ممنون. حالا استایل بندی چه طور انجام میشه ؟ همون قسمتش رو در ورد 2007 بگید کجاست کافیه .
ممنون. حالا استایل بندی چه طور انجام میشه ؟ همون قسمتش رو در ورد 2007 بگید کجاست کافیه .
آقا ما یه اشتباه کردیم ورد 2010 رو نصب کردیم حالا که میخام پاکش کنم میگه باید از همون جایی که نصب کردی اقدام به عزلش کنی وقتی میخام از روی فایلی که روی هارد دارم و از روی اون نصبش کردم پاکش کنم اون صفحه نمیاد که نشون میده میخاد دوباره نصب کنه یا پاک کنه و از اول اقدام به نصب نرم افزار میکنه میگید چیکار کنم بتونم پاکش کنم ؟
روش style بندی در Word 2007:
از قسمت منوها گزینه Home را انتخاب کنید. در انتهای منوهای باز شده قسمتی وجود دارد به نام Styles که شما میتوانید بر روی فلش کنار آن کلیک کنید تا کلیه استایلهای سند باز شود.
سپس بر روی فلش گزینه Normal که در سمت راست آن قرار دارد، کلیک کنید و گزینه Modify… را انتخاب کنید تا کادر محاورهای Modify style باز شود. در این کادر شما میتوانید در قسمت Formatting نوع فونت فارسی و اندازه آن را تعیین کنید و در پایان آن گزینه Complex را انتخاب کنید و برای بار دیگر گزینه Latin را انتخاب کرده و نوع فونت انگلیسی و اندازه آن را تعیین کنید. (این کاری که گفتم راجع به متن نرمال شما بود. برای اینکه بتوانید فهرستها را استایلبندی کنید باید گزینه Heading 1 و Heading 2 را انتخاب کنید و مراحل گفته شده را روی آنها انجام دهید. لازم به ذکر است که به دکمه Format در پایین کادر Modify style هم توجه داشته باشید. اگر خواستید Heading 3 به بعد را هم استایلبندی کنید. باید در همان کادر باز شده اولیه در قسمت پایین بر روی گزینه New Style کلیک کنید و سپس گزینه Heading 3 را انتخاب کنید و آن را استایلبندی کنید. (با عرض شرمندگی که خیلی خلاصه گفتم.)
برای نصب آفیس 2010 ویندوز شما باید Windows 7 یا Windows xp sp3 باشد. آیا شما این مورد را رعایت کردهاید یا خیر؟
روش اول: یک بار کامپیوترتان را ریاستارت کنید و از دکمه استارت و یافتن گزینه آفیس اقدام به Uninstal برنامه کنید. اگر نشد از روش دوم استفاده کنید.
روش دوم: برنامهای به نام Perfect uninstaller را نصب کنید. با نصب این برنامه میتوانید هر برنامهای را حذف کنید و حتی کل آن برنامه از قسمت رجیستری نیز حذف میشود. این برنامه را من از سایت تبیان دانلود کردم. امیدوارم بتوانید آن را بیابید. برای اینکه من الآن آن برنامه را دم دست ندارم.
با عرض سلام
نصب آفیس 2007 و 2003 با هم هیچ مشکلی را برای برنامههای Word, Excel, PowerPoint, Access ایجاد نمیکند. شاید برای Outlook مشکل ایجاد کند (یعنی باید Outlook شما 2003 یا 2007 باشد و هر دو آن را نمیتوانید استفاده کنید.)
با عرض شرمندگی که من تجربه خود در برای شما بازگو کردم.
سلام به همه ی دوستان عزیز
من یه مشکل با ورد دارم
وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(
باید چه کار کنم ؟
فونتها بعيده مشكلي داشته باشه
من خودم سالهاست كه با فونتهايي مثل نازنين ، زر ، رويا و ... پرينت ميگيريم و چنين مشكلي نداشتم
اگه بتونيد با عكس بگيد كه دقيقا بعد از پرينت چي ميشه بهتر هست
اگه سوال رو درست متوجه شده باشم پس از انتخاب متن با جابجا كردن علامتي كه روي خط كش افقي در بالاي صفحه هست ميتونيد اين كارو بكنيد
سلام بر دوست عزيزم shvalaie
همونطور كه دوستمون هم اشاره كردن نصب اين دو در كنار هم هيچ مشكلي رو پديد نمياره
فقط ممكنه تداخل آتلوك ها بشه كه اصلا و در كل به نظر من استفاده از آتلوك كار خوبي نيست (نظر شخصي)
قربان شما و موفق باشيد![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)