همه نسخه های UDK برای ساخت بازی مجانی هستند و نه برای فروش.
بهتره یه عکسی چیزی بفرستید که بهتر مشخص بشه مشکلتون کجاست
چی میشد اگه UDK اوپن سورس بود ؟ اینجوری خیلی محدود میکنه سازنده هارو و نمیتونن اون چیزی که میخوان رو بسازن
اکثر بازیهای امروزی انقدر امکانات و ویژگی های خاص و جالب گرافیکی دارن که هیچ کدومش رو نمیشه به UDK اضافه کرد
کلا سال 2011 و 2012 بازیهای خارجی وحشتناک دارن از نظر گیم پلی و فیزیک و گرافیک پیشرفت میکنن که با UDK هیچ وقت نمیشه بهشون رسید
خدا کنه سریع تر یه موتور اوپن سورس در حد UDK منتشر بشه که شرکت های کوچیکی که پول خرید انجین ندارن هم بتونن بازیهای خوب بسازن
خب اگه یو دی کی اپن سورس هم بود تو می تونستی باهاش کار کنی ؟
هرکی هم ادعا کنه واسه خودش گفته ..... ه
الان کی هست ادعا کنه که من می تونم با سورس انریل انجین کار کنم ؟
شرکت های خارجی که این کار رو می کنن تحت همکاری تنگاتنگ با خود سازنده های انجین دست به همچین کاری می زنن
کلی هم خریننده لایسنس یو دی کی بودن که به خاطر همکاری نکردن توی این قضیه با اپیک کلی مشکل واسشون پیش اومد جالب اینجا بود بعد ه از اپیک شکایت کردن . اسم شرکتش رو یادم رفت الان ...
درضمن تمامی سبک و امکانات بازی های امروزی رو به خوبی و به راحتی میشه بهش اضافه کرد . حتی جدیدا من توی فروم های اپیک هم دیدم که ملت فیزیک رو طوری تغییر دادن که ادم شاخ در میاره . فکر هم نکنم چیزی قوی تر از nvidia فیزیک تا به حال اومده باشه
یه نکته دیگه هم هست اینه که با یو دی کی به راحتی میشه هر نوع گیم پلی و هر نوع بازی و هر نوع گرافیک رو ساخت موضوع مهم مهارت کسانیه که باهاش کار می کنن همین و بس
اینکه هیچ کس تنهایی نمیتونه با یه موتور اوپن سورس کار کنه درسته اما کلا اینجور موتور ها برای کارهای تک نفر نیست و واسه شرکت های بزرگه
تو ایران هم شرکت های بازی سازی کم نیست . همین فن افزار سازنده های گرشاسب به اون موتور ضعیفی که داشتن بازم خوب کار کردن . مطمئن باش اگه آنریل انجین رو هم داشتن میتونستن به خوبی باهاش کار کنن البته اون شرکت هم یه شرکت کامل بازی سازی نیست و یه شرکته کوچیکه از نظر تعداد نیروی کار
نه من اینو قبول ندارم. الان هیچ بازی نیست که با UDK ساخته شده باشه اما استاندارهای بازیهای سال 2011 رو داشته باشهیه نکته دیگه هم هست اینه که با یو دی کی به راحتی میشه هر نوع گیم پلی و هر نوع بازی و هر نوع گرافیک رو ساخت موضوع مهم مهارت کسانیه که باهاش کار می کنن همین و بس
واسه مثال تو بازی مترو و هیتمن الان از 2 تا تکنولوژی استفاده شده که شبیه ساز باد هستش . یعنی به صورت دینامیک شدت باد رو مشخص میکنن
و اجسام سبک و سنگین به صورت خیلی طبیعی تکون میخورن و حرکت میکنن ( فعلا غیر ممکنه کسی بتونه یه همچین چیزی رو با UDK در بیاره )
مثلا تو بازی مترو تو تریلرهاش یه جا تو قطار هست که اگه دیده باشی باد می ورزه و با یه فیزیک بی نظیر همه چیز تحت تاثیر قرار میگیره و به صورت خیلی واقعی حرکت میکنه
دقیقا یه همچین چیزی تو هیتمن جدید هم هست ...
الان تو بازیهای سال 2011 یه تکنولوژی اومده که دقیق نمیدونم مال کدوم شرکته اما لباس کاراکترهای بازی رو به طرز خیلی عالی طبیعی میکنه دقیقا اون حس جنس پارچه رو میده
( نمونش تو تریلرهای نسخه جدید هیتمن میتونی ببینی ) اما تو یو دی کی نمیشه اینو وارد کرد .
کلا اگه بازیهای سال 2011 رو بازی کردی یه سری تکنولوژی هایی توش به کار رفته که بازی رو واقعا عالی میکنه و کم کم همه بازیها دارن از این امکانات استفاده میکنن
( شرکت های سازنده این تکنولوژی ها هم نحوه استفاده اش رو به کاملا توضیح میدن . خود سازنده های هیتمن هم گفته بودن که این تکنولوژی فیزیک لباس رو خیلی راحت ازش استفاده کردن )
Last edited by anti-military; 12-10-2011 at 23:14.
خب مدت زمانی که یو دی کی اومده دو ساله . همش و همش 2 سال . الان هم کلی شرکت اومدن کلی بازی بازی ساختن باهاش جنابعالی یکمی سرچ کن می بینی . الانم کم شرکتی باهاش کار نمی کنه .hawk بود نمی دونم یه بازی رباتیه اونطور که من شنیدم شرکت هایی مثل EA واسه خریدن بازیشون اقدام کردن ....در ضمن شرکت ها هم همینطور که گفتم وقتی می زن سراغ انریل و سورس بازش که ساپورت اون رو دارن چه Progeraming و چه هرچی .. مطمئن باش هم هیچ کسی نمی تونه باهاش تنهایی کار کنه منظورم سورسشه حالا می خوای برنامه نویس باش و می خوای یه شرکت مثل فن افزار .. .
کلی از بازی ساز هایی که بدون همکاری اپیک می خواستن سورس تغییر بدن دچار مشکل شدن ....
نمونه همین سورس ها رو می تونی توی نرم افزار کرای انجین ببینی دو دقیقه باز کن کد هاش رو کشتن خودشون رو یه خط توضیحات نوشتن اونم چی شاید این خط برای تغییر وربین استفاده شود تمام همیناونجور سورس ها هم همینطوره تازه سورس انریل انجین هم توی اینترنت هست بگیر ببین چیزی ازش می فهمی کلی پر ادعاها هم بعد از دیدنش قاطی کردن ....
این حرفی که من میزنم از خودم نیست کلی از بازی سازان و انجین نویسان ایرانی هم همچین حرفی زدن نمونه اش همین فکر کنم مهدی اصل بود توی سایت پژ دوگیم مصاحبه کرده اونم انجین نویسه حرف من رو قبول نداری برو حرفه های اون رو بخون
در ضمن این گرافیک نیست ؟
باز خوبه اینا فقط SHOW CASE رسمی خود سایتشن وگرنه کلی از این خر تر هم هست
Last edited by silsin; 12-10-2011 at 23:15.
درسته که سخته اما تو ایران هم کسایی هستن که برنامه نویسی Directx و OpenGL رو بلد باشن
همین کرای انجین با OpenGL و Directx نوشته شده و کسی که با این زبون ها آشنایی کامل داشته باشه میتونه هر تغییری
تو سورس های این موتور بده ...
خب اون تکنولوژی ها برای پایه ای موتوره حتی اگه سورس کاملش رو هم داشته باشی هم نمی تونی همچین کاری کنی خودشون واسش میسازن یا اضافه می کنن بعد میدن بیرون توی بسته های اپدیت چند ماهه یا سالانه .
درضمن هیچ وقت فکر نکن اون فیزیکه محضیه نمی گم نیست ولی اینقدر کلک واسه این کار هست که از فیزیک واقعی تر هم بهتر در میارنش
اون تکنولوژی که می گی اپکسه و مال انویدیاست که یو دی کی کاملا ساپورتش می کنه حتی خیلی خیلی راحت هم میشه ساختش . خود انویدیا پلاگین مخصوص ترید ی مکس و مایاش رو بیرون داده هیچ که اونجا هم ساختش شبیه ساخت پارچه توی یو دی کی ه با یکمی تغییر یو دی کی هم پسوند ها و تکنولوژی APX رو ساپورت می کنه .
وقتی می گی اطلاعات داری چه طور تا به حال اینا رو نمی دونستی![]()
نه نه اشتباه نکن این تکنولوژی مال انودیا نیست و این جدید تر از تکنولوژی هست که انودیا تو بازی مافیا 2 استفاده کرده . سازنده های بازی هیتمن هم خودشون گفتن که این تکنولوژی رو خریدن و خیلی راحت وارد بازیشون کردن
شما با UDK هیچ محدودیتی در ساخت بازی ندارید این نمونه ای از جدید ترین تکنولوژی هایی که UDK پشتیبانی میکنه :
- Nvidia's PhysX
- OC3 Entertainment's FaceFX Technology
- RAD Game Tools's Bink Video
- Quazal Technologies's Rendez-Vous
- Fonix Speech's VoiceIn
- Presagis's AI Implant
- Interactive Data Visualization's SpeedTreeRT
- Autodesk's Kynapse A.I.
- Geomerics's Enlighten
- Umbra Software's Umbra
- Anark Corporation's Gameface Studio
- Scaleform's Scaleform GFx
- Illuminate Labs's Beast
- Pixel Mine Games' nFringe
- Autodesk's HumanIK
- Gamecaster GCS3 virtual cinematography
- NVIDIA AEPX
- Simpolygon
انجینای زیادی نیستن که از اینا استفاده کنن.یکی از مشکلات UDK اینه که یه خورده پیچیده هست نیازمند 2 تا 3 نفر نیروی کار هست البته به غیر از مبحث اسکریپت.در حال حاظر نداشتن سورس کامل محدودیتی برای ساخت بازی ایجاد نمیکنه .چون شما فقط برای PC خروجی میگیرید نه کنسول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)