کدوم منطقه هستید ؟
توی منطقه ولیعصر رو تا هفته پیش 100 درصد مطمئن بودم شبی بالای 1 گیگ میگیره . البته لینکها همه مستقیم بوده و با idm دانلود می شد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم منطقه هستید ؟
توی منطقه ولیعصر رو تا هفته پیش 100 درصد مطمئن بودم شبی بالای 1 گیگ میگیره . البته لینکها همه مستقیم بوده و با idm دانلود می شد.
تو منطقه ی میرداماد هستم.البته چند وقتی هست که این طور شده.قبلا این جور نبود.
اگر تو یک ماه فقط 3 تا 5 روز اینجوری بشه مشکلی نیست چون اگر همیشه سرعت بالا باشه که دیگه سرویس اختصاصی میشه. شاتل که از 30 روز سرعتش از 12-16 بیشتر نمیره و می تونی همش 200-300 مگ دانلود کنی همینه می گم قدر همارا رو بدونید اگر اینجا هم همارا داشت من فورا سرویس رو عوض میکردم.
فن اوا ندارید اون هم خوبهاگر تو یک ماه فقط 3 تا 5 روز اینجوری بشه مشکلی نیست چون اگر همیشه سرعت بالا باشه که دیگه سرویس اختصاصی میشه. شاتل که از 30 روز سرعتش از 12-16 بیشتر نمیره و می تونی همش 200-300 مگ دانلود کنی همینه می گم قدر همارا رو بدونید اگر اینجا هم همارا داشت من فورا سرویس رو عوض میکردم.
البته نمی دونم تبریز فناوا هست یا نه
ولی هر شهری یک شرکت خوبه همین فن آوا رو یکی بود از قم می گقت انقدر منو دوست داشتند تا 4 ماه خطم رو از رانژه خارج نکردن. الان شاتل داره تو قم میگه ف-ل-ت-ر هم خیلی کمه 4shared براش فیلتر نیست . ولی تو شهر ما شاتل سرویس شبانه رو محدود می کنه و 4shared رو ف-ی-ل-تر تازه اگر دیر هم شارژ کنید اون چند روز رو از حسابتون کم می کنه. خلاصه در حال حاضر همارا برای تبریز خوبه دیگه از چندماه دیگه خبر ندارم.
سایت همارا باز نمیشه
من ماکس نت 128 دارم قبلا سرعت دانلودم 25 بودولی الان ماکس نتم سرعتش کم کرده به نظرتون کلاسیک همارا بگبرم چطوره
واسه ما که با آدرس زیر بازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
فعلا که تو منطقه ولیعصر همارا روی سرویس 128-512 شبی بالای 1 گیگ داره میده بقیه مناطق رو نمی دونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طرف شاتل باز میشه الان آمار همارا رو میگیرم
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
چک شد در این لحظه که پست میزنم از طرف همارا مشکلی نداره. شاید مشکلشون مقطعی بوده که برای شما باز نمیشده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)