تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1291 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستام من جدیدا داریم میریم اهواز - یه خونه تو منطقه اقبال ( کوروش ) حالا به نظر شما وایمکس بگیریم؟؟؟ طبقه 5 هستیم

با کارت دانشجویی بیش از 128 میدن ؟؟؟

چه مودمی بگیرم
    با تشکر
    ببین عزیز اول باید از تو سایت ایرانسل ببینی اونجا پوشش خوب داره یا نه .. بعدش هم اگر پوشش داشته باشه چون طبقه پنجم هستی احتمال خیلی زیاد آنتنت خوب باشه ... با کارت دانشجویی هم نمی دن .. باید نامه داشته باشی .. یعنی یه نامه با سربرگ و مهر. حالا یا از دانشگاه یا از شرکت یا از سازمانی موسسه ای چیزی ...
    مودم هم من پیشنهادم وای فای هست ... باز باید به نیاز خودت نگاه کنی ....
    موفق باشی ....

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببین عزیز اول باید از تو سایت ایرانسل ببینی اونجا پوشش خوب داره یا نه .. بعدش هم اگر پوشش داشته باشه چون طبقه پنجم هستی احتمال خیلی زیاد آنتنت خوب باشه ... با کارت دانشجویی هم نمی دن .. باید نامه داشته باشی .. یعنی یه نامه با سربرگ و مهر. حالا یا از دانشگاه یا از شرکت یا از سازمانی موسسه ای چیزی ...
    مودم هم من پیشنهادم وای فای هست ... باز باید به نیاز خودت نگاه کنی ....
    موفق باشی ....
    یک سوال یعنی مثلا من اگه از شرکتی که توش کار می کنم نامه بگیرم بهم بیشتر از 128 اینترنت میدن؟ یا حتما باید شرکت خودم باشه؟

3. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک مودم indoor ایرانسل دارم(کله قند زرد)، که طبق تنظیماتی که ایرانسل گفته بود از bridge گذاشتم روی route و .........
    الان دیگه وقتی هر دفعه میخوام به اینترنت وصل بشم کد امنیتی و یوزر و پسورد نمیخواد و خیلی خوبه!
    اما میخوام اینترنت رو با wireless access point router linksys WRT54GS به اشتراک بذارم هر کاری میکنم نمیشه از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنند

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

اگه پوشش داشته باشه خیلی خوبه فقط اگه نا محدود بخوایم گرون در میاد

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک مودم indoor ایرانسل دارم(کله قند زرد)، که طبق تنظیماتی که ایرانسل گفته بود از bridge گذاشتم روی route و .........
    الان دیگه وقتی هر دفعه میخوام به اینترنت وصل بشم کد امنیتی و یوزر و پسورد نمیخواد و خیلی خوبه!
    اما میخوام اینترنت رو با wireless access point router linksys WRT54GS به اشتراک بذارم هر کاری میکنم نمیشه از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنند
    سلام میشه راهنمایی دقیقتری برای روش آبدیت کله قندی با ذکر مدل کنی ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال یعنی مثلا من اگه از شرکتی که توش کار می کنم نامه بگیرم بهم بیشتر از 128 اینترنت میدن؟ یا حتما باید شرکت خودم باشه؟
    بله فقط کافیست از یک شرکت نامه سربرگ دار داشته باشید. حتی لزومی نداره تو اون شرکت مشغول به کار باشید

8. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من الان مودم وای فای 632 رو به یه PC وصل کردم و از طریق وای فای موبایل هم کانکت میشم.الان اگخ بخوام مودم رو با یه PC دیگه که تو یه اتاق دیگه هست وصل کنم و از اون PC هم بتونم به نت کانکت شم، چی میخوام؟سیم کشی اگه لازمه، باید کابل LAN رو به چی وصل کنم؟مودم که یه پورت بیشتر نداره و اونم به این PC اولی وصله!یا باید با دستگاه دیگه ای این کار رو بکنم؟اگه ممکنه قیمت و نحوه کارکرد و ... رو برام توضیح بدین.ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من الان مودم وای فای 632 رو به یه PC وصل کردم و از طریق وای فای موبایل هم کانکت میشم.الان اگخ بخوام مودم رو با یه PC دیگه که تو یه اتاق دیگه هست وصل کنم و از اون PC هم بتونم به نت کانکت شم، چی میخوام؟سیم کشی اگه لازمه، باید کابل LAN رو به چی وصل کنم؟مودم که یه پورت بیشتر نداره و اونم به این PC اولی وصله!یا باید با دستگاه دیگه ای این کار رو بکنم؟اگه ممکنه قیمت و نحوه کارکرد و ... رو برام توضیح بدین.ممنون میشم.
    کار خاصی نمیخواد فقط یه راتر وایرلس بخر حدود 40 تومن هست که 4 تا پورت لن هم داره

11. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ایرانسل پیشنهادهای تشویقی( مثل عید مبعث )برای ولادت امام حسین(ع) میذاره یا نه؟؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایرانسل پیشنهادهای تشویقی( مثل عید مبعث )برای ولادت امام حسین(ع) میذاره یا نه؟؟
    احتمالاً نیمه شعبان یه حرکتی بزنه!

کار خاصی نمیخواد فقط یه راتر وایرلس بخر حدود 40 تومن هست که 4 تا پورت لن هم داره
    چه مدلیشو بخرم؟افت سرعت نداره؟ارزونتد یا گرونتر هم داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •