نه نکشتیمش که اشتباهی شد که حالا بماند
--
--
نه نکشتیمش که اشتباهی شد که حالا بماند
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by frnsh; 09-08-2008 at 15:11.
خوب شد گفتی که فکر خیلی بدی نکنم! اما خب همونم .......نه نکشتیمش که اشتباهی شد که حالا بماند
(جواب نقطه چین برای جلوگیری از اسپم: قتل حساب میشه اما غیر عمد!!!)
Last edited by frnsh; 09-08-2008 at 15:17. دليل: اشتباه لپی!
خوشم میاد تک تک پستها رو تایید میکنی![]()
حسودی نکردم که اما واقعا چرا؟؟؟
خوب منم بچه باحالی ام وخیلی ها دوسم دارن حتی اونایی که باهام برخورد نداشتن مثل تو ولی از من خیلی خوشت میاد کلا همه دوسم دارن .
حالا این تاپیک نه تاپیک های دیگه هم بووودن بچه ها اسپم میدادن ( من که اهل اسپم نیستم) میرفتم وساطت میکردم جالب اینه مدیریت همیشه به من میگفت به شما ربطی نداره و این تاپیک برای شما بسته نشده ( البته اووون تاپیک خاطره انگیز رو هرگز یادم نمیره که خودمون بستیمش )
حالا یه سوتی بنویسم اسپم نباشه
یبار تو پی سی بودم تمام مطالب رو که نیاز داشتم خوندم بعد گفتم حالا کانکت شم جواب بدم کانکت رو زدم دیدم ای وای تمام مدت کانکت بووودم یدفعه عقلم گفت دیس کانکت کنم نمیدونم چرا؟؟؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
winter+girl*
گفتم لابد کلاس داره همه مینویسن
( سوتی از این بزرگتر میخواین؟؟؟ فکر نکنم کسی متوجه شه ناسلامتی اینجا سوتی بازاره)
Last edited by winter+girl; 09-08-2008 at 17:17.
خوب شما هم پست میدی ما نقل قول میکنیم. راستی از کجا فهمیدی من ازت خوشم میاد
یه سوتی...
یه آهنگ جدید ساخته بودم یه مدت پیش و امروز یه تیکه تکست براش آماده کردم و میخواستم تمرین کنم روش... پدرم فقط خونه بود میخواست بره بیرون منم منتظر بودم بره... بعد 10 دقیقه فکر کردم رفت... شروع کردم تمرین کردن با صدای بلند رپ میخوندم شدید حس گرفته بودم. یه دفعه دیدم پدرم وایساده دم در اتاق و داره اینجوری منو نگاه میکنهگفت : خدا عاقبت تورو به خیر کنه ...
![]()
امروز از توی ولیعصر داشتم میپیچیدم تو نیایش که بیام خونه...یه ماشینه با 4 تا دختر داشتن از روبه رو میومدن...منم رفتم جلو...دختره اصلا حواسش به جلو نبود...منم شیشه رو دادم پایین خواستم بگم جلوتو نگاه کن...نمیدونم چی شد گفتم : چشت رو نگاه کن خوشگله...4 تایی هر هر زدن زیر خنده...ما نیز گازش را گرفتیم و فرار نمودیم تا بیش از جلوی نسوان محترم مضحکه نشویم...
چند تا سوال موشکافانه:
تو که گفتی نتونستی شمارشو پیدا کنی پس چطوری بهش زنگ زدی که شمارت بیفته?؟
گفتی طرف گوشیش شارژ نداشت پس چطوری بعدش هی بهت زنگ میزد?؟
خود دختره رو ول کردی رفتی شمارشو بگیری آخه![]()
همه رو تایید میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه!
من یکی که به خاطر این دادم که بگم p30 سوتی میده. نوشته بود 3 کاربر دارن نگاه میکنن اما 2 تا بود در اصل!
عزیز همه دوست دارن. هم خودت میدونی هم همه!اما طبق قاعده ی دوری و دوستی عمل میکنن!
تایید میشه! (مگر اینکه خلافت ثابت بشه!)
جالب بود! حالا رپ سالم میخوندی؟یا ....؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)