این یه 45 روزی داد . مرسی
![]()
این یه 45 روزی داد . مرسی
![]()
سلام :
Kaspersky keys 16-02-2011-YadakGostar=www.yadakgostar.gigfa.com
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام .من در زمینه انتی سکیوریتی کاسپر اطلاعات کمی دارم. من 2011 کاسپر را نصب کردم. چندتا فایل کلید هم تو سی دی بود. از طریق انها وصل کردم و 30 روز زمان باقی مونده و پایین کاسپرم علامت زده. منتها آیا بعد از این مراحل باید اپدیت کنم ؟ وقتی اپدیت را می زنم خیلی طول میکشه! آیا نیاز به آپدیت داره؟ پس اپدیت افلاین چیه؟ ممنون اگه راهنماییم کنید
خب انتی ویروس باید حتما اپدیت باشه تا امنیت شما تامین بشه مگر دیال اپ دارید؟
در هر صورت میتونید از گزینه تریال استفاده کنید چون ممکنه کی های که تویه سیدی شما بوده بلاک شده باشه و وقتی که اپدیت شد یهو بگه که کید شما بلاک شده!
با pc suite ایرانسل وصل میشوم به اینترنت. راستی حجم کل آپدیتش چقدره؟ میشه یکی بریزه اونوقت من ازاون فایلشو بگیرم ؟؟گزینه تریال کجای صفحه هست؟ بعد چی باید بنویسم توش؟![]()
Last edited by western1; 18-02-2011 at 10:51.
خب این طوری فکر نکنم بتونی به راحتی اپدیتش کنی!
بار اول حدود 48 مگ اپدیت میگیره نسخه جدیدش .
البته الان فعلا نورتون دارم.
برای اکتیو کردن به صورت تریال باید پنجره برنامه رو باز کنید و گزینه لایسنس رو از پایین برنامه انتخاب کنید و گزینه دوم که نوشته اکتیو تریال ورژن رو انتخاب کنید میتونید 30 روز به صورت ازمایشی ازش استفاده کنید
بعد هم که اپدیتش کردین میتونید یه کی بهش بدید تا مدت اعتبارتون بالا بره
اره میشه ولی خود کسپرسکی توصیه میکنه که به صورت انلاین اپدیتش کنیدکی بریزه اونوقت من ازاون فایلشو بگیرم
ورژن های 5و6 به راحتی به صورت افلاین اپدیت میشدند و حتی اپدیت افلاین اونا رو خود سایت کسپر برای دانلود قرار میداد.
ولی برای ورژن 2011 میتونید اپدیت افلاین و از سایت هایی مثله اسان دانلود و... دریافت کنید
کی برای محصولات کسپرسکی
http://www.mediafire.com/?iv5tq1l3e4xwg36
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
با سلام.
دوستان لطفا جدیدترین تریال ریست رو واسه ورژن 2011 معرفی کنند
من reg داشتم که با ورژن جدید هماهنگی نداره و کاسپرقفل میکنه.
ممنونم.
سلام دوست من.
شما تریال ریستری که دارید برای نسخه 64یا 32بیتی هست.
اگر تریال ریستر مشکل نداره.
ببین وقتی طبق روش کسپر را سلف دیفنس را تیکش را برمیدارید و کسپر را exit میکنید
بعد اینکه ریستر را اجرا کردید خود کاربر بایدکسپر را رز start menu اجرا کنه.
در ریستر حالت یک فایل اجرایی خودش کسپر را اجرا میکرد ولی این ریستر reg کسپر را ریست میکنه ولی اجراش نمیکنه
که خود کاربر باید اجرا کنه و بعد گرفتن لایسنس 30 روزه.
اقا بجای کلید یه کمی هم کد فعال سازی بزارید همشون بلک لیست شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)