تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 449 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

مرسی بابت پاسختون
    فکر مکینم خوب نتونستم منظورم رو از تهدیدات اینترنتی برسونم
    شایدم دچار توهم توطئه شدم
    ولی اگر بخواهیم این نوع دید رو داشته باشیم باید بگم کاربری در سطح من ( شما که دیگه استادی ) میتونم خودم بدون هیچ آنتی ویورس و فایورالی حد سلامتی سیستمم رو بفهمم. من بشخصه اینقد ویورسی شدم و بعد کشتمش که دیگه ویروس های عادی رو کاملا میشناسم و اصلا نیازی نیست آنتی ویورسم بگه.
    بنظر من خیلی آنتی ویورس ها از ویورس بدترن و هم سرعت سیستم رو پائین میارن و هم در عملکرد برنامه ها اختلال ایجاد میکنن. مثل نورتون 5 سال پیش که واقعا اینقد سیستم رو سنگین میکرد که دیگه اصلا کار نمیکرد.
    3 سال پیش مک کافی اینقد رو سیستم من موقع بوت شدن فشار آورد که مادربردم سوخت!!! ( احتمالا بدلیل ضعف پاور در برق رسانی برای تامین انرژی CPU )
    ولی خدائی من خطرناک ترین ویروسی که داشتم این بود که فایلهام رو سوپر هیدن کرده بود و خب منم چون اون زمان وراد نبودم بعضی پوشه هام رو پاک کردم و اطلاعاتم هدر رفت
    پس بنظر من بحث امنیت اگر خطر اتوران گرفتن و از این جور ویروس های الکی باشه که دیگه اینقد مصیبت نداره که حالا آنتی ویروس و فایوال نصب کنی و هی آپدیت کنی و سیستمت سنگین بشه
    پس وقتی شما اینها رو انتخاب میکنی یا نا واردی یا اینکه معتقدی خطرات مهمتری هم در کار است
    حالا خطرات مهمتر چیه؟
    خود شما لطفا بگید
    ( لطفا اگر علاقه دارید به بحث ادامه بدید و اینو یه کل کل بی فایده حساب نکنید. واقعا قصدم این نیست که حرفم رو به کرسی بشونم ولی وقتی یه بحث جالب میشه که دو تا فکر متفاوت با هم بصورت منطقی حرف بزنن نه اینکه الکی همو تائید کنیم )
    سلام. اختیار داری. شما استادی بحثی که راه انداختین جالب هست ولی به نظر من زیاد دارین سخت می گیرین.
    درباره نورتون 5 سال پیش و مک آفی کاملا موافقم. بولدزر هایی بودن برای خودشون.(مک آفی هنوزم هست)
    قرار نیست سیستم رو روشن کنید ببینید کل هارد فرمت شده و به این بگیم خطر مهم. همه چیز interactive هست
    خطرات مهم از نظر من:
    آنتی ویروس های تقلبی! پدر سیستم رو در میارن. من خودم گرفتار یکیشون شدم. اصلا ساختار جالبی دارن. نورتون هم اینطور که شنیدم داخل اسکن فایل ها(هنگام اسکن) اسکن بخصوصی هم برای این نوع ویروس ها انجام میده. چرا؟چون دارن تکثیر میشن و اغلب هم که امضای دیجیتالی دارن که دیگه آنتی ویروسی که ساده باشه راحت بهش اجازه هر کاری میده.
    حطر بعدی. سایت های فیشینگ و آلوده. شما احتمال دست کاری شدن فایل ها رو توسط سایت های ایرانی که نویسنده هاشون می گذارن می دین ولی احتمال ورود به سایت آلوده رو هم میدین؟سایت هایی که با وارد شدن به اونها با انواع روش های آلوده سازی سیستم یا سرقت آنلاین روبرو هستین.
    به نظر من سخت گیری تون رو بگذارین روی این دو مورد(شایدم بیشتر باشن و من ننوشته باشم) نه اینکه حساس بشین به یک فایلی که از سایت ایرانی دانلود کردین. سایت های ایرانی اغلب دنبال بروز بودن هستند. به تاریخ پست ها نگاه کنید. بروزترین ها در همون روز نرم افزار رو که سایت های منبع گذاشته میشه می گذارن. آیا در یک روز میشه فایل ها رو طوری دستکاری کرد که آلوده بشن؟
    Last edited by pcsoft; 07-03-2012 at 14:23.

2. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

حالا من میون اون همه فایل تو لیست سفید چطوری لاگر رو تشخیص بدم؟
    مم فکر نکنم مشکل از سیستمت باشه احتمال میدم مشکل از جایی دیگه باشه ! ولی :
    تا جایی که به کمودو مربوطه یک عکس از برنامه های Trusted بگیرید و اینجا قرار بدین

Defense+ => Trusted Files
    تمام فایل ها ...
    و در ادامه شما مشکلتون رو باید در اورژانس سیستم های آلوده عنوان کنید
    پست اول تاپیک زیر رو بخونید و لوگ خواسته شده را در همان تاپیک قرار دهید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

حالا من میون اون همه فایل تو لیست سفید چطوری لاگر رو تشخیص بدم؟
    سلام

بررسی لیست سفید سخت نیست، فایلهایی که کمودو خودش برده را سالم در نظر بگیرید و به زیر عنوان Company توجه کنید و اگر برای فایلی شرکتی ثبت نشده و شما فایل را بردید به لیست سفید، اونها را میتونید مجددا چک کنید.

من حتی شده گاهی اوقات کل لیست سفید را پاک کردم. بعد فایلهای سالم خودشون اتوماتیک میرن توی لیست سفید.

هر چند من هم نظر اینه که از کِیلاگر خبری نیست. ولی باز اگر مایل بودید میتونید اینجا یا در بخش اورژانس بیشتر پیگیری کنید.

6. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

سلام. اختیار داری. شما استادی بحثی که راه انداختین جالب هست ولی به نظر من زیاد دارین سخت می گیرین.
    درباره نورتون 5 سال پیش و مک آفی کاملا موافقم. بولدزر هایی بودن برای خودشون.(مک آفی هنوزم هست)
    قرار نیست سیستم رو روشن کنید ببینید کل هارد فرمت شده و به این بگیم خطر مهم. همه چیز interactive هست
    خطرات مهم از نظر من:
    آنتی ویروس های تقلبی! پدر سیستم رو در میارن. من خودم گرفتار یکیشون شدم. اصلا ساختار جالبی دارن. نورتون هم اینطور که شنیدم داخل اسکن فایل ها(هنگام اسکن) اسکن بخصوصی هم برای این نوع ویروس ها انجام میده. چرا؟چون دارن تکثیر میشن و اغلب هم که امضای دیجیتالی دارن که دیگه آنتی ویروسی که ساده باشه راحت بهش اجازه هر کاری میده.
    حطر بعدی. سایت های فیشینگ و آلوده. شما احتمال دست کاری شدن فایل ها رو توسط سایت های ایرانی که نویسنده هاشون می گذارن می دین ولی احتمال ورود به سایت آلوده رو هم میدین؟سایت هایی که با وارد شدن به اونها با انواع روش های آلوده سازی سیستم یا سرقت آنلاین روبرو هستین.
    به نظر من سخت گیری تون رو بگذارین روی این دو مورد(شایدم بیشتر باشن و من ننوشته باشم) نه اینکه حساس بشین به یک فایلی که از سایت ایرانی دانلود کردین. سایت های ایرانی اغلب دنبال بروز بودن هستند. به تاریخ پست ها نگاه کنید. بروزترین ها در همون روز نرم افزار رو که سایت های منبع گذاشته میشه می گذارن. آیا در یک روز میشه فایل ها رو طوری دستکاری کرد که آلوده بشن؟

راستش من چیزی در مورد آنتی ویروس تقلبی نمیدونم
    اصلا مگه میشه؟
    کسی بیخودی که یه آنتی وویروس رو نصب نمیکنه
    حتما از یه جای معتبری گرفتتش
    ضمن اینکه اکثر افراد از یکی از آنتی وویروس های معروف استفاده میکنن و اگر سختگیر باشن در کنارش چیزهای فرعی نصب میکنن ( من کومودو دارم و smadav و arowax )

فرض کنید من همه نگرانیم این باشه که نکنه تورنت فایل های دیگه ای غیراز فایل هاییکه قاعدتا باید آپ کنه رو آپ کنه. خب میتونم بپرسم چه چیزی این نگرانی منو برطرف میکنه؟ فایروالی که خودش از من میپرسه تورنت معتبره یا نه؟
    بنظرم حرفم خیلی واضحه

الان چند روزه که آنتی ویروس کومودو رو استفاده میکنم. بنظرم چیز خاصی نداره
    به کد مخرب زیر دقت کن:

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

اینو ببرتو یه نوت پد و بعنوان exe سیو کن. نود32 که تو این فروم همه جوره تحقیرش کردن بمحضیکه دکمه سیو رو میزدم فعال میشد و اخطار میداد ولی کومودو 3تا 4 ثانیه طول میکشه تا بفهمه چه خبر شده.

فکر نکنم آنتی ویروسشم مالی باشه. ولی خب تنظیمتش گویا تر و بهتر از نورتون بود. نورتون واقعا تنظیماتش نامفهوم بود و اصولا رابط کاربری قشنگی نداره ( قبلا ها داشت بیچاره پسرفت کرده )
    ولی رابط کاربری نود عالی بود. اویرا هم که خوراکه کسائیه که بلد نیستن. اصلا تنظیماتی نداره. خیلیم سبکه و بنظر من realtime اویرا یکه یکه فقط قدرت اسکنش پائینه ( این حرفائیکه زدم چه ربطی به بحث نداشت نمیدونم )

خلاصه اینکه حسابی کومودو از چشمم افتاده. البته چون خیلی برای آبدیتش زحمت کشیدم دلم نمیاد پاکش کنم. ضمن اینکه نمیدونم چی نصب کنم. متاسفانه هرکدومشون یه ضعف هایی دارن

یه مقدار بحث شاید بی ربط شد. این بخاطر اینه که دوس دارم با یه آدم پری مثه شما در مورد آنتی ویروس های مختلف بحث کنم. من سواد شما رو ندارم ولی خیلی با تجربه ام. عجیب ترین ویروس جهان رو هم من دارم که اگر بشه میخوام تو گینس ثبتش کنم. آدرس تاپیکشم تو امضام هست. خاستی خوشحال میشم بیای
    مرسی مرسی مرسی

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اصلا مگه میشه؟
    .
    .
    .
    مرسی مرسی مرسی
    آنتی ویروس تقلبی یعنی برنامه ای که به ظاهر آنتی ویروس هست ولی در عمل کاری انجام نمی ده جز، کلاه برداری از کاربر برای پرداخت پول لایسنس کامل نرم افزار.
    اجرا که میشه یه سری اسکن هایی انجام می ده و فایل های سالم شما رو میگه ویروس هستند.
    اصلا محیط شون مهم نیست. مهم سمج بودنشون هست.
    اون کدی هم که دادین اصلا ملاک خوبی برای تست آنتی ویروس نیست. شما با ویروس واقعی تست کنید ببینید عملکرد کومودو رو.
    درباره آپدیت کومودو. طی چند وقتی که کومودو داشتم راحت ترین راه های آپدیت رو داشته و باهاش مشکلی نداشتم.
    آپدیت آفلاین رو دانلود می کردم و داخل safemode یا خود ویندوز با تغییر نام آپدیت قبلی کپی می کردم بدون مشکل هم آپدیت میشد.
    فکر کنم این بحث رو داخل تاپیک دانلود ویروس و تست ویروس ادامه بدیم بهتره.
    Last edited by pcsoft; 07-03-2012 at 17:42.

9. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

آنتی ویروس تقلبی یعنی برنامه ای که به ظاهر آنتی ویروس هست ولی در عمل کاری انجام نمی ده جز، کلاه برداری از کاربر برای پرداخت پول لایسنس کامل نرم افزار.
    اجرا که میشه یه سری اسکن هایی انجام می ده و فایل های سالم شما رو میگه ویروس هستند.
    اصلا محیط شون مهم نیست. مهم سمج بودنشون هست.
    اون کدی هم که دادین اصلا ملاک خوبی برای تست آنتی ویروس نیست. شما با ویروس واقعی تست کنید ببینید عملکرد کومودو رو.
    درباره آپدیت کومودو. طی چند وقتی که کومودو داشتم راحت ترین راه های آپدیت رو داشته و باهاش مشکلی نداشتم.
    آپدیت آفلاین رو دانلود می کردم و داخل safemode یا خود ویندوز با تغییر نام آپدیت قبلی کپی می کردم بدون مشکل هم آپدیت میشد.
    فکر کنم این بحث رو داخل تاپیک دانلود ویروس و تست ویروس ادامه بدیم بهتره.

با تعریف آنتی ویروس تقلبی آشنام ولی هیچوقت چنین چیزی رو ندیدم

محیط بسیار مهمه. تو تست هام یکی از نکات مورد تست رابط کاربریه

بهرحال اون کد هم مهمه و سرعت عکس العمل آنتی ویروس رو نشون میده

آپدیت کومودو رو هم من آنلاین انجام دادم. مال اواخر 2011 بود یک سری کل برنامه آپ شد چند سری هم دیتا بیس آنتی ویروس. اون زمانیکه گرفت معادل 500 مگ دانلود بود!!!! بهرحال ولی این مساله برام مهم نیس. درست کار کنه بقیش فدای سرش.
    فکر میکنم جای این بحث همینجا باشه ضمن اینکه شما مطلبی نگفتید که باعث ادامه بحث بشه. شاید تمایل نداشتید. بهر حال تا اینجاشم ممنونم
    موفق باشید

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تجربه به من ثابت کرده که اقای کومودو یه چند ماهی که رو یه ویندوز باشه حسابی قاطی میکنه و باید دوباره نصبش کنیم
    خب من الان تنظیماتم روی بهترین تنظیمات آقای مهرانه
    چرا وقتی setup.exe رو اجرا میکنم نمیره تو sandbox این setup برای بازیه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اینهم مقایسه برندهای مختلف آنتی ویروس برای اندروید , البته بهتر بود این مباحث در قیمت آندروید پیگیری بشه ولی من خودم جایی رو برای آنتی ویروس در تاپیک اندروید پیدا نکردم دوستان اگه پیدا کردن بگن
    کمودو

13. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

تجربه به من ثابت کرده که اقای کومودو یه چند ماهی که رو یه ویندوز باشه حسابی قاطی میکنه و باید دوباره نصبش کنیم
    خب من الان تنظیماتم روی بهترین تنظیمات آقای مهرانه
    چرا وقتی setup.exe رو اجرا میکنم نمیره تو sandbox این setup برای بازیه
    سلام

حالا چرا انتظار دارید که بره توی سندباکس؟؟

15. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

اصلا مگه میشه؟
    کسی بیخودی که یه آنتی وویروس رو نصب نمیکنه
    1-حتما از یه جای معتبری گرفتتش
    ضمن اینکه اکثر افراد از یکی از آنتی وویروس های معروف استفاده میکنن و اگر سختگیر باشن در کنارش چیزهای فرعی نصب میکنن ( من کومودو دارم و smadav و arowax )

==

فرض کنید من همه نگرانیم این باشه که نکنه تورنت فایل های دیگه ای غیراز فایل هاییکه قاعدتا باید آپ کنه رو آپ کنه. 2-خب میتونم بپرسم چه چیزی این نگرانی منو برطرف میکنه؟ 3-فایروالی که خودش از من میپرسه تورنت معتبره یا نه؟
    بنظرم حرفم خیلی واضحه
    سلام

1- عجب!!!!! پس میشه برنامه ها را از جای معتبری گرفت و مطمئن باشیم که سالمند!!! (اینو نوشتم تا دیگه به برنامه های سالم شک نکنید، نگید که کمودو یا ویندوز یا فلان برنامه شاید دستکاری شده باشند) بازم تکرار میکنم=> عجب!!! پس میشه فایلها را از جای معتبر دریافت کرد

=====

2- به نظر شما چه چیزی نگرانی شما را برطرف میکنه؟ دقیقا میخوام بدونم که شما چی میخواهید!

=====

3- کمودو ازتون پرسید که تورنت معتبره یا نه؟؟!!! میشه عکس پیغام کمودو در مورد تورنت را اینجا بزارید من ببینم؟

17. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •