سلام
اقا واسه 256 سرعتم 30 هستش به مسئولش میگم سرعت 256 باید 256 میگه نه این قانونشه میگم زنگ بزنیم مخابرات سرعتشو زیادتر نمیکنن![]()
سلام
اقا واسه 256 سرعتم 30 هستش به مسئولش میگم سرعت 256 باید 256 میگه نه این قانونشه میگم زنگ بزنیم مخابرات سرعتشو زیادتر نمیکنن![]()
دوستان من یکی از دوستام گرگانه اینترنت مخابرات گرفته 1مگ 42ت نامحدود میگه حداقل روزی 10 گیگ دانلودی دارم
512 هم 22ت نامحدود.لیست قیمتها رو بهم داد فکر کنم 2 مگ نامحدود هم تقریبا 80ت بود.اینم لیست قیمت هاشون که البته گفت یکم گرونتر شدن
اینم قیمت های خوزستان بنظرتون واقعا همیچین تفاوت قیمتی دارن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sfaiazy; 22-08-2011 at 17:33.
الان شرایط پارس افلاین از جهت ارایه خدمات چطوره تو اهواز؟
افتضاحه برادر...
( مفبد و مختصر )![]()
میخوام برای دانلود شبانه از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم
الان 128 صبانت دارم شبی 350 مگ به زور میگیره
یه شرکت رو بهم معرفی کنید که شبانه حداقل یه گیگی دانلود رو داشته باشم
مخابرات منطقه گلستان پیش شماره 332
از بین اینا به نظرتون کدوم خوبه؟
1.شاتل
2.پارس آنلاین
3.داتک
4.آسیاتک(دنیا نت)
لطفا سریع جواب بدید
سلام
گزینه آخر بهتره
من الان با اشتراک 1 مگ ماهی 54 گیگ و به طور میانگین روزی 2 گیگ دانلود دارم
من شاتل دارم، ایرسانت. سرویس 128، تو حالت خوبش (کمتر پیش میاد این حالت خوب) تقریبآ شبی 800 تا 900 مگ دانلود رو دارم.
البته زیاد سیخونک میکنن سرعت رو. یه 3-4 ماهی سرعت شبانش افتضاح بود. شبی 200-300 مگ بیشتر راه نمیداد. یه 2-3 هفته ای هم اخیرآ کلآ سرعت شبانه رو 3-4 kbps بود. صفحه به زور باز میکرد. بامبول آخرشونم که فعلآ پا برجاست، از 1 تا 3 سرعت داون استریم رو کم میکنن و ماکزیمم سرعتت به 15-16 میرسه. ولی از 3 به بعد خوبه تقریبآ. میشه گفت درحال حاضر، نسبت به ماههای اخیرشون اوضاشون بهتر شده.
همۀ اینا در حالیه که شاتل تهران هیچ وقت این فیلما رو در نیوورده و همیشه یه سرویس به مشترکاش داده.
زنگ میزنی شرکتشون (ایرسانت) میگن مشکل از مخابراته، میزنی مخابرات، میگن به ما ربطی نداره. دوباره زنگ میزنی شرکت، میگن سراسریه، واسه همه کشور همینه!!
فعلآ باید همین ISP ها کنونی ساخت. بین بد و بدتر مسلمآ انتخاب اون بد ست!
دوست عزیز شما منطقتون کجاست؟
سلام
مرکز آزادی هستم
پیش شماره 551
سلام به دوستان عزیز مرکز رجایی چه شرکتی رو دوستان پیشنهاد مید ن ترافیک بالا هم نیاز ندارم بیشتر می خوام واسه شرینگ الان هم وایمکس ایرانسل استفاده می کنم پینگ300تا500متغیره منتظر پیشنهاد اساتید هستم.
Last edited by ALISTAR; 27-08-2011 at 18:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)