64-62 ثابت روز و شب
64-62 ثابت روز و شب
باو به خدا به پیر به پیغیمبر دیگه نمیکشه این اعصاب ما . یک ماهه این نت داغونه این بی شرفا یه کاری نمیکنن براش . 20% لاس دارم تو بازی. نمیشه بازی کرد اصلا! پینگ داغون . سرعت هم که از همه داغون تر . یه آی اس پی کوفتی نداریم نامحدود بده من از این مکس نت آشغال تخلیه کنم
دمت گرم.64-62 ثابت روز و شب
مطمئنی دیگه؟ خودتون تست کردین یا دوستان؟
اما راستش انتظار سرعتی معادل 80 90 کیلوبایت داشتم! پس با این حساب ارزش خرید نداره! چون فقط 2 برابر سرویس 128 سرعت میده در صورتی که باید 3 برابرش سرعت میداد!
باو به خدا به پیر به پیغیمبر دیگه نمیکشه این اعصاب ما . یک ماهه این نت داغونه این بی شرفا یه کاری نمیکنن براش . 20% لاس دارم تو بازی. نمیشه بازی کرد اصلا! پینگ داغون . سرعت هم که از همه داغون تر . یه آی اس پی کوفتی نداریم نامحدود بده من از این مکس نت آشغال تخلیه کنم
ارتباط داده ها میخواد بجز وایرلسی که داره adsl هم ارائه بده. به محض اینکه اوکی شد خبرت میکنم. واقعا سرویس دهیشون عالیه.
آره بابا خودم تست کردم منم 128 نامحدود داشتم سرعت 32 بود انتظار داشتم وقتی اینو میگیرم سرعتم 90 باشه تازه وقتی هم که مثلآ سرویس یک ماهه 384خریدم فقط 27 روز اعتبار داشت الانم موندم این 3 روز چی شد به نظر من 384 نامحدود نخر چون از صبح تا شب که کامپیوترت روشن باشه واسه دانلود فوقش 4.2 گیگ دانلود میکنه سرویس وی ای پی بگیر توساعات رایگان راحت 5 گیگ میتونی دانلود کنی
سرویس vip دارم الان اما ساعت 2 که میشه سرعت میاد روی 50 کیلوبایت!
مال من اینجوری نیست اینو ببین الان تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ماله من توی سپید تست! توی روز مشکلی ندارم. شبها میترکه ولی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبها سرعتت چنده؟ بین ساعت 2 تا 3 شب چند میشه؟
کلآ شب ها ساعت 2تا 3 سرعت دانلود با IDM بین 250تا 270 ولی از ساعت 4 شب تا هشت صبح سرعت ثابت رو 300تا 320 میمونه
ارومیه هستین؟ مرکز مخابراتی ما چون خیلی خیلی شلوغه و ماشالله همه دانلودر حرفه ای هستن این امکان وجود نداره.
نه مهاباد هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)