برای منطقه هفت تیر بهترین isp چیه؟
من قبلا شاتل داشتم ولی شارژ نکردم و اکانتم حذف شده
الان از مخابرات بگیرم؟
برای منطقه هفت تیر بهترین isp چیه؟
من قبلا شاتل داشتم ولی شارژ نکردم و اکانتم حذف شده
الان از مخابرات بگیرم؟
samangaz لطفا به این شکل در رابطه با مخابرات حرف نزن. اینقدر تند حرف زدن خدا رو خوش نمیاد.
من خودم مخابرات دارم منطقه رسالت هستم ( میدان حجاب قاسم آباد ) تا الان که حدود 1 ماه از مخابرات سرویس میگیرم من:
1- تا حالا قطعی نداشتم
2- سرعت دانلودم هم بالاتر از 30 نمی ره ( اینو با برنامه NetLimiter باید دید با IDM غلطه )
3- من تا الان حدود 6 الی 7 گیگ دانلود داشتم ( پول 3 ماهو دادم 1 ماه هم رایگان بهم دادن در مجموع شد 38.900 )
4- تنها مشکلی که دارم اینه: از دوشنبه هفته پیش به اینور پینگم تایم اوت زیاد داره ولی عدد پینگم اصلا مشکلی نداره
اینم که گفتی یاهو باز نمیشه غلطه، شایئه ای بیش نیست![]()
Last edited by Subaru; 23-02-2011 at 19:41.
سلام من هم با حرف های دوستمون موافقم. من یه سال از صبا ADSL گرفته بودم ولی رفتم از مخابرات گرفتم. البته که می شه با vmware چند تا ویندوز درست کرد و باهاشون کانکت شد و همین طور دانلود کرد! در کل خیلی حال می ده!!!
سلام دوستان عزیز . . . ( من مخابرات 256 کابل مسی دارم)
حدود نزدیک به یک هفته ای که کلا سرعتم داغون شده و تقریب سرعت دانلود نصف به پایین شده!!
بعد از اینکه خودم سیستممو و عوامل باعث کاهش سرعت مثل نویز یا . . . چک کردم دیدم نه بازم پایین اومده
بعدش دیگه زنگ زدم پشتیبانی بعد از 2روزی تماس آمارش در اومد که یک هفته ای کافور های مسی افت سرعت دارن نه من بلکه حتی اونایی که 512 یا 1 دارن سرعتاشون داغون شده !
که امروز بالاخره گفتن که نمیدونم از کجا بهمون اطلاعیه دادن که توی همین هفته آتی مشکل برطرف میشه و سرعت ها 2باره برمیگرده !
اینو برای دوستانی گفتم که مسی هستن و شبیه مشکل منو دارن ! ! !
دوستان لطفا نظرشونو و تایید مطلب بگن ! که خودم مطمئن شم !
Last edited by mt17770; 25-02-2011 at 11:49.
دوست عزیز Subaru
منم دقیقا صحبت های شما رو تایید میکنم !
و این مشکل جزو داغون ترین مشکلاته !
من خودم Garena بازم و عمری دیگه پاش پیر شدم
توی گارنا همون موقع ای هم که سرعت خوب بود (با توجه به پسته قبلیم، الان که هیچ،الان که اصلا سرعت داغون شده)
توی گارنا به بچه ها میگفتم منو چک پینگ کنن ، پینگم خوب بود (درضمن من256 دارم)
اما وقتی میرفتم توی بازی، به دقیقه نمیکشیدم میفتادم بیرون که دلیل تابلوش همین Time Out هستش که با اینکه پینگ خوبه اما کلا داغونه داغونه! 60 ثانیه هم دووم نمیاره میفتی بیرون ! ! !
الان که همینجوریش سرعت داغونه (تقریبا البته) اما منم اون چک پینگی که گفتی زدم و بله ! تقریبا مشابه شما بودش . . .
میخواستم دوستان لطفا این بحثو ادامه بدیم که شاید به جایی رسیدیم !
دوستان لطفا راه حل شون یا حداقل نظراتشون بزارن ! !
ممنون
سلام دوست عزیز اول اینکه چی عجب یکی پیدا یکم درد ما رو بهتر بفهمه !
نکاته خیلی خوبی گفتی . . .
فقط اینکه خوب اگه درخواست ریست پورتتو بدی خب شارژ توی پورتت نمیپره؟
نباید 2باره شارژ کنی؟
شما خودت این توضیحاتی که دادی مربوط به کدوم ISP میشه ؟
شما مخابرتتو تست زدی ؟
بعدش اینکه دوست عزیز من پینگمو با pingtest.net که تست میکنم (که فر کنم دیگه حتما از معروفی این سایت مطلعی) با اون چجوریه ؟ روی چند باشه برای گارنا خوبه؟
این تست پینگی که با توی CMD میزنین (همون موردی که بالاتر گفتین) اون کجاش مقدار پینگو معلوم میکنه ؟
در کل خیلی ممنو ن میشم اگه توی این مورد برای گارنا کمک کنی !
Last edited by mt17770; 24-02-2011 at 19:56.
سلام رفقا
امروز من هم 256 سه ماه رفتم ثبت نام کردم
خطمون روی کافوی نوری هست
گفتن 5 روزه ولی فکر کنم بیشتر میشه!
چندتا سوال کوچیک دارم!!
برای شما چند روزه وصل شد؟؟
چه مودمی با مخابرات سازگار تره؟؟
سرعت دانلود 256 چنده؟؟
برای من تقریب به روز نکشید ! ! ! ! !
کاملا بستگی به مخابراتی که رفتید و شلوغی منطقتون داره که چقدر اونجا تقاضا باشه !!!
فکر کنم میشه گفت Tp-link
من خودم tplink دارم و واقعا راضیم
سرعت دان هم میانگینشو بخوای روی 30-29 هستش !! بازم میگم بستگی به منطقه ات داره!
موفق باشی![]()
قربون دهنت سرعت داغون نشده نابود شده برای من که از نصف دیال آپ هم کندتره منم کافو مسی هستم بهم وعده دادن هفته دیگه درست میشه ولی یک هفته است اینترنت ندارم. خدا میدونه چیکار دارن میکنن. من که پشیمون شدم چون سرویس قبلیم اصلا قطعی نداشت.
بابا من خودم مخابرات دارم یک هفته است که هیچ سایتی رو باز نمیکنه دهنمو سرویس کرده هر چی زنگ میزنم میگن این کارو کن اون کارو کن درست هم نمیشه از آخر بهم گفتن تا هفته دیگه درست میشه فکر کنم اونایی که روی کابل مسی گرفتن به مشکل میخورن تو باید فیبر نوری باش در هر صورت سرعتش الان نصف دیال آپ هم نیست. خدا کنه درست بشه، من سرویس قبلیم یک دقیقه هم قطعی نداشت. اگه درست بشه دوباره میام اعلام میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)