این شبکیه هم خراب شد
سرعت روزش رو دو مگ میبنده ولی شبش رو یه مگه 110 تا هست![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
این شبکیه هم خراب شد
سرعت روزش رو دو مگ میبنده ولی شبش رو یه مگه 110 تا هست![]()
باز خوبه والا. منم شبکیه دارم اما دیشب سرعت به زور به 80 میرسد . اون هم با سویس یک مگ.
داره عصبیم میکنه یواش یواش.![]()
شما تو همون سایت سفارش بده بهت زنگ میزنند 5 تومنم چون آنلاین ثبت نام کردی تخفیف میدند
نمایندگی اصفهانم که 6280580 هست-خیابان مهرداد
باید صبح بزنگی که باشند بعد از 1 نیستند
البته همه چیش با تهرانه فقط وصل کردنش با اصفهانه
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
بد نیست اگه سرعت ثابت باشه خودش شبی 3 گیگ میشه
3 گیگ وقتی شبی 5.5 نیم میگرفتی دیگه حال نمیدهبد نیست اگه سرعت ثابت باشه خودش شبی 3 گیگ میشه![]()
5.5 گیگ
چه خبره ؟
من دو ماهه اومدم پارس میانگین شبی 2 گیگ میگیرم دیگه موندم چی بگیرم
این isp ها غیر از ضرر هیچ چی ندارن
هاردم دیگه جا نداره باید برم یه 3 ترا بخرم خیال خودمو راحت کنم![]()
تاییید میشه
منم یه 20-30 تا بازی گرفتم که 2-3 تاشو بیشتر بازی کردم
مجموعه عکس-فیلم هایی ک به عمرم یه بارم ندیدم-مستند هایی که اصلا نمیدونم چی هست
من دیگه تازگیا فقط آهنگا که جدید میادو میگیرم حتی اونا رو هم وقت نمیکنم همشو گوش بدم با اینکه تابستونه و بی کارم
2 گیگ شاید اولش کم باشه اما وقتی هر شب 2 گیگ داشته باشی دیگه قید دانلودو میزنی چون دیگه چیزی که به دردت بخوره واسه دانلود نیست
سلام به همه
می خواستم بدونم که اون های که مثل من از پیشگامان اینترنت گرفتن وقتی می خواهند وارد ساعت رایگان بشوند
اینترنتشون قطع و وصل میشه یا نه؟
باز خوبه شما صحبت از گیگ میکنید!
ما با پیشگامان شبی نهایتا 600 الی 700 مگ بگیریم (تازه در صورتی که خودت بالا سر کامپیوتر بیدار بمونی چون وسط کار چندین بار قر میان تا ارتباطت رو یجور خراب کنن)
سرعتم هم 512 هست
منظورتو درست نفهمیدمسلام به همه
می خواستم بدونم که اون های که مثل من از پیشگامان اینترنت گرفتن وقتی می خواهند وارد ساعت رایگان بشوند
اینترنتشون قطع و وصل میشه یا نه؟
برای ما که در روز چند بار قطع و وصل میشه
شبم هم وسط دانلود زیاد قطع و وصل میشه
حاجی از چه سایتایی دانلود داری؟تاییید میشه
منم یه 20-30 تا بازی گرفتم که 2-3 تاشو بیشتر بازی کردم
مجموعه عکس-فیلم هایی ک به عمرم یه بارم ندیدم-مستند هایی که اصلا نمیدونم چی هست
من دیگه تازگیا فقط آهنگا که جدید میادو میگیرم حتی اونا رو هم وقت نمیکنم همشو گوش بدم با اینکه تابستونه و بی کارم
2 گیگ شاید اولش کم باشه اما وقتی هر شب 2 گیگ داشته باشی دیگه قید دانلودو میزنی چون دیگه چیزی که به دردت بخوره واسه دانلود نیست
چند تاش رو معرفی مکنی
میگم سایتش برای من بالا نمیاد مگه این نیست:شما تو همون سایت سفارش بده بهت زنگ میزنند 5 تومنم چون آنلاین ثبت نام کردی تخفیف میدند
نمایندگی اصفهانم که 6280580 هست-خیابان مهرداد
باید صبح بزنگی که باشند بعد از 1 نیستند
البته همه چیش با تهرانه فقط وصل کردنش با اصفهانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by clickestan; 09-07-2011 at 20:07.
چرا همینه-من همین حالا هم همینو زدم باز کرد
شما اینو بزن ببین باز میکنه :از میهن دانلود-وطن دانلود0دانلودها-سیب دانلود-سافت گذر-و.....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بله پیشگامان موقع ورود و خروج از ساعات رایگان یه dc میشه
خب من یه چند روز نبود تاپیک شلوغ شده.
سیستم هم تنظیم کرده بودم که 3 شبه رو دانلود کنه که فقط یه شب شده و انگار برق رفته دیگه کل دانلود های منم پرید!!
اما بحث شبانه پیشی.عرضم به حضورتون که دوباره اینها قر و فر رو شروع کردند!!حدود 10 روزه که با کاهش سرعت و قطع و وصلهای مکرر دانلود شبانه رو مختل کردند.
من تا امروز تحمل کردم اما دیگه داره صبرم تموم میشه.آخه زشته واسه من که شبی 3.5 گیگ میگرفتم الان 600 مگ بگیرم
فعلا میمونم تا سرویسم تموم بشه تا ببینیم چی میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)