من این پچ نصب کردم ولی چه تغییری تو بازی انجام مده؟ نصب میشه کجا میره؟
من این پچ نصب کردم ولی چه تغییری تو بازی انجام مده؟ نصب میشه کجا میره؟
این پج برای من دانلود نمیشه.لینک دانلود میاد ولی دانلود نمیشه.
یکی زحمت بکشه توی rapidshare آپلودش کنه.یا یک لینک دیگه بذارید.
در ضمن چه تغییری تو بازی میده؟
Last edited by behnammazi; 08-11-2008 at 18:51.
آقا من الن تو BAL رفتم توتیم منچستر با 2680 P و 19 سالمه - راستی این حقوق چه فایده ای داره ؟ میشه کاری باهاش کرد ؟ - سطح بازی هم profesionale
سلام
آقا من فکر کنم این نسخه واقعی نیست. نسخه اصلی که کاملا تکمیل شده . حتی تیم زنان هم داره آذر ماه بیاد. البته فکر کنم. من این مطلب و یه جا خوندم. اینجا تو یکی از این تاپیک ها هم دیدم. حالا کسی خبر بیشتری داره بگه . الکی نیاد این همه پچ و کرک بزاره. آخه یه شرکتی مثل کونامی که نمیاد بازی رو ناقص بده بیرون.
نه شما اشتباه فكر ميكنيد تيم هاي زنان فقط فقط براي ps3 هست و كنسولهاي ديگه و pc همچين ويژگي رو ندارند اينم به خاطر اينكه در نسخه قبلي براي ps3 مشكلاتي در اجرا و گيم پلي بازي بوجود آمده بود به همين خاطر تيم كونامي براي دلجويي و ابراز شرمندگي از اين بابت در نسخه جديد براي ps3 اين ويژگي رو قائل شدن.
و اينكه پچ هايي هم اگه براي كونامي اگر هم بياد يه چيز طبيعي هست و همه بازي هاي بزرگ و بين المللي همچين ويژگي رو از سوي شركتهاي خودشون دارند. و اين پچهاي رسمي هيچ گونه تغييري در كار و بنياد اصلي بازي ندارند و تيم هاي ليسانس نشده و اسامي بازيكنان رو تصحيح نميكنند و فقط براي روانتر شدن گيم پلي و برخي مسائل فني هست كه احيانا منتشر ميشوند.
درسته - پچ ها در واقع همون خدمات و پشتیبانی شرکتهای بزرگ هشتند که کونامی هم مثل همه شرکتها از این مقوله مستثنا نیست !
سلام یک سوات دارم خواهشا زود جواب بدید وقتی بازی میکنم وسط تصویر یه رگه رگه های میاد یه نوشته توستینگه بنام wait for vsync که توی پس 2008 وقتی روشنش میکردم درست میشود ولی تو پس 2009 این گزینه خاموشه مشکل چیه ؟
اقــــــــــــــــــــــا یکـــــــــــــــــــــــ ـــــــی نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـست جوابمــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــو بـــــــــده
اين گزينه واسه منم فعال نيست
ولي هيچ مشكلي هم با بازي ندارم
چرا واسه شما اينجوريه؟
جوابتو دادن اگه مانیتورت با کلاس باشه و گرافیکت اون گزینه خاموش یا روشن بازی مشکلی نداره واگه هر کدوم مانیتور یا گرافیک معمولی باشه اون گزینه یا روشن هست که فایده نداره یا خاموشه که بازم یکی از این قطعات جواب نمیده![]()
در بازی صدای سوت داور نمیاد حتی صدای بازیکنان هم نمیاد باید چکار کنم اشکال از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)