پینگ من زیر 400 نمیاد :(
همه این مشکل رو دارن ؟
پینگ من زیر 400 نمیاد :(
همه این مشکل رو دارن ؟
بله . معمولا همیشه بالای 400 ولی من الان سه بار تست گرفتم همیش زیر 300 بود! دیشب از 450 کمتر نمیشد!
راستی از کجا بفهمم که اکانت Demo هست یا نه؟ تو E-care لاگین اسم و فامیلم اومده یعنی دیگه Demo نیست. درسته؟
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
هیچ کس جواب یکی از سوالام هم نمی دونه !![]()
Last edited by salavan; 21-08-2011 at 11:09.
اینجا پست دادم پینگ شده 250
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
فکر کنم پهنای باند تزریق کردن تو شبکه![]()
دمت گرم داداش
چقدر وقته کاربر مبین نتی؟ آخه یه بنده خدایی میگفت اوایلش سرعتشون توپه، بعد از یه مدت آروم آروم کم میشه!
توی چند پست قبل یکی از دوستان گفته:
"برای من سرعت از لینک مستقیم توی تمام ساعات به شرطی توی idm 16 کانکشن بسازی خوبه"
سوال: توی idm 16 کانکشن بسازی یعنی چی؟
دمو با فعال فرق داره
وقتی تو اکانتت میری تو قسمت product میتونی ببینی اون سرویست active شده یا خیر...
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
توی IDM این مسیر رو برو
option>conections
اونجا میتونی تعداد کانکشن هات رو مشخص کنی ...
البته هر لینکی از 16 کانکشن استفاده نمی کنه من خیلی از لینک ها رو دیدم حداکثر از 10 کانکشن استفاده می کنند ...
در ضمن تعداد کانکشن هات هم بالا باشه معمولا در حین دانلود وبگردی نمی تونی بکنی دیگه ... یا حداقل برای من اینطوریه ..
میشه از مودم هایی به غیر از مودم های خود شرکت استفاده کرد؟ ADSL بگیرم خوبه یا همین وایمکس بهتره؟ برا ارومیه میخوام
دوستان من یه مشکلی که با وایمکس ایرانسل دارم اینه که مثلا وقتی که وسط ماه حجمت تموم می شه بعد دوباره شارژ کنی دیگه بهت 3 گیگ نمی دن.مثلا 12 نومن شارژ کردی از این 12 تومن در طول مصرفت کم می شه دیگه به حجمی کیلوبایت مصرفی کاری ندارن.
می خواستم بدونم مبین نت هم همینطوریه؟؟
در ضمن من این مدم رو دارم :
لازمه که این یکی مودم رو بخرم؟؟؟
![]()
512 ساعت 4 بعدازظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب دوستان، برای اتصال به وایمکس مبین نت فقط از مودم های مبین نت باید استفاده شود.
پـــــــینـــــگ داره روز به روز کمتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)