سلام دوستان
کسی اطلاع داره تو اهواز کدوم نمایندگی ها برا سرویس اولیه بهتره؟
ممنون
سلام دوستان
کسی اطلاع داره تو اهواز کدوم نمایندگی ها برا سرویس اولیه بهتره؟
ممنون
منم لرزش آینه دارم ولی زیاد نیست خیلی کمه. لرزش داشبورد و کنسول وسط رو هم که اصلا ندارم. به احتمال زیاد واسکازین رو هم عوض کنم. یه مقدار حس میکنم دنده ها خوب عمل نمیکنن.
Last edited by mohamadamin77; 08-04-2015 at 01:36.
برای منم لرزش آینه خیلی کمه ولی ماشین صفر نباید همین قدر هم لرزش داشته باشه. شنیدم میگن که گیربکس ای اف سون همون گیبکس 405 هست و مناسب این موتور نیست.
لرزش آینه وسط با تبدیل دسته موتور بالا به مدل 206 کاملا از بین میره!
نمایندگی انجام میده؟
هزینش چقدر میشه؟
نه دوست عزیز خودتون باید انجام بدین..حدود 40 شد واسه من
آقا این قابلیت Power Window از طریق ECU کنترل میشه( منظور اینکه میشه با دیاگ فعالش کرد) یا باید بالابر شیشه های ماشین عوض بشه یا کلا به قطعه نیاز داره؟؟؟
سلام دوستان ببخشید من یه سورن دارم و تازه تحویل گرفتم. یه مشکلی که داره اونم اینه که از دنده 1 به 2 که میدم ماشین یکی دو ثانیه مکث میکنه و کلا میخوابه. زمانی که کولر روشنه که فااااجعست مخصوصا رو سرعت گیرها که معمولا سرعت 10-20 هست و میدم دنده دو انگار ماشین سه چهار ثانیه خفه میکنه کلا و بعد دور میگیره! میخواستم بدونم باید این طوری باشه واقعا یا ماشین من مشکل داره؟
آقا مبارك باشه اين مشكل براي همه سمندهاست و به راحتي قابل رفعه به شرطي كه كارهاي زير را انجام بدين: 1-تعويض شمع هاي موتور بانوع سوزني 2-موقع گازدادن نبايد باپدال گاز بازي كنيد وبايد مثل ماشين دنده اتوماتيك بصورت يكنواخت پدال گاز رو فشاربدين 3-آپ ديت نمودن نرم افزارمالتي پلكس 4-رانندگي نمودن با دور موتور بالا وپرشتاب تا نرم افزارتأخيرپدال گاز رو كمش كنه 5-استفاده از روغن موتورباكيفيت
موفق باشيد
مرسی از شما بابت پاسختون. یه سوال دیگه هم داشتم این هست که چرا کمک فنرای این ماشین نسبت به ماشینای قدیمی تر (خودمون یه سمند 86 هم داریم) سفت تر هست؟ یه چیزی تو مایه های 206 تقریبا. البته حس خوبی داره ها ولی تو سرعتای بالای 50 کیلومتر به بعد وگرنه من که با این وضع خیابونا هی رو سرعت گیرا سرعت کم می کنم حس می کنم خیلی خشکه. طبیعی هست این موضوع؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)