سلام. اختیار داری. شما استادی
.gif)
بحثی که راه انداختین جالب هست ولی به نظر من زیاد دارین سخت می گیرین.
درباره نورتون 5 سال پیش و مک آفی کاملا موافقم. بولدزر هایی بودن برای خودشون.(مک آفی هنوزم هست)
قرار نیست سیستم رو روشن کنید ببینید کل هارد فرمت شده و به این بگیم خطر مهم. همه چیز interactive هست
خطرات مهم از نظر من:
آنتی ویروس های تقلبی! پدر سیستم رو در میارن. من خودم گرفتار یکیشون شدم. اصلا ساختار جالبی دارن. نورتون هم اینطور که شنیدم داخل اسکن فایل ها(هنگام اسکن) اسکن بخصوصی هم برای این نوع ویروس ها انجام میده. چرا؟چون دارن تکثیر میشن و اغلب هم که امضای دیجیتالی دارن که دیگه آنتی ویروسی که ساده باشه راحت بهش اجازه هر کاری میده.
حطر بعدی. سایت های فیشینگ و آلوده. شما احتمال دست کاری شدن فایل ها رو توسط سایت های ایرانی که نویسنده هاشون می گذارن می دین ولی احتمال ورود به سایت آلوده رو هم میدین؟سایت هایی که با وارد شدن به اونها با انواع روش های آلوده سازی سیستم یا سرقت آنلاین روبرو هستین.
به نظر من سخت گیری تون رو بگذارین روی این دو مورد(شایدم بیشتر باشن و من ننوشته باشم) نه اینکه حساس بشین به یک فایلی که از سایت ایرانی دانلود کردین. سایت های ایرانی اغلب دنبال بروز بودن هستند. به تاریخ پست ها نگاه کنید. بروزترین ها در همون روز نرم افزار رو که سایت های منبع گذاشته میشه می گذارن. آیا در یک روز میشه فایل ها رو طوری دستکاری کرد که آلوده بشن؟