تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 1045 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400440490890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    دوست گرامی در صورتی که شما از ابتدا فهرست‌ها را استایل‌بندی کنید می‌توانید فهرست اتوماتیک بوجود بیاورید. در این حالت با گرفتن کلید کنترل و کلیک روی آن فهرست می‌توانید به صفحه مورد نظر بروید.
    هنگامی که این فایل را به PDF تبدیل کنید نیز تنها کافی است که روی فهرست کلیک کنید تا شما به صفحه مورد نظر بروید، پس این قابلیت در فایل PDF نیز باقی می‌ماند.
    خدا نگه‌دار شما
    ممنون. حالا استایل بندی چه طور انجام میشه ؟ همون قسمتش رو در ورد 2007 بگید کجاست کافیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

آقا ما یه اشتباه کردیم ورد 2010 رو نصب کردیم حالا که میخام پاکش کنم میگه باید از همون جایی که نصب کردی اقدام به عزلش کنی وقتی میخام از روی فایلی که روی هارد دارم و از روی اون نصبش کردم پاکش کنم اون صفحه نمیاد که نشون میده میخاد دوباره نصب کنه یا پاک کنه و از اول اقدام به نصب نرم افزار میکنه میگید چیکار کنم بتونم پاکش کنم ؟

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون. حالا استایل بندی چه طور انجام میشه ؟ همون قسمتش رو در ورد 2007 بگید کجاست کافیه .
    روش style بندی در Word 2007:
    از قسمت منوها گزینه Home را انتخاب کنید. در انتهای منوهای باز شده قسمتی وجود دارد به نام Styles که شما می‌توانید بر روی فلش کنار آن کلیک کنید تا کلیه استایل‌های سند باز شود.
    سپس بر روی فلش گزینه Normal که در سمت راست آن قرار دارد، کلیک کنید و گزینه Modify… را انتخاب کنید تا کادر محاوره‌ای Modify style باز شود. در این کادر شما می‌توانید در قسمت Formatting نوع فونت فارسی و اندازه آن را تعیین کنید و در پایان آن گزینه Complex را انتخاب کنید و برای بار دیگر گزینه Latin را انتخاب کرده و نوع فونت انگلیسی و اندازه آن را تعیین کنید. (این کاری که گفتم راجع به متن نرمال شما بود. برای این‌که بتوانید فهرست‌ها را استایل‌بندی کنید باید گزینه Heading 1 و Heading 2 را انتخاب کنید و مراحل گفته شده را روی آن‌ها انجام دهید. لازم به ذکر است که به دکمه Format در پایین کادر Modify style هم توجه داشته باشید. اگر خواستید Heading 3 به بعد را هم استایل‌بندی کنید. باید در همان کادر باز شده اولیه در قسمت پایین بر روی گزینه New Style کلیک کنید و سپس گزینه Heading 3 را انتخاب کنید و آن را استایل‌بندی کنید. (با عرض شرمندگی که خیلی خلاصه گفتم.)

4. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من می خواستم آفیس 2010 رو نصب کنم. اما ارور می ده.
    یه help ای به ما بنمایید.

برای نصب آفیس 2010 ویندوز شما باید Windows 7 یا Windows xp sp3 باشد. آیا شما این مورد را رعایت کرده‌اید یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما یه اشتباه کردیم ورد 2010 رو نصب کردیم حالا که میخام پاکش کنم میگه باید از همون جایی که نصب کردی اقدام به عزلش کنی وقتی میخام از روی فایلی که روی هارد دارم و از روی اون نصبش کردم پاکش کنم اون صفحه نمیاد که نشون میده میخاد دوباره نصب کنه یا پاک کنه و از اول اقدام به نصب نرم افزار میکنه میگید چیکار کنم بتونم پاکش کنم ؟
    روش اول: یک بار کامپیوترتان را ری‌استارت کنید و از دکمه استارت و یافتن گزینه آفیس اقدام به Uninstal برنامه کنید. اگر نشد از روش دوم استفاده کنید.
    روش دوم: برنامه‌ای به نام Perfect uninstaller را نصب کنید. با نصب این برنامه می‌توانید هر برنامه‌ای را حذف کنید و حتی کل آن برنامه از قسمت رجیستری نیز حذف می‌شود. این برنامه را من از سایت تبیان دانلود کردم. امیدوارم بتوانید آن را بیابید. برای این‌که من الآن آن برنامه را دم دست ندارم.

7. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، نگفتين از چه فونتي استفاده ميكنين؟ هر چند كه فكر نميكنم كه توي word قسمتي براي smooth كردن باشه.

سلام دوست عزيز .... ببخشين اما .... متوجه نميشم..... دقيقا ميخواين چه كار كنين؟ يه كمي اين ور و اونور كردن؟

===================

دوست عزيزم wordist ... سلام...
    من هم يه سوال داشتم... من روي كامپيوترم آفيس 2003 دارم... ميشه روي همين ويندوز بدون حذف كردن آفيس 2003 ، آفيس 2007 رو هم نصب كنم؟
    با عرض سلام
    نصب آفیس 2007 و 2003 با هم هیچ مشکلی را برای برنامه‌های Word, Excel, PowerPoint, Access‌ ایجاد نمی‌کند. شاید برای Outlook مشکل ایجاد کند (یعنی باید Outlook شما 2003 یا 2007 باشد و هر دو آن را نمی‌توانید استفاده کنید.)
    با عرض شرمندگی که من تجربه خود در برای شما بازگو کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

من یه مشکل با ورد دارم

وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(

باید چه کار کنم ؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خب آره میخوام پرینت بگیرم ولی کیفیت متنش خوب نیست . ببین مثلا اگه من همین متنو با فونت Tahoma بزنم و با اندازه 10 خیلی خوب می افته ولی من میخوام از این فونت که برای کتابهای درسیه استفاده کنم که با اندازه 16 مشکل داره ولی اگه با 28 بزنم خیلی کیفت خوب میشه اما اندازه بزرگ . میخوام عین فتوشاپ متنو Smooth کنم یعنی دورش نرم تر بشه . الان این تصویر نشون دهنده سه نوع کیفیته متنه که من میخوام یه چیزی مثل وسطیه در بیارم :

اگه مشکل نمیشه بگین که از یه فونت معمولی استفاده کنم
    فونتها بعيده مشكلي داشته باشه

من خودم سالهاست كه با فونتهايي مثل نازنين ، زر ، رويا و ... پرينت ميگيريم و چنين مشكلي نداشتم

اگه بتونيد با عكس بگيد كه دقيقا بعد از پرينت چي ميشه بهتر هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم که چه جوری می تونم تو تصویر زیر نوشته های وسط رو همه و همه و یه کمی این ور و اونور کنم
    آخه هر کاری می کنم فقط یک سطر از اون جا به جا میشه

با تشکر
    منتظر هستم
    اگه سوال رو درست متوجه شده باشم پس از انتخاب متن با جابجا كردن علامتي كه روي خط كش افقي در بالاي صفحه هست ميتونيد اين كارو بكنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

...
    ===============

دوست عزيزم wordist ... سلام...
    من هم يه سوال داشتم... من روي كامپيوترم آفيس 2003 دارم... ميشه روي همين ويندوز بدون حذف كردن آفيس 2003 ، آفيس 2007 رو هم نصب كنم؟

سلام بر دوست عزيزم shvalaie

همونطور كه دوستمون هم اشاره كردن نصب اين دو در كنار هم هيچ مشكلي رو پديد نمياره

فقط ممكنه تداخل آتلوك ها بشه كه اصلا و در كل به نظر من استفاده از آتلوك كار خوبي نيست (نظر شخصي)

قربان شما و موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •