تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 390 از 2550 اولاول ... 2903403803863873883893903913923933944004404908901390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم یه سوالی بکنم.ایا adsl دوستانی که از همارا گرفتن و سرویس محدود است در ساعات رایگان سرعتش چجوری ست؟
    چون من که سرویس 128 محدود دارم شبها اگه شانس داشته باشم از 20 بالاتر نمی یاد ولی وقتی از اون ساعات رایگان که می گئره سرعت دانلود تا 60 هم بالا می یاد. وقتی هم زنگ می زنم همارا میگه شما دیشب با سرعت 50 داشتید دانلود می کردید.کفر آدمو در می یارن.حالا آیا واقعا این جوری ا یا اینکه فقط مشکل مال من ا.
    با تشکر
    کدوم منطقه هستید ؟
    توی منطقه ولیعصر رو تا هفته پیش 100 درصد مطمئن بودم شبی بالای 1 گیگ میگیره . البته لینکها همه مستقیم بوده و با idm دانلود می شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کدوم منطقه هستید ؟
    توی منطقه ولیعصر رو تا هفته پیش 100 درصد مطمئن بودم شبی بالای 1 گیگ میگیره . البته لینکها همه مستقیم بوده و با idm دانلود می شد.
    تو منطقه ی میرداماد هستم.البته چند وقتی هست که این طور شده.قبلا این جور نبود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو منطقه ی میرداماد هستم.البته چند وقتی هست که این طور شده.قبلا این جور نبود.
    اگر تو یک ماه فقط 3 تا 5 روز اینجوری بشه مشکلی نیست چون اگر همیشه سرعت بالا باشه که دیگه سرویس اختصاصی میشه. شاتل که از 30 روز سرعتش از 12-16 بیشتر نمیره و می تونی همش 200-300 مگ دانلود کنی همینه می گم قدر همارا رو بدونید اگر اینجا هم همارا داشت من فورا سرویس رو عوض میکردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر تو یک ماه فقط 3 تا 5 روز اینجوری بشه مشکلی نیست چون اگر همیشه سرعت بالا باشه که دیگه سرویس اختصاصی میشه. شاتل که از 30 روز سرعتش از 12-16 بیشتر نمیره و می تونی همش 200-300 مگ دانلود کنی همینه می گم قدر همارا رو بدونید اگر اینجا هم همارا داشت من فورا سرویس رو عوض میکردم.
    فن اوا ندارید اون هم خوبه
    البته نمی دونم تبریز فناوا هست یا نه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فن اوا ندارید اون هم خوبه
    البته نمی دونم تبریز فناوا هست یا نه
    ولی هر شهری یک شرکت خوبه همین فن آوا رو یکی بود از قم می گقت انقدر منو دوست داشتند تا 4 ماه خطم رو از رانژه خارج نکردن. الان شاتل داره تو قم میگه ف-ل-ت-ر هم خیلی کمه 4shared براش فیلتر نیست . ولی تو شهر ما شاتل سرویس شبانه رو محدود می کنه و 4shared رو ف-ی-ل-تر تازه اگر دیر هم شارژ کنید اون چند روز رو از حسابتون کم می کنه. خلاصه در حال حاضر همارا برای تبریز خوبه دیگه از چندماه دیگه خبر ندارم.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سایت همارا باز نمیشه

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من ماکس نت 128 دارم قبلا سرعت دانلودم 25 بودولی الان ماکس نتم سرعتش کم کرده به نظرتون کلاسیک همارا بگبرم چطوره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واسه ما که با آدرس زیر بازه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

من ماکس نت 128 دارم قبلا سرعت دانلودم 25 بودولی الان ماکس نتم سرعتش کم کرده به نظرتون کلاسیک همارا بگبرم چطوره
    فعلا که تو منطقه ولیعصر همارا روی سرویس 128-512 شبی بالای 1 گیگ داره میده بقیه مناطق رو نمی دونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کد:
    از طرف شاتل باز میشه الان آمار همارا رو میگیرم

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

چک شد در این لحظه که پست میزنم از طرف همارا مشکلی نداره. شاید مشکلشون مقطعی بوده که برای شما باز نمیشده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •