تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1211 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟

من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .

3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟

---------------------
    از 10 تا 7 تا میبرم. 2 تا مساوی و یک باخت . البته روی درجه پرفشنال
    من توی pes2009 توی قسمت master league در حالت professional با یوونتوس 3- 4 تایی مزنم. حتی توی اخر فصل برابر منتخب جهان 6-2 برنده شدم. ولی خوب بیشتر باید سانتر کنم. یعنی فوتبال انگلیسی.
    به نظرم سوال شماره 3 اشتباه. اخه نمیشه با هر تیمی یه جور بازی کرد. مثلا چلسی شوت زن های خوبی داره. بارسلونا پاس توی عمقش خوبه و ..
    به نظرم برای سختی بازی باید فقط روی دروازه بان ها کار کنند. چون شوت هایی که به راحتی میتونند بگیرند رو نمی گیرند. شوت هایی که از بغل دستشون عبور میکنه. وگرنه درجه سختی بازی خوبه.
    --------------------
    من یک ایده داشتم کاش یه جوری میرسید به دست سازندگان بازی و اونم اینه که یه حالت واسه بازی بگذارند که خودمون 4 تا لیگ رو بسازیم و یک تیم رو انتخاب کنیم تا از دسته چهارم بیاد دسته یک. مثل همین مستر لیگ ولی با این تفاوت که فقط توی همون دسته نمونیم. بعر از 2 فصل دیگه جذابتی نداره. چون دیگه انگیزه ای نمیمونه. تی ها رو هم خودمون بگذاریم توی لیگ ها. نظر شما ها چیه ؟
    خبر ندارید که تغیری هم توی لیگ ها و جام انجام شده یا نه ؟

2. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
    نتيجه كلي:
    فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
    فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
    نظر من
    pes = فوتباليستها

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من یک ایده داشتم کاش یه جوری میرسید به دست سازندگان بازی و اونم اینه که یه حالت واسه بازی بگذارند که خودمون 4 تا لیگ رو بسازیم و یک تیم رو انتخاب کنیم تا از دسته چهارم بیاد دسته یک. مثل همین مستر لیگ ولی با این تفاوت که فقط توی همون دسته نمونیم. بعر از 2 فصل دیگه جذابتی نداره. چون دیگه انگیزه ای نمیمونه. تی ها رو هم خودمون بگذاریم توی لیگ ها. نظر شما ها چیه ؟
    رفیق منخودم توی 2009 روی درجه ی آخر سختی بازی میکردم مسترلیگ رو.به این شکل هم بازی میکردم که همه ی تیمهای گنده ی بازی رو مینداختم توی لیگی که ما بهش صعود میکنیم و اون تیم داغونی که خودش میده رو ورمیداشتم و از دسته دو شروع میکردم اینم بگم که تیمهای دسته دو رو هم قوی میزاشتم.بعدشم که با هزار بدبختی صعود میکردم با اون تیم داغون میرسیدم به بارسا.منچستر و ... .تازه اونوقت بازی برای من کم تکراری میشد چون بازیکنها در تیمهای بزرگ همش به تیمهای دیگه میرفتند و تیمها همش تغیر میکردند.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان ، من این PES 2010 DB Editor v 0.5 رو دانلود کردم ، اما اسامی بازیکن ها رو چجوری باید وارد برنامه کنم تا بتونم ادیتشون کنم ؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
    بهتر كه نه هرروز داره عالي تر و جذاب تر ميشه !
    2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
    خوب توي 2009 راحت تر ميشد گل زد من توي هر بازي حداقل 2 تا رو ميزدم
    توي 2010 هم از 5 تا بازي 3 تاش رو ميبرم و دوتاي ديگه هم مساوي ميشه (البته من 1 نفره روي Top Player بازي ميكنم )
    به نظر من Top Player اين نسخه خيلي راحته و توي اون اصلا كامپيوتر حمله نميكنه !
    3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
    اول شوت بعدشم سانت و زدن هد !
    4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
    باگ هاي زياد توي كنترل توپ در دفاع و دروازبان .

7. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

---------------------

منظور شما از 4 تالیگ , 4 تا دسته هست ؟ مثلا دسته یک الی چهار ؟
    اگه منظور شما ساخت 4 تا لیگ به دلخواه گیمره باید بگم توی نسخه قبل هم این امکان وجود داشت که هم اسم لیگها رو خودمون نامگذاری کنیم و هم اینکه میشد تیمهای مورد نظرمونو خودمون برای لیگهای مختلف انتخاب کنیم .
    بطور کل توی این نسخه تغییراتی در لیگها صورت گرفته که البته هنوز اطلاعات کاملی ازشون منتشر نشده یک نمونش اینه که توی دسته دوی مستر لیگ 18 تیم وجود داره . حتما خاطرتون هست که توی نسخه 2009 ما 8 تیم در دسته دو داشتیم .و مورد دیگه اضافه شدن تیم جوانان به باشگاه و تغییرات دیگه .
    Last edited by 4039; 28-09-2009 at 18:04.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با اجازه من هم نظرمو بگم.......
    نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟
    بله من هر چقدر بازی میکنم بیشتر تشنه تر میشم............بد مدل منتظر تجربه CL هستم امسال و بازی در ورزشگاه اولدترافورد!
    بعضی وقتها حرکتهایی میبینم از بازیکنها که واقعا شگفت آور هست و چیزه که منو مجذوب خودش کرده سبک بازی هر بازیکن یا جداقل بیشتر بازیکنهای بزرگ هست!واقعا اعجاب آور هست من خیلی روی این مسئله دقت کردم و کاملا درکش کردم!
    بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟
    یک چیز میگم نخندید ولی نمیدونم چرا من زیاد باخت و تساوی میدم تو این بازی شاید به خاطر اینه که سعی میکنم کارهای تکراری نکنم ولی شاید باورتون نشه من مثلا از بارسا تو یک بازی 15 دقیقه ای 4 تا گل هم میخورم!
    البته اگه بخوام مطمئنا میتوانم ببرم ولی بازی کامل از 2009 فاصله گرفته و من با یک تیم چرت در 2009 مقابل بارسا حداقل حداقل 3 تا گل میزدم!در حالی که بارسا عین مرغ نمیتوانست حتی یک گل هم برنه
    من بیشتر حریفم را بارسا انتخاب میکنم و از دیدن حرکات Cpu که چطور از کارتها و .........استفاده میکنه متحیر میشم!
    به نظر من که عالی هست!
    بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟
    بیشتر از راهی که سخت هست و مثلا بیشتر سعی میکنم به عمق و مرکز دفاع نفوذ کنم چون سختر هست تو این سری کلا هر روشی که با واقعیت فوتبال مطابقت داشته باشه
    بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟
    کلا از بازی راضی هستم و خیلی هم به دلم نشسته ولی دوست داشتم یک مقدار دروازه بان هم گل زدن بهش سختر میشد و مقادیری هم انیمیشن اضافه میکردن
    اما بازی اونقدر نکته مثبت داره از نظر من که زیاد اینا تو چشم نمیان ولی مطلوب ترین چیز همون از نظر من رفتار هر بازیکنی هست که از خودش بروز میده مثلا دیدن بازی ژاوی و رفتار اون در بازی مثلا فوق العاده هست یا مسی و ........................برای همین بازیکنها فرق دارن این چیزیه که از نظر من فیفا همیشه توش مشکل داشته و فکر نکنم امسال هم اونو بر طرف کرده باشه!و صد البته گرافیک بازی و جزئیات اون هست که باعث میشه ادم احساس فوقالعاده ای بهش دست بده.........
    مطمئنا بازی خالی از اشکال نیست ولی به عنوان یک فن فوتبال و یک عاشق فوتبال نه فقط کونامی و PES اونقدر چیز ار بازی دیدم که امسال واقعا واقعا از بازی خوشنود هستم...............

10. 5 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

منظور شما از 4 تالیگ , 4 تا دسته هست ؟ مثلا دسته یک الی چهار ؟
    اگه منظور شما ساخت 4 تا لیگ به دلخواه گیمره باید بگم توی نسخه قبل هم این امکان وجود داشت که هم اسم لیگها رو خودمون نامگذاری کنیم و هم اینکه میشد تیمهای مورد نظرمونو خودمون برای لیگهای مختلف انتخاب کنیم .
    بطور کل توی این نسخه تغییراتی در لیگها صورت گرفته که البته هنوز اطلاعات کاملی ازشون منتشر نشده یک نمونش اینه که توی دسته دوی مستر لیگ 18 تیم وجود داره . حتما خاطرتون هست که توی نسخه 2009 ما 8 تیم در دسته دو داشتیم .و مورد دیگه اضافه شدن تیم جوانان به باشگاه و تغییرات دیگه .
    --------
    منظورم صعود به دسته بالاتر بود.
    اگه این امکان رو داشت خیلی خوب میشد. تیم های قدر دسته 1 . و همینطور میومدیم پائین تر که تیم های ضعیفتر باشند. بعد ما باید از اخرین دسته شروع کنیم.. اینجوری خیلی جالب میشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با اجازه من هم نظرمو بگم.......

بله من هر چقدر بازی میکنم بیشتر تشنه تر میشم............بد مدل منتظر تجربه CL هستم امسال و بازی در ورزشگاه اولدترافورد!
    بعضی وقتها حرکتهایی میبینم از بازیکنها که واقعا شگفت آور هست و چیزه که منو مجذوب خودش کرده سبک بازی هر بازیکن یا جداقل بیشتر بازیکنهای بزرگ هست!واقعا اعجاب آور هست من خیلی روی این مسئله دقت کردم و کاملا درکش کردم!

یک چیز میگم نخندید ولی نمیدونم چرا من زیاد باخت و تساوی میدم تو این بازی شاید به خاطر اینه که سعی میکنم کارهای تکراری نکنم ولی شاید باورتون نشه من مثلا از بارسا تو یک بازی 15 دقیقه ای 4 تا گل هم میخورم!
    البته اگه بخوام مطمئنا میتوانم ببرم ولی بازی کامل از 2009 فاصله گرفته و من با یک تیم چرت در 2009 مقابل بارسا حداقل حداقل 3 تا گل میزدم!در حالی که بارسا عین مرغ نمیتوانست حتی یک گل هم برنه
    من بیشتر حریفم را بارسا انتخاب میکنم و از دیدن حرکات Cpu که چطور از کارتها و .........استفاده میکنه متحیر میشم!
    به نظر من که عالی هست!

بیشتر از راهی که سخت هست و مثلا بیشتر سعی میکنم به عمق و مرکز دفاع نفوذ کنم چون سختر هست تو این سری کلا هر روشی که با واقعیت فوتبال مطابقت داشته باشه

کلا از بازی راضی هستم و خیلی هم به دلم نشسته ولی دوست داشتم یک مقدار دروازه بان هم گل زدن بهش سختر میشد و مقادیری هم انیمیشن اضافه میکردن
    اما بازی اونقدر نکته مثبت داره از نظر من که زیاد اینا تو چشم نمیان ولی مطلوب ترین چیز همون از نظر من رفتار هر بازیکنی هست که از خودش بروز میده مثلا دیدن بازی ژاوی و رفتار اون در بازی مثلا فوق العاده هست یا مسی و ........................برای همین بازیکنها فرق دارن این چیزیه که از نظر من فیفا همیشه توش مشکل داشته و فکر نکنم امسال هم اونو بر طرف کرده باشه!و صد البته گرافیک بازی و جزئیات اون هست که باعث میشه ادم احساس فوقالعاده ای بهش دست بده.........
    مطمئنا بازی خالی از اشکال نیست ولی به عنوان یک فن فوتبال و یک عاشق فوتبال نه فقط کونامی و PES اونقدر چیز ار بازی دیدم که امسال واقعا واقعا از بازی خوشنود هستم...............
    مهران جان ممنون از اظهار نظر کامل و خوب شما .
    مهران من فکر میکنم اینکه ما داریم میبینیم فیفا در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان در زمین با pes خیلی فاصله داره علتش اینه که شرکت کونامی از همون سالهای اولی که ساخت این بازیو با عنوان ISS شروع کرد روی این مقوله کار میکرد و این چیزی که الان داریم میبینیم , حاصل سالها تجربه در این زمینه هستش نمیدونم شما از کدوم شماره این بازیو شروع کردی اما من دقیقا یادمه حتی توی شماره های قدیمی این بازی هم تک بازیکنانی بودن که یکی دو تا حرکت منحصر به فرد داشتن و سال به سال این جریان ادامه پیدا کرد و الان شاید هستیم که توی این شماره هویت فردی بازیکنان به عینه قابل تشخیصه .

تصویر بالا " کارلوس والدرما "بازیکن تیم ملی کلمبیا توی نسخه 1994 این بازیه که چند وقت پیش یکی از کاربران این خاطره رو درموردش میگفت که این بازیکن توی اون نسخه از بازی توانایی بیشتری نسبت به بقیه بازیکنان تیم کلمبیا داشت و اونو از بقیه متمایز میکرد .
    Last edited by 4039; 28-09-2009 at 18:52.

13. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

--------
    منظورم صعود به دسته بالاتر بود.
    اگه این امکان رو داشت خیلی خوب میشد. تیم های قدر دسته 1 . و همینطور میومدیم پائین تر که تیم های ضعیفتر باشند. بعد ما باید از اخرین دسته شروع کنیم.. اینجوری خیلی جالب میشه
    این نظر شما رو بچه ها توی سایت PESFAN منعکس کردن به این شکل که کونامی تعداد اسلاتها رو بیشتر کنه البته این درخواست توی نوبته .
    من واقعا خوشحالم که یک شرکت بازی ساز تا حد قابل قبولی به خواسته های گیمرها توجه داره . شرکت کونامی چند تا سایتو برای دریافت پیشنهادات گیمرها در نظر گرفته تا گیمرها فید بک هاشونو توی بخش خاصی از این سایتها منعکس کنن . بعنوان نمونه سایت PESFAN یک بخش برای کاربران ایجاد کرده و به هر کاربر یک فرصت برای اظهار نظر و پیشنهاد داده و بعد اون پیشنهادو برای رای گیری در اختیار بقیه کاربران قرار میده ( بصورت بله و خیر ) ماحصل آمار رای دهندگان به هر پیشنهادو رتبه بندی میکنه و هر ماه اون پیشنهادی که بیشترین رای رو داره به کونامی ارائه میده .
    من در جریان این پیشنهادات هستم و انصافا دارم میبینم به همون ترتیبی که پیشنهاد کاربران رتبه بندی شده این تغییرات هم در دموی بازی اعمال شده اگه دوستان خواستن من تصویری از این پیشنهادات رو توی تاپیک میزارم تا خودتون شاهد این جریان باشید .
    در ضمن شما هم میتونید با ثبت نام توی این سایت یک شانس برای اظهار نظر پیدا کنید .

15. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •