دوست من چند و از کجا خریدی
بعد اینکه بازی چه طوره توش؟
و اینکه ارزش داره پول به گارانتی بدم؟
دوست من چند و از کجا خریدی
بعد اینکه بازی چه طوره توش؟
و اینکه ارزش داره پول به گارانتی بدم؟
1.250 خریدم + اشانتیون یه موس وایرلس 45 تومنی اورجینال اچ پیبابا گرافیکش ATI 6770 2.5 GB GDDR5 و RAM 4 GB DDR3 1333 و CPU روی 3 گیگاهرتزه ها! خب معلومه بازیها رو خوب اجرا میکنه!
گارانتی که والله چه عرض کنم.. اچ پی که توی ایران نمایندگی مجاز نداره که بخواد گارانتی کنه.. تصمیم با خودته.. من که 4% واسه گارانتی دادم که واقعا هم نمیدونم به تعهداتشون عمل کنن موقع مشکل... راستی وقتی خواستی بخری حواست باشه گرافیکش 6770 باشه چون با کانفیگ 6470 یا 6490 هم مثل اینکه وجود داره (یعنی حواست باشه 6160se باشه)
![]()
راستی از پاساژ پارسیان خریدم (همش یادم میره بگم از کجا خریدم وقتی دوستان میپرسن)
متشکر از راهنماییت دوست من
شما با چه گارانتی خریدی؟
در مورد بازی شما مثلاً بازی بتلفیلد 3 رو تونستید با چه کیفیتی بازی کنید؟ منظورم رزول و جزئیات بازی هست.
-----------------
راستی من لینک این مدل رو تو سایت hp نتونستم پیدا کنم اگر دارید بدید
Last edited by 2s2; 07-11-2011 at 14:55.
کارت گارانتیش الان دم دستم نیست. الان بیرونم. رفتم خونه نگاه میکنم.
من battlefield 3 رو هنوز نخریدم و شدیدا دنبالشماما خب بازیهایی مثل dirt 3 و GTA IV و چندتا دیگه از بازیهای سنگینو توش با تنظیمات بالا تست کردم راحت اجرا کرد و فریم ریتشونم بالای 45 بود
اینم لینک مشخصات این لپتاپ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
esata هم داره. بلوتوثشم ورژن 3 است.
فهمیدم مشکل پارتیشن بندی و پاک کردن درایو ریکاوری و داغون شدن همه چیز لپتاپم و مجبور شدنم برای ریکاور کردن چی بود. الان توی لپتاپها هارداشونو روی حالت dynamic قرار میدن واسه برخی قابلیتهایی که دیسک های basic نداشتن، مثل درست کردن درایو مخفی (مثل HP tools که مخفیه). باید از dynamic تبدیلش کنم به basic. خیلی بدم میاد از این نوع فرمت...
ایول......... چقدر جالب گولش زدم.. همون چیزی که فکرشو میکردم بود.. basic کردمش بدون اینکه ویندوزمو پاک کنم.. درایو چرت ریکاوری + HP tools رو از بیخ پاک کردمشون رفت..
متشکر دوست من
مشخصات فنیش که نسبت به قیمتش خیلی خوبه
فقط یه ایراد داره که وزنش کمی زیاده که البته فکر کنم به خاطر سایز صفحه نمایشش باشه
میمونه یه مشکل کوچیک که من هنوز قیافه این لپ تاپ رو ندیدم
لینکی هم که دادید تصویری ازش نبود. تو سایتهای ایرانیم چیز خاصی پیدا نکردم.
![]()
وزنشو توی سایتش به نظرم زیاد زده چون من موقع خریدش همونجا توی مغازه با ترازوی دیجیتالی وزنش کردم، فکر کنم 2.5 بود با باتری. البته خب این وزن واسه یه لپتاپ 15.6 اینچی اونقدرا هم بالا نیست..
رنگش بژه. کیبورد و تاچ پدش مشکی. فریم صفحه هم مشکیه.
أوست عزیز سیستم صوتی 6160 چیه?منظورم اسپیکر و کارت صداست.ایا beats ه یا چیز دیگه.آرم b رو بدنه لپتاپ هست یا نه؟فکر کنم سمت چث دستگاه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)