آقا پیش نهاد شما چیست /......
آسیاتک بدون دانلود شبانه .................. صبا با دانلود شبانه
آقا پیش نهاد شما چیست /......
دوست عزیز من الان 6 ماهه که دارم از اسیا تک استفاده میکنم.از 128 گرفته تا الان که 512 هست همشون رو امتحان کرده ام.اونایی که میگن 128 اسیا تک با 512 اسیا تک فرق نمیکنه زیاد گوش نکن چون تو 128 حداکثر دانلودت 12 یا 15 کیلو بایت در ثانیه هستش ولی تو 512 هم حداکثرش 50 کیلو بایت در ثانیه که اختلافشون زیاده پس خوب هم فرق میکنند.
اگه زیاد دانلود نداری همون 128 رو بگیر چون تو بارگذاری صفحات زیاد تاثیری ندارند و این امر تو دانلود خودشو بهتر معلوم میکنه.
بین صبا نت و اسیا تک همون اسیا تک بهتره.
موفق باشی.
ممنونم .
من به سایتی که سرعت های دانلود آپلود را سنجیده و پاسخ گو است رفتم .
نام شرکت صباگستر در همه جاش بود . حالا 1 سوا کسی می تونه برای من این مشخصات رو از این سایت بگیره که ببینم آسیاتک چند است سرعتش . ممنونم.
1. آسیاتک
2. منطقه چهار - شهید عاطف
3. پیش شماره 7772
4. سرعت 512
ممنونم.
آهان
من اومدم
من باز هم به همه میگم سپنتا پشتیبانیش همیشه در دسترس هست اما متاسفانه زیاد اهل فن نیستند
یعنی تو مواقع بخصوص و سخت نمیتونند زیاد کمک کنند البته به جز آقای آجری که مسول بخش پشتیبانی هست و انصافا" متخصص شبکه هست
من فکر کنم باربد به من یک GPS ویک آژیر وصل کرده هرجا برم اسم سپنتا رو بیارم پیداش میشه
این بستگی بخودت داره اگه دانلود زیاد داری صبانت بگیرآقا پیش نهاد شما چیست /......
اگه هم دانلود نداری همون آسیاتک رو بگیر(چون صبا خیلی اذیتت میکنه)
دوستان من دیروز رفتم و از ندارایانه Adsl گرفتم و به اصطلاح مشترک شدم قرار شد مدارک ام و ارسال کنن به مخابرات برای نصب اینترنت و رانژه خط. حالا امروز زنگ زدن میگن مرکز مخابراتی شما (فرد اسدی) داره کابل برگردون میکنه و از هیچ شرکتی مدارک قبول نمی کنه تا حل مشکل. تازگیها کابل برگردون کردن اینا ،میخواستم بدونم از دوستان کس دیگه ای هست از مرکز مخابراتی فرد اسدی که برای خرید adsl اقدام کرده باشه و همچین جوابی گرفته باشه؟ یا اصلا همچین موضوعی میتونه صحت داشته باشه یا نه ؟
یعنی حجمی آسیاتک سرویس 128 اسما 128 هست ولی سرعت دانلودش اندازه 512 هستمنظورتون رو از این 128 آسیا همون 512 هست رو نفهمیدم ؟!
همین![]()
شما چرا نمیری مرکز مخابراتی منطقه از خودشون بپرسی ؟
با عرض سلام خدمت کلیه اساتید:
من در مرکزز امامت هستم و میخواستم از آسیا تک سرویس 512بگیرم آیا شما صلاح میدانید؟ در ضمن از مودم corcess انها استفاده کنم یا مودم دیگری و با چه گارانتی؟
پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم.
مرکز امامت(7741)
512حجمی ذر صورت رداخت 6 ماهه 7g هدیه 7-2 صبح رایگان
بدترین مودمهای دنیا مودمهاییه که اسیاتک میکونه تو پاچه ی ملت.
تو پاچه ی ما که کرد پس مواظب باش تو پاچه ی تو نکنه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)