سلام
من کارشناسیم تموم شده و میخام دفترچمو پست کنم و احتمالا اردیبهشت 94 اعزامم
میخواستم بدونم میتونم همزمان با خدمت برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟ یعنی هم خدمت برم و هم درس بخونم...
میشه تو دانشگاه علمی کاربردی این کارو انجام داد؟
سلام
من کارشناسیم تموم شده و میخام دفترچمو پست کنم و احتمالا اردیبهشت 94 اعزامم
میخواستم بدونم میتونم همزمان با خدمت برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟ یعنی هم خدمت برم و هم درس بخونم...
میشه تو دانشگاه علمی کاربردی این کارو انجام داد؟
سلام
دوستان یک فردی در دانشگاه ما هست که در دانشگاه سمت معاون آموزشی دارد . از قضا استاد هم است .
حال یکی از دروس رو در هر ترم این فرد ارائه میشود ، هر ترم افتاده های زیادی دارد . به طوری که از 100 % حدود 60 درصد موفق به پاس این درس نمی شوند .
این فرد ، با توجه به سمتی که دارد اجازه ارائه این درس رو توسط استاد دیگری نمیدهد !!! و هر ترم خودش فقط این درس را ارائه میدهد !!! در صورتی که استاد های توانمند زیادی برای این درس در دانشگاه هستند .
میخواستم ببینم چطور ، چگونه میتوان از ارائه این درس توسط این استاد جلوگیری کرد ؟ از طریق شکایت در واحد استانی ؟ کجا باید شکایت کنیم ؟ اصلا میتوان شکایت کرد ؟
دوستان این نتایج کاردانی نیومد که، مگه سال های قبل 30 دی نبود؟
راس میگن نتایج چی شد؟
مگه چند میلیون نفر میخوان معرفی کنن انقدر طولش میدن و بی نظمن؟ اون از زمان اومدن دفترچه هاشون که گذاشتن تو دی. اینم از اعلام نتایجشون. که افتاده تو بهمن. یه اطلاعیه هم نمیدن تکلیف مردمو مشخص کنن. نمیگن زودتر چی شده حداقل تکلیف آیندمونو بدونیم که باید واسه دانشگاه چی کار کنیم.
اما فکر کنم دیگه باید تا شنبه بیاد. کلا حدس میزنیم دیگه. برای تقویت هوش خوبه
دوستان رشته خدمات الکترونیک شهر (گرایش فناوری اطلاعات)
درسی هست به نام تجزیه تحلیل سیستم ها ایا کسی میدونه مواد درسی چی و جزوء ازش داره قرار بده ؟!
نه هنوز! :|
اندر حکایــــــــــــــــت دانشگاه جامع علمی و کاربردی و جهاد دانشگاهی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان اگر قصد دارید وارد دانشگاه شوید .
اگر قصد دارید بدبخت شوید وارد دانشگاه علمی کاربردی ، جهاد دانشگاهی شوید .
اینو کسی به شما میگه که 4 سال از سر ناچاری مجبور به تحصیل در این دانشگاه شده .
این دانشگاه فقط پول براش مهمه ، نه چیزی یادتون میدن ، نه قانون درست و حسابی برای مواردی که برای دانشجو پیش میاد دارند ، نه مدرک با ارزشی دارند ، نه استاد
های به درد بخوری دارند . نه آموزش و کارکنان درست و حسابی دارند ، نه نظم درست و حسابی دارند .
پیام نور ، آزاد ، سراسری بخونید ...ولی وارد این دانشگاه لعنتی نشید .
این دانشگاه ها فقط پول واسشون مهمه . فقط کافیه به شعبه های که مثل قارچ سر درآورده نگاهی بیندازید !!!! اکثرا اپاراتمان مسکونی رو کردن دانشگاه !!!!!!!
فقط و فقط و فقط بلدن پول بگیرند .
استاد هایی که برای اولین بار میخوان تجربه کسب کنند میان علمی و کاربردی وقتی که زهرشون رو به دانشجو ها ریختن و تجربه کسب کردند . تازه میرن تدریس درست
و حسابی رو در دانشگاه های ازاد ، پیام نور ، سراسری شروع میکنن .
از ما گفتن بود .
اینو بگم ممکنه حرف های منو نادیده بگیرید . وقتی وارد سیستم علمی کاربردی شدید از ته دل برام دعا میکنید که فلانی همچین حرفی قبلا زده بود .
اگر به این حرف هام شک دارید . میتونید برید مرکز اصلی علمی کاربردی یا جهاد دانشگاهی شهرتون از دانشجو ها پرس جو کنین . میبینید که همشون بلا نسبت مانند ** پشیمونن که چرا از اول این دانشگاه رو انتخاب کردند .
والسلام.
دوستان لطفا صبوری کنید سال 88 هم من علمی کاربردی کنکور دادم دقیقا همین اتفاق افتاد و نزدیک ده روز دیرتر اعلام نتایج کردن و 15 مهر ماه بود رفتم ثبتنام!
اخر سر جواب ها میاد و همتون بدون شک قبولید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)