تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1024 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دوستان یک مشکلی داشتم توی مطالعه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم شما تا حالا باش مواجه شدید ؟
    مساله من اینه که وقتی یک یا دوبار کتاب یا جزوه رو میخونم دیگه برای مطالعه ی بعدی یا مرور دچار مشکل جدی میشم . چون تازگیشو از دست میده اصلا برام جذابیتی نداره و درگیرش نمیشم و در نتیجه حواسم خیلی زود پرت میشه .
    دیگه کتابو میبینم حالم بد میشه یعنی ... و همین باعث میشه نمراتم کامل نشن .

راستی یک چیز دیگه ... فرق بین اونی که نفر اول آزمونا میشه با بقیه چیه ؟! خیلی ها رو میشناسم که خیلی کمتر از من میخونن ولی درصد ها و نمره هاشون از من بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من مي خوام يه قسمتهائي رو از رياضيات حذف كنم
    مي دونم كار درستي نيستا اما كامل نمي تونم بخونم
    به نظرتون كدوم قسمتها رو حذف كنم؟
    only مثلثات رو بیخیال شو.....(من که از همون 2-3 سال پیش رو مثلثات هیچ حسابی باز نکردم...تا الانم سابقه نداشته نمره مثلثات رو کامل بگیرم..)
    البته اختیار با خودته که کجا ها رو نخونی....(در کل اگه میتونی سعی کن که همش رو بخونی...خود منم کم کم دارم جو گیر میشم میزنم تو کار این سینوس مینوس ها.....)

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ریاضی همش مثلثاته ... اگه میخوای بیخیالش شی کلا ریاضی رو نزنی راحت تری

4. 5 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان کتاب مرجع کنکور (تست + نکته) زبان انگلیسی چی خوبه؟
    سطح کتاب بالا باشه

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون.
    با مدیره تعارف نداریم زیاد، اما سر موضوع آنفولانزا که تعطیلمون نکردن، کلی غر زدیم و اینا هم حرف درست تحویلمون ندادن و هی گفتن اگخ مریضین نیاین. منظورم اینه که منطقو انگار زیاد قبول نمیکنن! میترسیم باهامون چپ بیفتن.
    نه فرنوش جون دوستت که نیست که بخواد کل بذاره اونا از شما جدا نیستن

هر رتبه ای دوره ی شما بیارن اسم مدرسه و تبلیغ و ثبت نام و ..... در کل به نفع خودشونه

پس واسه خودشونم که شده اینجوری کل نمیندازن

اینکه واقعا متوجه نباشن این یه بحثه دیگش ولی اینکه از قصد به خودشون لطمه بزنن؟!

خیلی ممنون از همه
    نشستم خوندم 3 ساعت
    همش به یک صفحه هم نرسید وقتی خلاصش کردم (کامل درس ندادیم)
    همش به معلمه فوش دادم با این طرز درس دادنش ... الان میفهمم مشکلم این بود که بیشتر ترسیده بودم

الان تو شیمیم باز همین مشکلو دارم ... با این معلممون
    اربیتال ها و عدد کوانتومی و آرایش الکترونی هیچی نفهمیدم ... از طرفی بسیار اضطراب هم درست میکنن برام وقتی چیزیو نفهمم .
    باز خدا رو شکر اینبار کتاب بازرگانی هست
    ببین من فکر میکنم داری یکم سخت میگیری اگر کسی بخواد از دوم سینماتیک رو مفهومی و عمیق استادانه یاد بگیره
    جزوش مخصوصا خلاصش 4تا برگه ی کوچولو بیشتر نمیشه
    من یادمه روی پهار تا از این پستیت ها نوشته بودم حساب کن چهار تا مربع 10در10

مشتقی هم که استفاده میشه بسی سادس

خیلی ها همون دوم دبیرستان یادش میگیرن اصلا قابل مقایسه با مبحث مشتق و مشتق گیری در حسابان نیست اسمش نترسوندت

برو بخون نفهمیدی بیا اونور رفع اشکال برات نوع مشتقشو و استفادشو توضیح بدم

در ضمن منم با پیشنهاد دوستامون مبنی بر گاج قرمز موافقم ولی لازم نیست کتاب خودش همه چی داره

تست هم راحت میتونی بری سراغ 30 سال کنکوره قلم چی

هم سوال مزخرف نیست و کنکوره هم چون تفکیک شده در حد ناسا اسونه

موفق باشی

7. 4 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کتاب مرجع کنکور (تست + نکته) زبان انگلیسی چی خوبه؟
    سطح کتاب بالا باشه

مرسی
    کاشکی میرفتین تاپیک معرفی کتاب ولی کتاب زبان کنکور

انتشارات شبقره حرف ندااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااره یعنی اصولی همه کتابها رو میذاره تو جیبش

خیلی کتاب زبانشون قوی و اصولی هست

یعنی با اینکه تستاش از بقیه ی کتابها سخت تره اصلا در حد ناسا بالاتر از کتاب نیست

در ضمن تفکیک کرده یه جوری که راحت با کتاب کار کنی

گرامر ها رو انقدر خوب مثل فلش کارت کادر کشیده توضیح داده ...

تست گرامر جدا تست لغت جدا تست درک مطلب جدا.....درس به درس پیش و پایه خیلی توپه

از دستش نده

9. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

only مثلثات رو بیخیال شو.....(من که از همون 2-3 سال پیش رو مثلثات هیچ حسابی باز نکردم...تا الانم سابقه نداشته نمره مثلثات رو کامل بگیرم..)
    البته اختیار با خودته که کجا ها رو نخونی....(در کل اگه میتونی سعی کن که همش رو بخونی...خود منم کم کم دارم جو گیر میشم میزنم تو کار این سینوس مینوس ها.....)
    اصلا این کار رو نکن
    مثلثات خیلی آسونه...یه مطلبی هست به نام روان شناسی مثلثات که اگه اون رو یاد بگیری مثلثات میشه برات جمع و تفریق!
    منظور از روان شناسی،یعنی بررسی رفتار سینوس و کسینوس

11. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یک مشکلی داشتم توی مطالعه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم شما تا حالا باش مواجه شدید ؟
    مساله من اینه که وقتی یک یا دوبار کتاب یا جزوه رو میخونم دیگه برای مطالعه ی بعدی یا مرور دچار مشکل جدی میشم . چون تازگیشو از دست میده اصلا برام جذابیتی نداره و درگیرش نمیشم و در نتیجه حواسم خیلی زود پرت میشه .
    دیگه کتابو میبینم حالم بد میشه یعنی ... و همین باعث میشه نمراتم کامل نشن .

راستی یک چیز دیگه ... فرق بین اونی که نفر اول آزمونا میشه با بقیه چیه ؟! خیلی ها رو میشناسم که خیلی کمتر از من میخونن ولی درصد ها و نمره هاشون از من بهتره .
    تایید میشه!
    منم خیلی اینطور شدم. دیگه وقتی دو دور خوندم، انگار درسه دافعه داره! مثلا همین شنبه. واسه 1شنبه که امتحان دیفرانسیل قرار بود بگیره، دو دور خوندم و چندتا تمرینم حل کردم و گذاشتمش کنار. حالا که امتحان افتاد 3شنبه، دیگه حوصله ی خوندن ندارم!! واسه همین دارم به زور پراکنده مثال و تمرین حل میکنم!
    نمیدونم چطور میشه این مشکلو حل کرد، اما در مورد همین دیفرانسیل که تمرین باید حل کنیم، به نظرم اگه بعد از خوندن (اگه عادت زیادی نداری که مثالها و تمریناشم خودت حل کنی) برو سر تمرین حل کردن. اونوقت میبینی که خیلی مشکل هنوز داریو نمیدونستی. فکر کنم اینطوری بفهمی هنوز ضعف داری و باید بخونی باز.

نه فرنوش جون دوستت که نیست که بخواد کل بذاره اونا از شما جدا نیستن

هر رتبه ای دوره ی شما بیارن اسم مدرسه و تبلیغ و ثبت نام و ..... در کل به نفع خودشونه

پس واسه خودشونم که شده اینجوری کل نمیندازن

اینکه واقعا متوجه نباشن این یه بحثه دیگش ولی اینکه از قصد به خودشون لطمه بزنن؟!
    فکر نمیکنم نفهمن و بخوان به خودشون لطمه بزنن. اما اینقدر مغرورن و پیش مدرسه های دیگه میخوان کلاس بذارن که اینطور میکنن. مثلا توی همین جریانی که واسه آنفولانزا تعطیلمون نکردن، انگار کلاس اومده بودن پیش بقیه که تعطیل شدن! که مدرسه ی ما بچه ها خر میزنن و به درس اهمیت میدن و میان!!!
    فکر کنم سر همین دبیر عوض نکردن هم میخوان بگن دبیرامونو خیلی هم خوب انتخاب کردیم!!!!
    امروز از دبیر فیزیک جدیده پرسیدیم که میتونه برامون بمونه یا نه؟ گفت همین الانشم به زور اومدم!!! از کارام زدم و اومدم.

کلا موندیم توش! اما فکر کنم آخرش مجبور شیم بریم بگیم!

13. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه کتابو میبینم حالم بد میشه یعنی ... و همین باعث میشه نمراتم کامل نشن
    .

منم همینطورم

راهشم اینه که همون دفعه ی اول با دقت و حسابی میخونم و هیپچی رو جا نمیندازم

برای دور های بعدی هم اگر درسه عمومی بوده که میرم سراغ خلاصه درساش که ازش نوشتم

اگر اختصاصی بوده یه راست میرم سراغ تستاش مشکلی هم ندارم

روش خوبیه

کلا وقتی بدونی این دوئر خوندنت ممکنه اولین و اخرین بار (حالا نه به این شدت )باشه به طور ناخوداگاه کتاب رو قورت

میدی

در ضمن اینطور که من متوجه شدم شما سال دوم هستی یعنی دوم دبیرستان احساس میکنم خیلی داری سخت میگیری

دوم اصلا این سخت گیریها رو نداره راحت نمره میاری راحت هم رتبه ی یک میشی

فقط اعصاب راحت و ریلکس و اینکه بچه خر خونی (از این کتاب حفظ کن ) ها رو کنار بذاری

هر درس رو میخوای بخونی با یه ژست اینکاره بودن! بخونم یعنی عمقی یعنی نیازی نداری که چیزی رو حفظ کنی چون میفهمی همه چیو

هم بهت فشار نمیاد هم لذت میبری از نمره هایی که میگیری

چون احساس میکنی خیلی کمتر از اون نتیجه ای که گرفتی تلاش کردی

در ضمن برای سال دوم 20 ِت شد 19.5 اتفاقی نمیفته ولی اصلا بهشون فکر نکن

من خودم رو ادم مرفقی نیمدونم یعنی سال دوم خیلیها بهتر از من بودن

ولی حداقلش این بود که کمترین نمره ی انضباط و بیشترین معدل رو داشتم با همین اعصاب اروم

و ادم حساب نکردن درسا

سعی کن تسلط داشته باشی رو هر درس. به هرکدومشون مثل یه حریف تو تاتمی نگاه کن

فکر کن یه جوری باید به کار و ضربه های اصلی مسلط باشی که در گیر چرخش و تکنیک هایی که اونا برای خسته کردن ذهنی حریف دارن نشی

مثل همین فیزیک که گفتی اصولش رو که یاد بگیری(نه که فرمول هاش و حفظ کنی) هر جوری بپیچوننش تو اون اصل خودتو توش پیدا میکنی

موفق باشی

15. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

نه دیگه ... مساله اینه که من سمپادم ...
    جو اینجا جوریه که حتی چند نفر از بچه ها رفتن سراغ درسای پیش و مثلا فیزیک یا حسابان سال سوم و پیش رو دارن کلاسش رو میرن و میخونن .
    در این جو من به یک چیزی نیاز دارم به نام اعتماد به نفس که متاسفانه قدر مطلقشم بگیرین باز منفی میمونه در ثانی من هدفم نمره نیست امسال . میخوام فقط جوری یاد بگیرم که بطور کامل مسلط باشم به درسا دیگه .
    مثلا من در آخرین آزمونی که کلاسمون ازمون گرفت ریاضی رو فکر میکردم 96 درصد میزنم در حالی که آخرش87 شدم بخاطر چند تا سوتی احمقانه . من با این 87 در کلاس خودمون سوم و در موسسه 8 ام شدم و شاید کس دیگه ای همین رتبه رو میگیرفت خیلی خوشحال میشد . ولی من دچار دپرسی حاد شدم بطوریکه حتی درسای مدرسه رو هم دیگه حالشو ندارم :( . چون اونهمه زحمتی که کشیده بودم (کتاب های ژرف اندیشان و گاج رو تقریبا تموم کردم و مبتکران هم 60-70 تاییش رو زدم) به نظرم همش به حدر رفته . خوب من بخوام 100 بگیرم کیو باید ببینم آخه ؟! دیگه بیشتر ازینم مگه میشه درس خوند ؟!ما توی اون آزمون 100 هم داشتیم .من هم فکر میکنم واقعا حقم 100 بود .
    به هر حال این آزمون به عنوان مثال بود بقیه ی آزمون ها هم دقیقا همینه . اصلا به اندازه ی زحمتم نتیجه نمیگرم :(
    من روزی حدود 4 ساعت میخونم . برای سال دوم فکر کنم خوب باشه بخصوص اینکه خیلیای دیگه 3 ساعته میانگینشون و البته همونا هم از من بالاتر میگیرن
    در مورد اون راهی که گفتید . من اختصاصیا همون طور که گفتم زیاد کاری با متن ندارم . مثلا هندسه که کتابم هنوز باز هم نشده و فقط تست میزنم . ریاضی هم فقط درسنامه های گاج رو میخونم و بعد تست میزنم و واقعا هم خوب یادمیگیرم . مشکل اصلی عمومیا هستن . نمیدونم چطور شما خلاصه نویسی میکنید ولی من هرجور که فکر میکنم اگه بخوام خلاصه کنم خیلی زیاد میشه حجمش و دوباره بعد از یکی دو بار مطالعه میشه مثل همون کتاب درسی و از اینم زده میشم

در مورد فیزیک ... من امروز رفتم نمایشگاه و فیزیک گل واژه رو خریدم چون شنیده بودم یکی از معلمامون داره تدریسش میکنه . خوب بود واقعا . مسلما از گاج و قلمچی بهتر هست . یک جمع بندی هم کلک معلم داشت که واقعا اونم کمکم کرد . البته مال پیشه اون .

و خیلی ممنون از همه ی دوستان خصوصا تبسم عزیز که خیلی وقت میزاره .

17. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •