این آدرس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 سیستم هم Dual Core am2 4000 ram 1.5GB windows VISTA
وقتی برنامه رو باز می کنم سیستم کلاً تعطیل میشه CPU Usage میره رو 100%
این آدرس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2009 سیستم هم Dual Core am2 4000 ram 1.5GB windows VISTA
وقتی برنامه رو باز می کنم سیستم کلاً تعطیل میشه CPU Usage میره رو 100%
آدرس پستي كه گذاشتيد مربوط به اين انجمن نيست و بهتره در همان انجمن مطرح كنيد.از طرف ديگه در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن روشهاي مختلف بدست آوردن سريال قانوني براي محصولات مختلف كاسپر موجود ميباشه.
در مورد مشكل سيستم شما و كاسپر و استفاده 100% از cpu چيز خاصي بنظرم نميرسه چرا كه خودم و دوستانم كه از ويستا و kis استفاده ميكنيم چنين مشكلي نداريم.شما از محصول امنيتي ديگه اي استفاده كنيد ببينيد اين مشكل همچنان ادامه داره يا خير.
شما از USB های پشت کیس هم امتحان کنید
اصولا USB های جلوی کیس بدلیل برخی دلایل اکثرا دارای نوسانات برق و مسائل اینچنینی هستند
در مورد POWERDVD.EXE خب برنامه مزبور را به Trusted Zone اضافه کنید
شما دقیقا از چه ورژنی استفاده میکنید ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ آیا تاکنون کل سیستم را کاملا اسکن کردید ؟
من از Internet Security 2009 استفاده می کنم روی سیستم هم NOD v3 رو هم دارم
خب دوست عزیز علت تداخل شدید کسپرسکی با محصول امنیتی دیگر است
شما باید ناد32 را حذف کنید
مشکل ری استارت شدن با نصب نسخه 8.0.0.506 حل شد.ولی در زمان آپدیت دیتا بیس ،هیچ گاه آپدیت کامل نمیشه و مرتب در اواسط اون متوقف میشه.من همه مرورگرها و غیره رو در هنگام آپدیت بستم و این موضوع حل نشد.در حال حاضر سیستم at risk هست میشه راهنمایی کنید؟
آپدیت تکمیل شد باتشکر
Last edited by composer_kuchulu; 29-11-2008 at 21:51. دليل: تکمیل آپدیت
از نسخه آخری از همین تا÷یک گرفتم ورپن ویندوز xp نه هیچ برنامه ای من فقط با کس÷ر اسکای حال میکنم. ولی موقع نصب هم اینترنت رو قطع میکنه یه سری تنظیمات داره موقع نصب یه 2تا گزینه Network ... هستش که تیک یکی رو برداری دومی رو هم بر میداره اون برای چی هستش؟
خب آخر مشخص نکردید نسخه 8.0.0.454 یا نسخه 8.0.0.506
بهر حال قطع اینترنت در هنگام نصب محصول اینترنت سکیوریتی و فایروال امری طبیعی است ( بالاخص برای ADSL )
چون برای انجام تغییرات و استقرار گارد فایروال این امر لازمه
البته این مورد صرفا هنگام نصب رخ میده نه با هر بار Exit برنامه
در زمینه تنظیمات Network هنگام نصب دقیق میتونید بگید کدام بخش منظور شماست؟
من از نسخه 2009 انتي ويروس استفاده ميكنم و پوشه نگهداري آپديت را هم دارم.قبلا ميتوانستم توسط معرفي سرور مجازي در كامپيوترهاي ديگه آپديت را منتقل كنم ولي چند وقت است كه تا 10 درصد ميرود و بعد از ادامه اپديت منصرف ميشود و همچنان پيغام ديتابيس به روز نيست را ميدهد.در كامپيوترهاي ديگه هم چك كردم همين مشكل را داشت.پوشه اپديت را پاك كردم و مجددا از اينترنت اپديت كردم باز همين مشكل بود.نسخه انتي ويروسم را به ورژن جديد تر را گرفتم باز همين مشكل هست.
امكان دارد اين اپديتها نياز به اپديتهاي قديمي تر براي انتي ويروسهاي جديد نصب شده داشته باشد؟پيش نيازي ؟
ضمنا كليدها هم فعال هستند و مشكل لايسنس ديده نميشود.
خوب منم مشکل ، پدرام رو دارم......!! یعنی هیچ جوره آپدیت نمیشه......!!! پیلیز هلپ می :-).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)