acrobat که داری trial که نیست؟اگه نیست میشه لینکشو بذاری؟
acrobat که داری trial که نیست؟اگه نیست میشه لینکشو بذاری؟
یه جوری میگین اینترنت وایرلس داری انگار دارم 200 مگابایت با گوشی دانلود می کنم. مگه آپدیت با گوشی چقدر حجمشه؟ خیلی باشه 6 مگاایت.
من از اینترنت وایرلس یکی از دوستان استفاده می کنم .
البته احتمالاً با همون اینترنت ایرانسل گوشی رو آپدیت می کنم!! خیلی هم هزینه نمیاد. شما اگه ساعت 1 نیمه شب پنجشنبه به اینترنت ایرانسل وصل بشین، فکر کنم دانلود 5 یا 6 مگابایت تقریباً حدود 2 تا 3 هزار تومان خرج برداره. فکر کنم ارزش داشته باشه. من که گوشیم ورژن 21 هست، وقتی چک می کردم و ورژن 30 رو پیدا می کرد، حجمش 4 مگابایت بود.
در ضمن الان وقتی چک می کنم همون ورژن 30 رو هم نشون نمیده و میگه No Update !!!! یکی از دوستان گفته بود که با گوشی به ورژن 31 آپدیت کرده بود.
س- یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
اخه برای من فارسی هستش و من هر چی چک می زنم میگه No Update !
خوب اگه برای فارسی ها اومده پس چرا برای من نمیاد؟!
شایدم برای یه سری کدهای فارسی خاص اومده باشه و برای بقیه تا چند روز آینده بیاد.
ج- نه من گوشیمو هک نکردم، از همون اول سه زبون انگلیسی و فرانسه و عربی داشت، منم باهاش کنار اومدم... کارمو راه می اندازه، جز برای تایپ فارسی اونم در بعضی کلماتی که حروف فارسی لازم می شه. سری های اولی که این گوشی اومد فارسی نداشت. گوشی هم تا حالاش مشکلی نداشته، یادم نمی آد بیش از یکی-دو بار تا حالا هنگ کرده باشه. در مورد این که واسه کدوم کدهای فارسی و غیره اومده اطلاعی ندارم. یادمه "مامو" بلد بود از یه جاهایی چک کنه
س- از خود گوشی آپدیت میکنی؟
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده
ج- بله، چون به اینترنت وایرلس (یا همون WiFi ) دسترسی داشتم از اولش آپدیتهامو اینجوری انجام دادم. یادمه واسه آپدیت 11 به 21، هنوز همه با nsu می گشتیم که دیدم از طریق خود گوشی آپدیت اومده. از اون ببعدشم دیگه همین قصه تکرار شد. شما هم اگه جایی دسترسی دارین برین امتحان کنین ... ضرری نداره
Last edited by instrumental; 29-10-2009 at 12:38.
nsu دیگه چیه؟
NSU :Nokia Software Update
برنامه ی شرکت نوکیا برای آپدیت گوشیهای نوکیا که روی کامپیوتر نصب میشه.
علت اینکه آپدیت های جدید فیرمور برای گوشی و PC همزمان نمیان چی میتونه باشه؟
نظر شخصی:
به خاطر اینکه آپدیت از pc طرفدار زیادتری نسبت به آپدیت از گوشی داره
خوب بلاخره آپدیت از طریق خود گوشی هم اومد حجمشم 6 مگ هست .
Last edited by isbn; 29-10-2009 at 23:11.
آپدیت اومد؟؟؟؟؟ برای فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یک ساعت قبل هم نیومده بود. برم چک کنم.
یه چیزی:
اتفاقاً آپدیت از گوشی طرفدارای بیشتری داره. اینکه میگین برای گوشی دیرتر میاد درست تیست. برای زبان فارسی دیرتر میاد و دلیلش هم خودتون می دونید. وگرنه در کشورهای خارجی بلافاصله آپدیت روی گوشی میاد و طرف با یک کلید در عرض چند ثانیه با سرعت بالای اینترنت، گوشی خودشو آپدیت می کنه. کی حوصله داره یه ساعت پای Pc بشینه هزار تا برنامه وصل کنه تا مثلاً آپدیت بشه. حالا وسط کار برق بره یا اینترنت قطع بشه دیگه هیچی.
درست نمیگم؟
درسته
--------![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)