تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1178 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه لپتاپ ميخوام زير 1.5 با يه همچين مشخصاتي:
    1. مصرف انرژي، حرارت و سر و صدا هر چه پايين تر بهتر
    2. پردازنده اينتل 64 بيتي با تكنولوژي Virtualization و معماري 45nm
    3. حافظه حداقل 2 گيگابايت و قابل ارتقا تا حداقل 4 گيگابايت و با فركانس حداقل 800 مگاهرتز
    4. گرافيك GeForce و حداقل سري 8 با 256 مگابايت حافظه اختصاصي
    5. كارت Ethernet و ترجيحا با پهناي باند 1 Gbps
    6. كارت شبكه Wireless با پشتيباني از IEEE 802.11n
    7. در مورد هارد خيلي سخت گير نيستم ولي مسلما ترجيح ميدم ظرفيت، بافر و دور بلايي داشته باشه و از نوع SATA II باشه
    8. Blu-Ray به خاطر قيمتش برام اهميت چنداني نداره
    9. كيفيت صفحه LCD برام مهمه و ترجيح ميدم 15.4 باشه با دقت 800*1280 (نه بيشتر! كور ميشم! )
    10. Remote Control حتما لازمه
    11. خيلي مهم نيست ولي از Web Cam، Mic، Finger Print Reader، Firewire، eSATA و Bluetooth هم بدم نمياد
    12. ضمنا ميخوام خروجي HDMI،VGA و S-Video داشته باشه

HP Pavilion DV5-1060 همه اين امكانات را داره به جز S-Video و اينكه مصرف بالايي داره و حرارت زيادي توليد ميكنه
    دوستان اگه مدل ديگه اي سراغ دارن كه اين مختصر معايب را هم نداشته باشه ممنون ميشم اگه معرفي كنن
    ضمنا 3 تا سوال هم دارم:
    1. آيا حرارت بالاي اين لپتاپ مشكل ساز ميشه؟
    2. كسي ميدونه عمر باطري واقعي اين لپتاپ در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
    3. آيا راهي وجود داره كه اين لپتاپ را به تلوزيون هاي معمولي (بدون ورودي HDMI و VGA) وصل كرد، مثلا با استفاده از يه رابط؟
    Last edited by T.N.T; 12-09-2008 at 13:02.

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه لپتاپ ميخوام زير 1.5 با يه همچين مشخصاتي:
    1. مصرف انرژي، حرارت و سر و صدا هر چه پايين تر بهتر
    2. پردازنده اينتل 64 بيتي با تكنولوژي Virtualization و معماري 45nm
    3. حافظه حداقل 2 گيگابايت و قابل ارتقا تا حداقل 4 گيگابايت و با فركانس حداقل 800 مگاهرتز
    4. گرافيك GeForce و حداقل سري 8 با 256 مگابايت حافظه اختصاصي
    5. كارت Ethernet و ترجيحا با پهناي باند 1 Gbps
    6. كارت شبكه Wireless با پشتيباني از IEEE 802.11n
    7. در مورد هارد خيلي سخت گير نيستم ولي مسلما ترجيح ميدم ظرفيت، بافر و دور بلايي داشته باشه و از نوع SATA II باشه
    8. Blu-Ray به خاطر قيمتش برام اهميت چنداني نداره
    9. كيفيت صفحه LCD برام مهمه و ترجيح ميدم 15.4 باشه با دقت 800*1280 (نه بيشتر! كور ميشم! )
    10. Remote Control حتما لازمه
    11. خيلي مهم نيست ولي از Web Cam، Mic، Finger Print Reader، Firewire، eSATA و Bluetooth هم بدم نمياد
    12. ضمنا ميخوام خروجي HDMI،VGA و S-Video داشته باشه

HP Pavilion DV5-1060 همه اين امكانات را داره به جز S-Video و اينكه مصرف بالايي داره و حرارت زيادي توليد ميكنه
    دوستان اگه مدل ديگه اي سراغ دارن كه اين مختصر معايب را هم نداشته باشه ممنون ميشم اگه معرفي كنن
    ضمنا 3 تا سوال هم دارم:
    1. آيا حرارت بالاي اين لپتاپ مشكل ساز ميشه؟
    2. كسي ميدونه عمر باطري واقعي اين لپتاپ در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
    3. آيا راهي وجود داره كه اين لپتاپ را به تلوزيون هاي معمولي (بدون ورودي HDMI و VGA) وصل كرد، مثلا با استفاده از يه رابط؟
    Last edited by T.N.T; 12-09-2008 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان.....یه لپ تاپ واسه برنامه های مهندسی می خوام.....شنیدم اپل خیلی عالیه.کسی اطلاع دقیقی از این لپ تاپا داره؟ کسی macbook کارکرده واسه فروش داره؟؟؟

سلام

1. لپ تاپ اپل نو فروشگاه نقش تو پایتخت داره که بعضی موقع ها دسته دوم هم واسه فروش داره . باید بپرسی .

2. لپ تاپ های اپل بخاطر سیستم عامل مکینتاش که دارن باید حتما یه xp واسط کنارش بریزن تا بتونی .... که میگن سرعت دستگاه با سیستم عامل ویندوز کمی افت میکنه و لی جدن اپل واسه کارای حرفه ای بهترینه .

3. اگه میخوای اپل خوب بگیری ( نه عالی که خیلی گرونه و نه معمولی ) باید 2.200.000 واسه نو و حدود 1.700.000 واسه دست دوم تمیزش کنار بزاری .

موفق.....

4. این کاربر از total_war بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جناب Registered User ممنون
    حالا این سونی رو با چه گارانتی بخرم؟؟؟
    همین مدل سونی sz 780 N7 با رم 4 گیگ هم هست؟؟اگر نیست میشه خودم 4گیگ رم با باس 800 بندازم؟؟
    این قیمتی که شما گفتین واسه کجاس؟؟والا من ارزونترین جایی که دیدم 1.780 بود
    780 n7 یا 740 n 7 ؟ ( اخه 780 n7 دسته کم 1.900.000 پولشه نه ***.**1.7

sz 780 n7 رم 3 گیگ داره ( یه 2 گیگ 667 + یه 1 گیگ 667 ) که میتونی جای 1 گیگ یه 2 گیگ 667 بزاری 800 رو فکر نمیکنم .

( n5 و sz 740 ( n7 رم 2 گیگ داره که میتونی یه 2 گیگ دیگه هم بزاری چون تا 4 گیگ ساپورت میکنه .

موفق.....
    Last edited by total_war; 10-09-2008 at 18:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

edit.........
    Last edited by total_war; 10-09-2008 at 20:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به همه.

آخ كه اين دو هفته شديدا دارم به خودم ميپيچم كه چي بگيرم.
    از دست دو شروع كردم و نهايت زوري كه زدم، سقف خريد شده 700 !

آخه زور داره واسه نت و فيلم و تايپ، فقط براي روزي 6-7 ساعت تو اداره، بيش از اين پول بدم، اونوقت PC خونه خاك بخوره !

خلاصه داستان به چند مدل رسيدم، اما هنوز شك دارم چه كنم. اين سيستمهايي كه نام ميبرم، 1گيگ رم دارن، 15 اينيچين و بقيه مشخصات بجز CPU اهميتي نداره. البته غرض اينه كه celeron نباشه.

1- Dell 1525 با 1.6 Dual Core - قيمت 690 (فكر كنم گارانتي خود مغازه كه ادعا ميكرد نماينده dell هست)

چند روز پيش تو پايتخت تو يه مغازه با طرف صحبت ميكردم كه يه مشتري كه تازه اومده بود، تا اسم 1525 رو از صاحب مغازه شنيد، گفت: راستي چرا اين 1525 ها مشكل دارن؟!
    مغازه دارم گفت خب ديگه اينجوريه و سري بحث رو عوض كرد. اين منو به شك انداخت !!!
    يادم نيست كجاها خونده بودم (فكر كنم دو جاي مختلف بود) كه گفته بود DVD درايوهاي اين مدل ضعيفن. notebookreview كه ضعف خاصي نگفته.

2- Fujitsu 5505 با Dual-Core 1.6 - قيمت 630 (660 گارانتي بهين كه امروز هم تموم كرده بود)

هيچ مشخصه و توضيح خاصي در موردش پيدا نكردم. بجز چند مورد مشكل در نصب ويندوز XP كه انگار بايد يكي از قسمتها از bios غير فعال بشه.

3- Acer 5715 با Dual Core 1.46 - قيمت 545 (گارانتي سازگار ارقام)

تو review ها نكته منفي خاصي نديدم. اين و dell از لحاظ پورت خروجي كامل كاملند، اما همه از كيفيت و دوام acer شاكي اند. فقط REGISTERED USER گاها ميگه اي.... بدك نيست ! فروشگاه هايي هم كه acer دارن ميگن خوبه !!!!
    از اينا بگذريم، قيافه اش با اون صفحه... چه رنگي ميشه... نخودي؟... منو همش ياد 6600 و شكل كتلت مانندش ميندازه !

4- HP Pre-C712 با 1.46 Dual Core - قيمت 600 (گارانتي تكنوديجيتال)

هيچ مشخصه و review اي راجع بهش پيدا نكردم. فقط چون تو notebookreview در مورد HP-530 نوشته بود عمر باتري كوتاهه (انگار يه جا ديگه هم ديدم HP ها زير 2 ساعت جواب ميدن) چشمم ترسيده.
    البته چون TV-out نداره، تقريبا از رده خارجه.

با توجه به اينكه هر چه قيمت كمتر، بهتر، شما كدوم رو ميپسنديديد؟ حالا راستي dell 1525 مشكل خاصي داره؟
    زده به سرم راه بيفتم تو مغازه هاي تعمير لپ تاپ، سوال كنم ببينم مشكلدار ترين مدلها چيا هستن !

خسته شدم بس كه تو گوگل گشتم...
    Last edited by Newbie_Cracker; 10-09-2008 at 19:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی نظری روی SR129 داره؟؟؟
    این بهتره یا سری sz وایو
    این sr یه کانفیگ داره اونم با p8400 بالاتر از اون چی هست؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این بهتره یا سری sz وایو

شما یه سر برو مراکز فروش لپ تاپ , و یه چند روزی تو سایت ها لپ تاپ های مورد علاقت رو گلچین کن بعد که یکی دوتا رو دیدی بیا مشاوره بگیر .

اینکه ادم بگه sz خوبه یا نه یا sz بهتره یا sr مثل مقایسه ی بنز با فراری هست . میشه گفت کدوم بهتره ؟ هرکی یک رو می پسنده بستگی به کاربرد شما داره و....

ولی sz جدید تر و پیشرفته تر ولی فناوری sr قدیمیتره مخصوصا cpu ها .
    Last edited by total_war; 10-09-2008 at 20:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

شما یه سر برو مراکز فروش لپ تاپ , و یه چند روزی تو سایت ها لپ تاپ های مورد علاقت رو گلچین کن بعد که یکی دوتا رو دیدی بیا مشاوره بگیر .

اینکه ادم بگه sz خوبه یا نه یا sz بهتره یا sr مثل مقایسه ی بنز با فراری هست . میشه گفت کدوم بهتره ؟ هرکی یک رو می پسنده بستگی به کاربرد شما داره و....

ولی sz جدید تر و پیشرفته تر ولی فناوری sr قدیمیتره مخصوصا cpu ها .
    ببخشید ولی فکر کنم اشتباه میکنید سری SR از سری SZ جدید تره و فکر کنم شما با CR اشتباه گرفتید. در ضمن دیگه تو امریکا سری SZ تولید نمیشه و جاشو به SR داده که هم جدید تره و هم پیشرفته تر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

1. لپ تاپ اپل نو فروشگاه نقش تو پایتخت داره که بعضی موقع ها دسته دوم هم واسه فروش داره . باید بپرسی .

2. لپ تاپ های اپل بخاطر سیستم عامل مکینتاش که دارن باید حتما یه xp واسط کنارش بریزن تا بتونی .... که میگن سرعت دستگاه با سیستم عامل ویندوز کمی افت میکنه و لی جدن اپل واسه کارای حرفه ای بهترینه .

3. اگه میخوای اپل خوب بگیری ( نه عالی که خیلی گرونه و نه معمولی ) باید 2.200.000 واسه نو و حدود 1.700.000 واسه دست دوم تمیزش کنار بزاری .

موفق.....
    عزیز دستت درد نکنه.ممنون از راهنماییت.من به شرکت اپل ایران زنگ زدم ..گفت مک بوک 3 مدل داریم که به ترتیب 1.300 و 1.40 و1600 ...... گفت مک بوک پرو هم 2.400

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •