تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 649 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

کسی میدونه اگه وسط اپدیت کردن با نرم افزار اپدیت سونی اریکسون SEUS ( انلاین ) دیسکانکت بشیم چه اتفاقی میافته ؟؟
    وقتی هم که قطع شد اگه دوباره بخوام اپدیت کنم باید از اول شروع کرد یا نه ؟؟

راستی VOICE Dial نداره ویندوز موبایل ؟؟ Voice Command چطور ؟؟
    هيچ اتفاقي نمي افته نترس
    اگه موقع فلش كردن چه با ياست و چه غيره قطع بشه ريستارتي چيزي اونوقت ممكنه آسيب برسه
    خودم هم در موقع اپديت از طريق PC چندين بار شده كه ارور داده و عمليات متوقف شده
    خلاصه هيچي نشده
    البته تظميني هم نيست كه چيزي نشه
    ولي در كل سوني اريكسون گوشيهاش از اين بابت خوب هستند
    سلام.

در صورت دیسکانکت شدن با مشکل جدی برخورد خواهی کرد تا حد Dead شدن گوشی.اون دو مورد رو هم داره (وویس دایل و وویس کامند)
    نه اينطوري هم نيست
    sead بيشتر رو Omnia گزارش داده شده
    اقاییوم من یه مشکلی واسم پیش اومده
    از گوشیم یه بک آپ گرفتم ، بعد از اون دیگه زنگ نمی خوره اگه رو حالت جنرال باشه ، حتی ویبره هم نمیره !
    ولی اگه رو حالت ویبره باشه ، ویبره میره .
    چه کار کنم درست بشه ؟
    بكاپ گرفتن كه چيزي كم نميكنه
    ريختن بكاپ حالا شايد ...
    خودت بررسي كن ببين اشكال از كجاست
    چون چندين احتمال وجود داره ...
    دوستان من تصمیم گرفتم این گوشی رو بگیرم قبلاً هم p1 داشتم ( دزدیدنش ) از p1 هم خیلی راضی بودم اینو بگیرم یا همون p1 رو ؟؟؟
    پي وان گوشي خوبيه
    ولي خب x1 يه چيز ديگه اي هست ...
    حتما بخر
    پشيمون نميشي

2. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من کلی از صفحات تاپیک رو خوندم به این نتیجه رسیدم گوشی فوق العاده ایی هستش مخصوصاً اون پستی که یه پنل معرفی کرده بود وقتی به ماهی دست میزنی فرار میکنه....خیلی باهاش حال کردم... p1 یه مشکل اساسی داشته که وقتی کسی میخواست برات یه فایل با بلوتوث بفرسته آلارم نمیداد باید همش چشمت به گوشی بود تا اکسپت کنی.... x1 هم اینجوریه؟؟؟
    قیمتش الان بدون گارانتی توی تهران و قیمتش توی دبی چند هست؟؟؟؟

با تشکر

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

فقط اینو بدون که ویندوز موبایل حلا رو هر گوشی میخواد باشه 100بار از سیستم عامل های دیگه بهتره حالا این سیستم عامل با وجود قابلیتها وتنوع ایکس وان واقعا یه چیز کامل و جالبی است
    به هيچ عنوان اين حرفت رو قبول ندارم! كي گفته از همه سيستم عامل ها بهتره؟ خوبي كه ويندوز موبايل داره اينه برنامه و برنامه نويس براش زياده!
    عيب هاي زيادي هم داره ! يكي رابط كاربري خيلي خشكش !‌ گاف هاي زياد ديگه اي هم داره!

5. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من کلی از صفحات تاپیک رو خوندم به این نتیجه رسیدم گوشی فوق العاده ایی هستش مخصوصاً اون پستی که یه پنل معرفی کرده بود وقتی به ماهی دست میزنی فرار میکنه....خیلی باهاش حال کردم... p1 یه مشکل اساسی داشته که وقتی کسی میخواست برات یه فایل با بلوتوث بفرسته آلارم نمیداد باید همش چشمت به گوشی بود تا اکسپت کنی.... x1 هم اینجوریه؟؟؟
    قیمتش الان بدون گارانتی توی تهران و قیمتش توی دبی چند هست؟؟؟؟

با تشکر
    در مورد پنل آكواريم
    وقتي دستتو يه جا از صفحه كليك كرده و نگه ميداري ماهيها همشون مياند اونور
    يه چيز ديگه كه من خودم هم اهميت نداده بودم تا حالا به اون صورت
    وقتي تماس از دست داده داري (ميس كال) يه ماهي دو رنگ ظاهر ميشه
    و وقتي sms داري يك ماهي زرد ظاهر ميشه
    اما بلوتوث
    متاسفانه بدون سوال خودش جواب خودش اجازه ورود ميده
    البته بار اول كه نه
    ولي بعد از بار 1 بقيه موارد اينطوريه
    به هيچ عنوان اين حرفت رو قبول ندارم! كي گفته از همه سيستم عامل ها بهتره؟ خوبي كه ويندوز موبايل داره اينه برنامه و برنامه نويس براش زياده!
    عيب هاي زيادي هم داره ! يكي رابط كاربري خيلي خشكش !‌ گاف هاي زياد ديگه اي هم داره!
    رابط كاربري خيلي خشك ؟
    مطمئني كه اشتباه نميكني؟
    رابط كاربري HTC و خود x1 با پنلهاي زيادش
    كلي برنامه هست كه محيط گوشي را عوض ميكنه
    ويندوزهاي جديد و ....
    ويندوز موبايل از هر لحاط كامله
    حالاا شايد چند تا عيب كوچولو داشته باشه

7. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

فقط یه مورد موندش اونم قیمتش الان بدون گارانتی توی تهران و قیمتش توی دبی ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

قيمتش بچه ها ميگند بدون گارانتي تا 490 تومن هم پيدا ميشه

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ويندوز موبايل از هر لحاط كامله
    حالاا شايد چند تا عيب كوچولو داشته باشه
    بابا قبول كن تا وقتي داري با پنلاش كار ميكني خوبه ولي كلا محيط بدي داره نسبت به مك او اس و سيمبين

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

هيچ اتفاقي نمي افته نترس
    اگه موقع فلش كردن چه با ياست و چه غيره قطع بشه ريستارتي چيزي اونوقت ممكنه آسيب برسه
    خودم هم در موقع اپديت از طريق PC چندين بار شده كه ارور داده و عمليات متوقف شده
    خلاصه هيچي نشده
    البته تظميني هم نيست كه چيزي نشه
    ولي در كل سوني اريكسون گوشيهاش از اين بابت خوب هستند

نه اينطوري هم نيست
    sead بيشتر رو Omnia گزارش داده شده

سلام.

استاد ارجمند شما پست اون دوستمون رو بخونید بعد راهنمایی کنید.ایشون گفتن زمان آپگرید گردن با SEUS دیسکانکت بشن چه اتفاقی میفته. شما میگی ارور داده هیچ اتفاقی نیفتاده ایشون سوالشون ارور نبود دیسکانکت شدن بود.حالا سونی اریکسون توی وارنینگ های قسمت آپدیت آنلاینش گفته اتفاق میفته اگر گوشی شما
    اتفاقی براش نمیفته احتمالا" سونی اریکسون نیست یا اینکه کارشناسهای سونی اریکسون حالیشون نیست که چی ساختن.ضمن اینکه این قضیه ربطی به امنیا و X1 یا HTC نداره و برخلاف اونچیزی که شما فکر میکنی من هیچ تعصبی نسبت به امنیا ندارم و واسه همین هم الان 3 ماهه امنیا افتاده گوشه خونه داره خاک میخوره.اما با اینکه X1 رو هم دارم نمیام بگهم (در جواب سوال دوستان)که این ترک ها مهم نیست یا اینکه خط خطی شدن پشتش اتفاقیه و به کیفیتش ربطی نداره و.....اگر کسی ازم راهنمایی بخواد اونچیزی که هست رو میگم اگر هم اطلاعات نداشته باشم بخاطر طرفداری از یک برند خاص الکی چیزی نمیگم.
    به هر حال امیدوارم هیچ گوشی مشکل براش بوجود نیاد.

12. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

من تاحالا گوشی های مختلف سونی اریکسون رو با SEUS اپدیت کردم مثل : M600 ,P1i ,Z770 C905 و ..... ولی چون سیستم عامل هیچ کدوم از این گوشی ها ویندوز موبایل نبوده سوال کردم خودم که همه گوشی هامو خودم اپ کردم اونم با دایل اپ و حتی رام اپدیت افلاین اکسپریا رو هم با دایل اپ دانلود کردم !! 240 مگ رو

الان فقط میخواستم بدونم که Dead نمیشه اگه دیسکانکت بشه ، که 100 درصد نمیشه مگر اینکه وسط اپدیت باطری تموم کنی یا گوشی هنگ کنه که بازم تو این مورد هم خطر زیادی وجود نداره

راستی Voice Dial و Voice Command رو کجا پیدا کنم فکر نکم بدون نصب برنامه بشه کاری کرد !!؟
    راستی کسی برنامه Microsoft recite رو کسی میتونه برام یه جا اپ کنه من از سایت مایکروسافت نمیتونم دانلودش کنم !؟

اما بلوتوث
    البته بار اول كه نه
    ولي بعد از بار 1 بقيه موارد اينطوريه
    اما در مورد بلوتوث
    میتونی با تنظیم قسمت Beam تو Connection جوری تنظیم کنی که هم به صورت خودکار ( بدون اکسپت ) فایل هارو دریافت کنه و هم به صورت دستی و با اجازه خودت
    و وقتی هم فایل ها ارسال میشه بهت میگه و ازت میپرسه که این فایل یا فایل هارو ذخیره کنم یا نه ؟؟ که میتونی هر کدومو و که دوست داری ذخیره و سایر رو رد کنی ( پاک کنی )
    که به نظر من خیلی مفیده و برنامه های مختلفی هم برای این ضمینه وجود داره

14. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا قبول كن تا وقتي داري با پنلاش كار ميكني خوبه ولي كلا محيط بدي داره نسبت به مك او اس و سيمبين
    MAC OS را نميدونم
    ولي نسبت به سيمبيان100 البته كه بهتره
    در ضمن اين چيزها بيشتر سليقه اي هستند واسه خاطر همين نميخوام ريشه اي بحث كنم
    شايد يكي جاوا را بيشتر از سيمبيان و ويندوز موبايل دوست داشته باشه

سلام.

استاد ارجمند شما پست اون دوستمون رو بخونید بعد راهنمایی کنید.ایشون گفتن زمان آپگرید گردن با SEUS دیسکانکت بشن چه اتفاقی میفته. شما میگی ارور داده هیچ اتفاقی نیفتاده ایشون سوالشون ارور نبود دیسکانکت شدن بود.حالا سونی اریکسون توی وارنینگ های قسمت آپدیت آنلاینش گفته اتفاق میفته اگر گوشی شما
    اتفاقی براش نمیفته احتمالا" سونی اریکسون نیست یا اینکه کارشناسهای سونی اریکسون حالیشون نیست که چی ساختن.ضمن اینکه این قضیه ربطی به امنیا و X1 یا HTC نداره و برخلاف اونچیزی که شما فکر میکنی من هیچ تعصبی نسبت به امنیا ندارم و واسه همین هم الان 3 ماهه امنیا افتاده گوشه خونه داره خاک میخوره.اما با اینکه X1 رو هم دارم نمیام بگهم (در جواب سوال دوستان)که این ترک ها مهم نیست یا اینکه خط خطی شدن پشتش اتفاقیه و به کیفیتش ربطی نداره و.....اگر کسی ازم راهنمایی بخواد اونچیزی که هست رو میگم اگر هم اطلاعات نداشته باشم بخاطر طرفداری از یک برند خاص الکی چیزی نمیگم.
    به هر حال امیدوارم هیچ گوشی مشکل براش بوجود نیاد.
    دوست عزيز اول از پستتون تشكر كردم تا بدوني كه منظوري نداشتم
    دوم اينكه شايد شما اشتباه ميكنيد واسه همين دوباره مرور ميكنيم
    دوستمون گفتند كه اگر وسط اپديت ديسكانتكت بشه اتفاقي ميفته يا نه
    تا اونجايي كه من ميدونم در اپديت از سايت اول فايلها را دانلود ميكنه
    اين قسمتش بستگي به سرعت گوشي داره كه چقدر طول بكشه
    بعد كه دانلود تموم شد شروع به اپديت رام ميكنه ...
    حال اگر وسط دانلود ديسكانكت بشه به دستگاه اسيبي نميرسه
    اصل كار زمانيه كه موقع اپديت رام كه معمولا 5 دقيقه طول ميكشه، اتفاقي نيفته ...
    من خودم هم يه باز ثابقه اپديت دارم
    در هر صورت اگه من اشتباه فكر ميكنم خوشحال ميشم اطلاعاتم بيشتر بشه
    تبصره
    راستي از امنيا بيشتر ميدوني
    برنامه اي هست كه بشه از دوربين دوم بعنوان آينه استفاده كرد ؟
    خلاصه كارش انداخت
    دوماينكه اونم موقع گرفتن فايل هيچي نميپرسه
    بيم فايل هم تيكشو برميداري هيچي نيمشه بهش فرستاد
    چيكار بايد كرد ؟
    من تاحالا گوشی های مختلف سونی اریکسون رو با SEUS اپدیت کردم مثل : M600 ,P1i ,Z770 C905 و ..... ولی چون سیستم عامل هیچ کدوم از این گوشی ها ویندوز موبایل نبوده سوال کردم خودم که همه گوشی هامو خودم اپ کردم اونم با دایل اپ و حتی رام اپدیت افلاین اکسپریا رو هم با دایل اپ دانلود کردم !! 240 مگ رو

الان فقط میخواستم بدونم که Dead نمیشه اگه دیسکانکت بشه ، که 100 درصد نمیشه مگر اینکه وسط اپدیت باطری تموم کنی یا گوشی هنگ کنه که بازم تو این مورد هم خطر زیادی وجود نداره

راستی Voice Dial و Voice Command رو کجا پیدا کنم فکر نکم بدون نصب برنامه بشه کاری کرد !!؟
    راستی کسی برنامه Microsoft recite رو کسی میتونه برام یه جا اپ کنه من از سایت مایکروسافت نمیتونم دانلودش کنم !؟

اما در مورد بلوتوث
    میتونی با تنظیم قسمت Beam تو Connection جوری تنظیم کنی که هم به صورت خودکار ( بدون اکسپت ) فایل هارو دریافت کنه و هم به صورت دستی و با اجازه خودت
    و وقتی هم فایل ها ارسال میشه بهت میگه و ازت میپرسه که این فایل یا فایل هارو ذخیره کنم یا نه ؟؟ که میتونی هر کدومو و که دوست داری ذخیره و سایر رو رد کنی ( پاک کنی )
    که به نظر من خیلی مفیده و برنامه های مختلفی هم برای این ضمینه وجود داره
    همه اين برنامه ها خيلي مشهور هستند
    ميتوني با يه سرچ ساده پيداشون كني
    اگه نتونستي پيدا كنم بگو تا خودم و يا بقيه برات لينك بذاريم

اين بيم فايل طوري تنظيم كردن نداره كه
    فقط يا روشنه يا خاموش
    فكر نكنم اين باشه
    اين وقتي تيكش نيست بقيه گوشيها نميتونند پيدا كنند
    شايد مخفي ميشه
    وقتي هم تيك داره كار ميكنه
    خلاصه اين نيست
    شما از اين برنامه ها يكي واسه ما معرفي كنيد
    Last edited by golmohammadi; 28-06-2009 at 01:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •