تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1137 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آيا مي دانيد

بهترين كتاب آموزشي ديفرانسيل در جهان توسط مهندس مهربان نوشته شده است ؟!؟

با اين حساب ديگه جايي براي ترديد نمي مونه و كتاباي آشغالي مثل خوشخوان رو بايد انداخت دور !!!! حالا كه اسير ديف 1 مهندس شديم ديف 2 رو هم با همين ميريم هرچند كنكور رو خراب كنيم !!!
    کتاب بدی نیست، ولی بچه ها بیشتر به خاطر لحن به کار رفته توی کتاب و حرفای اون شاگردای مجازی توی کتاب و نشاطی که از خوندن کتاب به دست میارن دوستش دارن!
    حتی اگه بهترین کتاب دنیا هم باشه، به دلیل حجم زیادش الآن به درد نمی خوره. این برای 1000 مین بار بود که اینو گفتم!!!

2. 4 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

کتاب بدی نیست، ولی بچه ها بیشتر به خاطر لحن به کار رفته توی کتاب و حرفای اون شاگردای مجازی توی کتاب و نشاطی که از خوندن کتاب به دست میارن دوستش دارن!
    حتی اگه بهترین کتاب دنیا هم باشه، به دلیل حجم زیادش الآن به درد نمی خوره. این برای 1000 مین بار بود که اینو گفتم!!!

درسته . حرفه منطقی هست . الان وقت 400 صفحه خوندن نیست که . البته من هم که گفتم که بی صبرانه منتظرم کتاب رمزینه هستم فقط میخوام ببینم که بخش رسم نمودارش چه جوریه وگرنه من دیفرانسیل 1 رمزینه رو گرفتم و نخوندم چون احتیاج نداشتم و این هم همینطور

خلاصه دیگه کاری نکیند که بچه ها پشیمون بشین . همین امسال قبول بشید . زورتون رو بزنید . یک سال هم موندن تلف کردنه وقت و عمرتونه به خدا ....

خود دانید

4. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

يه سوال از آقاي nits :

نظرتون راجع به اين كتابهاي انتشارات مدرسه چيه ؟ خوبن ؟

ورودي به نظريه اعداد - مباني رياضيات گسسته و چند تا كتاب ديگه كه بعنوان كتابهاي رياضيات كوچك هستن :

من که از طرفداران پروپاقرص کتابهای انتشارات مدرسه هستم. به خصوص کتابهای موضوعی ریاضیات اونها . نمونش همینه که شما گذاشتی رضا جون . باید بگم کتابهای موضوعی ریاضیات انتشارات مدرسه رو استادان واقعا مجربی مینویسند . از هر معلمی بپرسی فکر نکنم بهت نگه که اینجور کتابها رو نخونی . واقعا عالیه . شما میتونی به جای خریدن کتابهای حجیم چندتا از این ها بگیری و هر هفته یه دونه رو تموم کنی . اینجوری هم مطالب زیادی رو یاد میگیری و هم کتابهای زیادی میخونی .استرس هم نمیدن . از جمله کتابهای خوبه این انتشارات :
    تابع( مفهوم تابع رو حتما میفهمی . بهتر از گذشته )
    پیوستگی ومشتق پذیری ( نکات مهم در مورد پیوستگی و مشتق پذیری )
    کاربرد مشتق ( عالیه )
    دامنه وبرد تابع ( اونقدر تمرین و تست حل میکنی که دامنه وبرد هر تابع رو یاد میگری )
    مجانبها و رسم منحنی ( رسم نمودار توابع کار هر کسی نیست . با این کتاب قول میدم نکات پیرامون رسم انواع تابع رو یاد میگری . این هم مثل کاربرد مشتق عالیه . چون نویسندشون آقای احمد قندهاری هستن )
    مثلثات ( بهتر از قلم چی و هر کتاب دیگه . همه چیز رو با اثبات یاد میگری )
    بخش پذیری در جبر ( نویسندش هم استاد پرویز شهریاری هستش )
    لگاریتم و توابع لگاریتمی و نمایی ( این رو هم باید ببینی )
    و .... که اسم کتابهای موضوعی این انتشارات رو از پشت جلد یکی از کتابهاش باید ببینی

فکر کنم مشکل شما باید در ریاضیات گسسته بخصوص فصل 2 باشه . نه . هم نهشتی و ... . بعضی از کتابهای موضوعی این انتشارات طوری هستش که کمی و فقط یه خورده زیاد توضیح داده و ممکنه متوجه نشی . چون نه اینکه در مورد یه موضوع صحبت میکنند باید بیشتر مطالب پیرامونشون ور ذکر کنند و به همین جهت مجبورند متوسل بشن به یه سری مطالب که در دبیرستان نیست . ولی شما میتونی از نتایج اونها اسفاده کنی و انشاءاله و به امید خدا در دانشگاه بهتر پیگیرشون بشی .
    ریاضیات گسسته همین انتشارات رو بگیر دیگه . کتاب خوبیه . آموزش انتشارات فار رو هم یه نگاه بنداز (فار با اینکه کتاب حجیمی هست اما بخش بیشترش تمرین هست و آموزش هاش وقت گیر نیست .
    Last edited by nits; 08-03-2010 at 14:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

چون کتااباش تو کتابفروشی ها گیر نمیاد تو کرج که چسبیده به تهران پیدا نمیشه
    ویرایش:همش فکر میکردم رمزینه دوباره آخر هفته یه بهونه ای میاره میگه هفته بعد ولی مثل اینکه ایندفعه رویا نیست !!! الان از فروشگاه تماس گرفتن(قبلن شمارمو گرفته بودن گفتن هروقت چاپ بشه زنگ میزنیم) گفتن 23/12/88 کتاب تو فروشگه موجوده ! نمیدونم چرا باور نمیکنم ایندفعه دیگه واقعن چاپ میشه!!!
    ویرایش: دوباره تماس گرفتن گفتم یک ساعت پیش تماس گرفتید گفت میدونید باید 23 بیاید گفتم میدونم فقط میشه بگید دیفرانسیل 2 چند جلسه است که گفت
    دیفرانسیل 2 - 45 جلسه به نظرتون خیلی زیاد نیست ؟ اینجوری که نمیشه اصلا تست زد میشه؟ من یه برنامه واسش جور میکنم بعد عید هر روز یک جلسه تا اوایل خرداد تمومش میکنم چطوره؟ فکر کنم حداقل باید روزی 4 ساعت برای دیف 2 وقت بزاریم!
    بیست و سیوم میاد تو کتابفروشی ها؟

دوستان کسی چند قدم بسوي موفقيت رو گرفته؟ چه جوریه؟
    توضیحات در رابطه با این محصول رمزینه:
    رمزينه اقدام به تهيه و توزيع لوح فشرده اي نموده است كه آقاي سجاد فولادي (نفر اول رشته رياضي 87 كشور)تجربه هاي كنكوري خود را به صورت تصويري براي دانش آموزان بازگو مي نمايد.
    اين لوح فشرده در كتاب فروشي هاي سراسر كشور به صورت رايگان توزيع مي شود.
    ضمنا دانش آموزاني كه از سايت رمزينه كتاب خريداري كنند اين لوح فشرده براي آن ها ارسال مي شود.

7. این کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

بیست و سیوم میاد تو کتابفروشی ها؟
    قبل از عید فقط به کتابفروشی خودشون + یه کتابفروشی هم تو تهران که اسمشو نپرسیدم
    دوستان کسی چند قدم بسوي موفقيت رو گرفته؟ چه جوریه؟
    من دیدمش پارسال تو جشنواره کتاب رمزینه رایگان میداد یه سری حرفهای مشاوره ای میزنه که الان یادم نیست! اگه دیف2 میخوای بگیری بهشون بگو اون سی دی رو هم بفرستن به امکان 90 % میفرستن!!!

9. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

حذف شد !!
    هر کاری میکنین بکنین
    Last edited by nits; 08-03-2010 at 22:17.

11. 6 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

آقا امیر من منکر اینکه نفرات برتر دانش آموزان نابغه ای هستن نمیشم . منظورم اینه که بچه ها اونقدر سرشون میره پی این کارها که از اون مسیر قبلی خودشون هم خارج میشن . الان یک ماهه که الاف دیفرانسیل 2 موندن . میدونم ارزشش رو داشت . ولی دیگه کتاب نبود؟؟

حالا شما بخون تو این 4 ماه ببینم چیکار میکنی ؟؟ یه بار تو امضات مینویسی موندی واسه کنکور 89 یه بار هم این حرف رو میزنی . البته این که میخوای بخونی بد نیست . خیلی هم خوبه . اصلا عالیه .
    دیگه این خرید و اون خرید رو باید گذاشت کنار و خوند .

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

من که صبح رفتم پول واریز کردم حساب بعد زنگ زدم شمار فیش رو بهشون دادم وگفتند با پیشتاز می فرستیمش.
    من به هیچ عنوان دیفرانسیل رمزینه رو با هیچ کتاب دیگه ای عوض نمی کنم.چون واقعا بشه ایمان دارم.
    به نظر من 4 ماه فرصت کمی نیست برای خوندن یه کتاب 500 صفحه ای.مگه همین خیلی هاتون نبودید که اول مهر شروع کردید به خوندن دیفرانسیل 1 و اواسط بهمن تمومش کردید؟؟

محمد امین جان من تا حالا چند بار از روش هایی که این رتبه اول ها گفتند اجرا کردم ونتیجه گرفتم.باور کن راست میگم.مثلا همین سی دی سجاد فولادی که برای انتشارات رمزینه ضبط کرده خیلی روشهای خوبی داخلش میگه.
    یا این که من چند تا سوال از معین فلاحتگر از وبلاگشون پرسیدم جواب داد و روش های خوبی بهم پیشنهاد کرد.
    خوب اینا بالاخره یه چیزی بارشون بوده که شدن رتبه1 کنکور دیگه!!
    شما این سیدی رو دارید؟چجوریاس؟
    تصویریه؟ قیمتش ؟
    یه کم در رابطش توضیح میدید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

14 انتشار کتاب زیست شناسی جامع رمزینه

انتشار كتاب زيست شناسي جامع
    به زودي كتاب زيست شناسي جامع ژنتيك منتشر مي شود.
    بالاخره تمام شد!
    بالاخره وعده و وعيدها به تحقق پيوست !
    بالاخره انتظارها به بار نشست!
    بالاخره اولين جلد كتاب زيست شناسي (رمزينه) براي چاپ آماده شد!
    اولين زيست شناسي رمزينه يه كتاب تست موضوعي است.
    حالا موضوعش چيه ؟!
    موضوع شيرين و خواستني ژنتيك
    يعني در واقع : ماده وراثتي،ميتوز،ميوز و وراثت را كنار هم جمع كرديم،ژنتيك گياهي و ژنتيك جمعيت به اونايي كه كنار هم بودن ضميمه كرديم.
    اصلا اجازه بدين يه جور ديگه بگيم:
    اين كتاب يه مجموعه ،نكته ريزوميزه وغيره است كه زائده اي به نام تست هم بهش چسبيده
    فقط كافيه بخونيدش و بعد اونو با كاملترين نمونه هم اسمش (البته اگر باشه!!!)توي بازار آشفته كتاب هاي رنگارنگ كنكور مقايسه كنيد.
    ممكنه بعضي از كتاب ها ارزش چند بار خوندن را داشته باشند ولي اين كتاب ارزش خوندن توسط چندين نسل را هم داره.
    راستي همه اين چيزايي كه گفتم به خاطر زحمات شبانه رزوي مولفش (دكتر پدرام فرهاديان)و گروه تحقق وتاليف رمزينه است.

16. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها از اين ژنتيك مگه چندتا سوال مياد تو كنكور ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •