تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1298 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جهت رفاه حال دوستان و ضد حال بهISP هایی محدود کننده و کم فروش مانند شاتل:

شماره های تماس اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مرکزی (اصفهان)

اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه مركزي

تلفن تماس : 6249040 - 0311

دورنگار: 6242052 - 0311

پست الكترونيكي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نشاني: اصفهان، خيابان محتشم كاشاني، پلاك 104

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام
    دوستان درست میگن اشکال باید از کارت بانکی باشه
    کارتتون از هر بانکی باشه باید تاریخ انقضا و ... رو داشته باشه

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

[/COLOR]

آقای adsltce پس چی شد سیستم هنوز درست نشده (برای IE)
    خبری نیست.

اگر شبانه بذارن باید رایگان باشه
    اگه قرار باشه اونم پولی بشه فایده نداره
    قبلا هم شبانه رایگان وجود داشته مشکلی هم از لحاظ سرعت نبوده

آقای adsltce لطفا دوباره بهشون بگین شبانه رایگان بذارن.
    عکس ها رو هم گذاشتیم
    این دو مورد رو پیگیری کنید
    همچنین پرداخت قبض رو یه کم زودتر اگه میشه فعالش کنین.
    با تشکر

دوستان صبح تا شبم بگین من رفتم از اصل کاریشون پرسیدم گفتن به هیچ وجه شبانه رایگان نمیزارن

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

سلام
    باید به مشترک بگید اقا اگر شبانه رایگان شود سرعت شما بر میگرده روی سرعت واقعی! یعنی اگر 128 داری دقیقا 16 دانلود داری! پینگ نباید بره بالا و ...!
    مشترک باید بتونه خودش انتخاب کنه!
    شما نمی تونی به کسی بگی چی کاری را انجام بده و چه کاری را انجام نده!
    در مورد فیلم من خودم الان چند تا هارد پر فیلم دارم همشون هم یا 720p یا 1080p هستن حجم هر کدوم هم از 3 گیگ تا 22 گیگ متغیره! شما نمی تونی به من بگی برو فیلم با کیفیت دی وی دی بگیر و ببین! چون ان مربوط به نظر شخصی من میشه!
    نرم افزار: من 80% کارم با لینوکسه! ان نسخه لینوکسی هم که من استفاده می کنم دی وی دی ان توی سوپر سر محل یا حتی توی کل اصفهان ممکنه بعضی افراد داشته باشن که ان ها هم سی دی فروش نیستن!
    کلا باید مشترک حق انتخاب داشته باشه! فعلا هم فکر کنم بیشتر افراد فکر می کنند شبانه رایگان به نفع ان ها است! (البته به نظر من اگر واقعا کاری دارید که نیاز به نت پر سرعت داره اصلا نباید وقت خودتون را برای موارد رایگان هدر بدید! بهتره برید و خرج کنید و نت خوب و با پشتیبانی خوب تهیه کنید! نه این که وقت خودتون را با یک سری ... هدر بدهید . )

ببخشید تند روی کردم اما خوب این سخن شما حرفی است که از زبان بعضی از مسئولان جاری میشه که باعت خیلی از عقب ماندگی های حال حاظر است! با دیدن پست شما یاد ان حرف ها افتادم و دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم!
    باز هم منو ببخشید!

آقا دیگه الان این چیزا قدیمی شده اگه بنا به فیلمه من از اول سال 2011 تا حالا تموم فیلم های 3 بعدی رو روی بلوری 50 گیگ دارم.پس این چیزا دیگه فایده نداره و قدیمی شده 1 ترا هم ایمیج بلوری دادم گیگی 50 تومن برام ریختن.شما خیلی high class تشریف دارین و وضعتون خوبه بدین بلوری بخرین که نخواین dvd ببینین کفیتشم از این فیلم هایی که شما داری خیلی بالاتره.
    شمام حالا که وضعت خوبه یه ویزاکارت بگیر اینترنت ماهواره ی بگیر سرعتشم 5 تا 8 مگ متغییره پولت بیشتر بیشتر خرج کن اینترنت 10 مگ بیگر ماهی 90 دلار

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در درجه اول با صحبت شما موافقم .بعد از مدتی فرهنگسازی به خودی خود حل میشه نباید این حقوق کاربران دریغ کنند اگه اینطور فک کنیم که دیگه ......

ماکه ده بار تا حالا رفتیم گفتیم ما شبانه میخایم اگر همه ی دوستان هم بگن ایشالا میذارن

خدایا شر این......را از سر ما کم بفرما

دوستان مشکل فقط و فقط اینجاست که توی کشور ما هر چیزی واسه اولین بار استفاده بشه و یا توسط شرکتی به مردم ارائه بشه واسه این که این شرکت سود لازم رو بکنه تا چند وقت اون خدمت رو براش انحصاری می کنن اونموقع شرکت هم مردم رو گاگول فرض میکنه با تبلیغ تا میتونه تو پاچه ی مردم می کنه.
    مثل همین رایتل اپراتور سوم که تا دو سال انحصاریه و تا میتونه هر بلایی میخواد سر مردم میاره ولی اگه دست ایرانسل بدن همچین بازرش رو داغونه میکنه که بیا ببین سیم کارت نسل سوم با هدیه تعویض میشه با یه گونی نون خشک بدو بدو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در حال حاضر سرعت تو شهر شما چقدره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی از دید مخابرات شما 21 گیگ مصرف داشتی و 21x2500 = 52500 T

خلاصه ::: LOOOOOL
    نمی دونم والا یعنی چی

سلام رفقا
    من یک ماهه با شارژ اینترنت مخابرات مشکل پیدا کردم
    26 اذر 4 گیگ شارژ کردم از طریق قبض، معمولا طبق روال مصرفی این برای یک ماهه من کافیه اما 4 دی دیدم چراغ مودم خاموشه ،چک کردم توی سایت دیدم اکانتم تموم شده توی ریز شارژهام که رفتم بعد روز 1 دی هم زده من یک گیگ شارژ کردم در حالی که این کار رو ابدا نکرده ام مطمئنم این روز من 1 گیگ اشتراکم رو شارژ نکردم اصلا من 1 گیگی شارژ نمی کنم
    خلاصه همون 4 دی دوباره 4 گیگ شارژ کردم یعنی تا اینجا 23 هزار تومان برای یک ماه داده بودم

حالا دوباره امروز دیدم چراغم خاموشه رفتم توی سایت دیدم نوشته اعتبار -21 یعنی باید دوباره شارژ می کردم شارژ کردم ولی من ابدا چنین مصرفی ندارم نه فیلم دانلود می کنم نه از این چیزها یعنی از 26 اذر تا الان من 9 گیگ مصرف اینترنتم بوده و با این دفعه می شه 13 گیگ در حالی هیچ استفاده خاصی از اینترنت نمی کنم حالا من کجا باید برم اعتراض کنم اصلا راهی هست؟

ممنون
    اقا این مشکل من همچنان ادامه دارد این متنی که نوشتم متعلق به یک هفته پیش و عرض کردم که دوباره 4 گیگ شارژ کردم ولی الان که چک کردم دوباره شارژم تمام شده جالب اینکه وقتی وارد همین سایت پی سی شدم اعتبارم 30 مگا بایت بود ولی الان که عکس گرفتم شده - این یعنی چی
    به شکل عجیبی داره شارژ من تموم می شه عکس هم که در مورد شارژ گذاشتم هنوز دوباره شارژ نکردم یعنی من الان باید دوباره اشتراکم را شارژ کنم؟ این طوری که در ماه برای چندمین بار شارژ تمام کردم این 28 /10 یعنی چی؟
    28 دی ماه که اصلا هنوز نرسیده معنی این چیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این لیست اخر بدون تمدید جدید است یعنی من 26 اذر -1 دی -4 دی -17 دی و الان هم 25 دی باید شارژ کنم یک 28دی هم که هست
    اگر اشتباه نکنم !!مجموع اینها میشه 18 گیگا بایت در یک ماه، مگه من چه کار می کنم نه اهل دانلود فیلمم حتی به ندرت موسیقی... استفاده های کاملا معمولی دارم چه طور این همه مصرف کردم؟ با شارژ های ماههای قبلی من مقایسه کنید... نسبت به قبل اصلا مصرف اینترنت من تغییری نکرده حالا چه طوری من تو این یک ماه این همه مصرف دارم نمی دونم!در متن قبلا هم گفتم این 1 دی رو که اصلا من شارژ هم نکردم ولی ما بقی رو چون چراغ مدومم خاموش می شد خودم شارژ کردم این 28 دی رو هم که مفهموش رو نمی فمم
    من الان چندین ساله مشترک اینترنت مخابرات این رو نمی فهمم یعنی چه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این لیست اخر بدون تمدید جدید است یعنی من 26 اذر -1 دی -4 دی -17 دی و الان هم 25 دی باید شارژ کنم یک 28دی هم که هست
    اگر اشتباه نکنم !!مجموع اینها میشه 18 گیگا بایت در یک ماه، مگه من چه کار می کنم نه اهل دانلود فیلمم حتی به ندرت موسیقی... استفاده های کاملا معمولی دارم چه طور این همه مصرف کردم؟ با شارژ های ماههای قبلی من مقایسه کنید... نسبت به قبل اصلا مصرف اینترنت من تغییری نکرده حالا چه طوری من تو این یک ماه این همه مصرف دارم نمی دونم!در متن قبلا هم گفتم این 1 دی رو که اصلا من شارژ هم نکردم ولی ما بقی رو چون چراغ مدومم خاموش می شد خودم شارژ کردم این 28 دی رو هم که مفهموش رو نمی فمم
    من الان چندین ساله مشترک اینترنت مخابرات این رو نمی فهمم یعنی چه!
    مودمت وایرلز نیست احتمالا ازت بدزدن ؟ در غیر این صورت سیستمشون خرابه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض شارژ

با سلام
    میخواستم بپرسم وقتی حجم تموم میکنیم حتما باید با dialup شارژ کنیم یا زنگ بزنیم
    اینم یه جور تله پوله ؟
    Last edited by mersad125; 15-01-2012 at 23:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم آخرش شبانه میزارن یا نه کسی خبر جدید نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سرعت بالایی که داره یه گیگ زود تموم میشه حتی اگه 100 گیگم شارج کنی بازم زود تموم میشه چون سر عتش قابل قبوله و خیلی خوبه پس بدون شبانه بی فایدس چون باید حسابی پول خرج کنی اگه بخای مدام تو اینترنت باشی اگه دانلود کنی که دیگه وا مصیبتا .یه گیگ فرتی خلاص میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •