ذوب نشه یه وقت؟؟
سلام. بله. مال من و یکی دیگه از دوستام هم همین صدا رو میده. من هم اتفاقی متوجهش شدم. یه لپ تاپ lenovo هم دیدم شارژرش همین صدا رو میداد.
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
آقا نکنه فن لپ تاپ خراب شده؟ اخیرا لپ تاپ ضربه نخورده ؟
نه داداش ضربه نخورده.....آقا نکنه فن لپ تاپ خراب شده؟ اخیرا لپ تاپ ضربه نخورده ؟
قبلا روی 43 درجه اینا بود حالا اونم یه وقتای میره بالا الان دما بین 47 تا 55 هست... نمی دونم چشه شاید خاک گرفته؟
اقا کلا ازش راضی نیستم خواهرمم یه دونه از همینا داره ولی ماله اون بهتر کار می کنه! فقط Cpu و Hard بهتری داره ماله من یه حالت هنگ داره شایدم درایواشو اشتباه نصب کردم
این درایوارو از سایت اینتل گرفتم
اخرین ورژن هستن...
Intel(R) Management Engine Components
Intel(R) Rapid Storage Technology
Intel(R) Turbo Boost Technology Driver
دیگه درایو خاصی به غیر از بلوتوث و کارت صدا و گرافیک نصب نمی کنم
اگه چیزی هست بگین مرسی.
قید اینو میزنم اخرش
یه مک بوک یا XPS 15z میگیرم...
ای بـــابِــا کسی نیست کـــه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)